agulek dorze że dajesz teraz linka na glosowanie przy swoich postach, to odrazu można zagłosowac. No to kupka konkretna poszła, ten temat też mnie fascynuje, normalnie jak dobra kupa pójdzie to aż się gęba cieszy, tylko mamusie wiedzą jakie to szczęście
A mój Czarli jak zaczyna biadolic, to żali się "leoo leoo leoo" to brzmi tak jakby wolał na ratunek tatusia (ma imię Leo)
andzia kontrola w poradni preluksacyjnej byla już bodajże 3 z kolei. Pierszą mieliśmy po niecałym miesiącu, potem po 2 i teraz po następnych dwóch. 4 kontrola będzie dopiero w czerwcu, czyli za 5 mcy. Usg robił za każdym razem, bioderka już się ukształtowały i teraz nawet leżenie na boczku nie zaszkodzi. Moja koleżanka musi ubierac dzieciaczka w specjalną uprząż bo przez to że za radą połóżnych kladła swoją małą od samego początku na boczku to zniekształcila jej bioderka, masakra.
Dzięki za pomysł z zabawką, jutro może się wybiorę i zakupię. To jest cóś takiego?-http://allegro.pl/walec-dmuchany-baby-roller-kolorowy-infant-pb-i1425036467.html
Madzia może Jasiowi ząbki idą, mój tez ostatnio wariuje przed snem i myslę że to przez ząbki bo jak mu porżadnie wymasuje to sie uspokaja. No ale nie gorączkuje.
duralex andzia ma rację co do niani, popieram
pajka gratulację dla Sebcia!! to teraz mamunia sukienkę wybierasz??:-)
a ja chyba dzisiaj przegięłam ze spacerem zapuscilam się bardzo daleko i potem ledwo wróciłam, ale mały na szczęście spał i chyba nie zmarzł, za to ja poliki miałam w domu jak buraki
ponad 4 godziny marszu na mrozie zrobily swoje.
Poza tym Czarli opluł zupką białą ścianę w kuchni i teraz są na niej cudne pomarańczowe plamy. No i dupa bo mieszkamy chwilowo u teściowej. No nic "mamusia" jutro bedzie więc musze czyścic bo jak zobaczy to wciągnie mnie nosem
a Bombusię gdzie wcięło?
dobranoc mamuśki