Lea28
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny teraz mam juz pewnosc i bananka i winogronka bede ograniczac a dajecie banana dzieciaczkom bo teraz mam dylemat skoro tyle cukru ma w sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lea banany i wnogrona, to jedne z najbardziej kalorycznych owoców, dlatego nie należy ich za dużo wcinać. Ogólnie lepiej więcej jeść warzyw, są mniej kaloryczne. Ja jem dużo jabłek, a banana jak już to 1 dziennie
Lea - Hej hej :-) na szczescie moj maly nie przepada za bananami ja tez nie jestem typem sportowca,ale postanowilam ze do wakacji zrzuce nad programowe kg
Pati-Hej;-)na privie moge powiedziec jaki byl moj poprzedni nik , dobrze ze przyjaciolka pomogla przy malym, ja tez nie raz prosze aby przyjechala do mnie kolezanka badz kuzynka i pomogla mi przy moim urwisie, zycze zdrówka i glowa do góry ;-)!
Pajka- wszytskiego dobrego dla Sebusia, moj za 10 dni konczy 7 miesiecy i tez zastanawiam sie kiedy to zleciało , a i zdradz mi przepis jak stracic 20 kg w 5 miesiecy
Fusik- zdrówka dla Starszaka, moj jakos nie przepada za moimi zupkami, woli te kupne, ale staram mu sie na przemian podowac, chociaz ostatnio lenistwo jest u mnie gora i podaje tylko kupne...
agulek- ach ci faceci
Witam
U nas nocka spokojna,chociaz maly dal wczoraj wieczorem czadu, chyba kolejne ząbki nam wychodza bo stracil apetyt, i taka maruda zrobila sie z niego ze szok,biedne te nasze dzieciaczki mecza sie :-(, poza tym przeraza mnie temperatura wczoraj wieczorem bylo u mnie -18 , ale teraz jeste juz -7, wiec moze spacerek zaliczymy, bo wczoraj sobie odpuscialam, mialam jakis kiepski humor:-(,zlapalam jakis katar i pol nocy meczylam sie,oby teraz malego nie zarazic chociaz tez troche smarka i kaszla ale na wtorkowym badaniu pani doktor mowila ze jest zdrowiutki,powiedzcie mi czy moge pryskac malemu do noska nasivin soft oczywiscie taki dla dzieci skoro ma lekki katar?(pani doktor kiedys nam to przepisala)