andzia1987
Fanka BB :)
Pajkaa - masujemy i smarujemy Dentinoxem, podobno najlepszy na ząbkowanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajkaa- ja mam 3 rozne butle i smoki najlepiej podchodzi mu nuk ale to naprawde musi byc swieto zeby wypil..troche sie meczylam ok 2 tyg i dawalam mu na noc ale niczem zassal bylo 30 min placzu i zrezegnowalam i znowu cycamy
Pajkaa - masujemy i smarujemy Dentinoxem, podobno najlepszy na ząbkowanie.
nadal czekam na info od sprzedawcy. ale za posrednictwem allegro sprawe moge roztrzygnac dopiero jutro, bo tak jest w regulaminie all. Co prawda wozek nie jest zniszczony. Kola nie sa porysowane, co swiadczy, ze wozek nie byl eksploatowany, lekko bieznik starty, ale nawet jesli stal na ekspozycji to mialy prawo sie lekko zetrzec. Tylko ten totalny syf w wozku mnie wkorzyl, bo to ma byc niby stan nowy, poekspozyycyjny, IDEALNY. No i braki! Do tego dzis sie dowiedzialam, ze jeden ze sprzedawcow z allego zawiesil konto, czym mnie allegro nie poinformowalo, a u niego zrobilam zakup. Okazalo sie, ze osoba oszukala setki osob. Mnie na szczescie tylko na niecale 6 zl, ale zawsze. Inni mieli wiekszego pecha, bo okradl ich na setki zl. W zasadzie okradal dzieci, bo wystawial np. szelki do chodzenia albo wozki uzywane.
Do tego maly spadl na wadze. :/