HEJKA!!!!
Czasu brak!
dzieki kochane, jestem, ale wiecie jak to jest...odpisze szybko, bo mam mało czasu
Lilijanno ja kupiłam Dentinox i Bobodent, smaruje naprzemiennie.:-)
agulek zagłosowałam,... co do tych żłobków to ja podchodze sceptycznie tyyle dzieci sie wychowało i dobrze, szukaja dziury w całym, aby nie powstawały nowe żłobki, wszytko to jest jedna wielka polityka dla mnie grrrr
......co do fikania nasz tez na plecach jest chwilke i myk na brzuszek:-)i czołganie trenuje
...ja podaje tylko wit. D3, a po co inne skoro jest zdrowy, hmmm nam nie kazali
Misssi super, ze bioderka zdrowe
.....4 h na spacerze oj poszalałas mamuska
andzia mój jest rehabilitowany metodą Bobath i własnie na wałku fika z panią, od razu idą bąki
ze hej
a mozesz fotke tego urządzenia wstawic???
madzia u nas tez dzis nocka kiepska, ale podobniez miedzy 5 a 6 m-cem jest skok rozwojowy, który własnie wykazuje czeste budzienie sie dzieci w nocy
wiec u mojego to by pasowało, bo on nie płacze wcale, ale musze piciu dac, albo gada jak dzis o 3.00
Duralex mam nadzieje,ze opiekunka sie sprawdzi, a maluch na pewno sie do niej przyzwyczai
....co do tych żłobków to paranoja powiedzieli, ze matka powinna siedziec z dzieckiem w domu, pytam za co
??? chyba pod kosciołem
!!!
Natka współczuje @ ja tez juz miałam 2 x lało sie ze
ale bezbolesnie na szczęscie
U nas ok, maluch chodzi z bratem na spacery wiec mam super, no ale laba mi sie kończy:-(, bo i ferie sie kończa.
Jemy codziennie zupke z mieskiem i deserki lub swieze jabłuszko, dzis podam swieza gruszke miekka pierwszy raz, a jutro swiezego banana!
Aha we wtorek mamy ostatnią rehabilit. jupiiii:-):-)
Kurcze maluch juz sie obudził musze spadac
obiadek mu grzac i manny dogotowac do tego:-)
Miłego dnia;-);-)