andzia1987
Fanka BB :)
a my po szczepieniu. mały zniósł dzielnie a w prezencie od miłej pani pielęgniarki, która uwielbia mojego malucha dostaliśmy sól do noska, krem na pupę i herbatkę dla mamy na laktację Gabuś jest pupilek w punkcie szczepień śmieje się jak szalony, pani ma problem żeby go dziabnąć igłą bo cały czas się do niej chichocze
dzisiaj były jajca, babeczka podchodzi ze strzykawą a Gabu zrobił zdziwienie "IIIIII!". Wszyscy buchnęliśmy śmiechem no potem nie było tak zabawnie, ale mały zapłakał tylko po wkłuciu, a jak go ubieralismy to już była śmiechawa.
Waży 8440 cały czas na cycolu pani doktor zerknęła na ząbki i mówi że a dole lada chwila wyjdzie, bo już pod dziąsełkiem widać...ja nie widzę
teraz śpi więc ja idę dziobać do egzaminu :/
Bombusiu - missi wklejała linka z allegro z podobnym wałkiem,z tym że nasz jest przeźroczysty z kolorowymi piłkami w środku.
obiecuję, że jak znajdę chwilę to nagram Gabrysia na wałku i wrzucę filmik
dzisiaj były jajca, babeczka podchodzi ze strzykawą a Gabu zrobił zdziwienie "IIIIII!". Wszyscy buchnęliśmy śmiechem no potem nie było tak zabawnie, ale mały zapłakał tylko po wkłuciu, a jak go ubieralismy to już była śmiechawa.
Waży 8440 cały czas na cycolu pani doktor zerknęła na ząbki i mówi że a dole lada chwila wyjdzie, bo już pod dziąsełkiem widać...ja nie widzę
teraz śpi więc ja idę dziobać do egzaminu :/
Bombusiu - missi wklejała linka z allegro z podobnym wałkiem,z tym że nasz jest przeźroczysty z kolorowymi piłkami w środku.
obiecuję, że jak znajdę chwilę to nagram Gabrysia na wałku i wrzucę filmik