reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Natka proszę bardzo :) jak klikniesz w pozostałe przedmioty użytkownika to znajdziesz jeszcze inne zestawy * Ubranko do chrztu ANTOŚ, komplet * R.80 (1274375669) - Aukcje internetowe Allegro

Ale fajnie że na dniach przeprowadzka :) Dwa lata temu mieliśmy remont kapitalny mieszkania, wszystko skute do cegły, instalacje od nowa, wiec prawie jak na budowie ;) za jakiś czas chcemy kupić działkę i powoli zacząć budowę domku, więc też czeka mnie ogromne zamieszanie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
ANDZIA ty planujesz kupić rozm 80 ? w sumie mamy jesczcze 1,5 mca mój młody już wskakuje w 74 , no ale 86 to chyba byłaby przesada , ale znowu na dłużej by było
budowa domku mówisz :) oj no to cie czeka ogromne wyzwanie , my jesteśmy już strasznie zmęczeni ale robiliśmy to w expresowym tempie zdecydowanie za szybko , ale z drugiej strony zastanawiam się co ja teraz będe robić :) cały czas taki kocioł a teraz hmmm
dobranoc

Witam z rana.
Wczoraj wieczorkiem napisałam super długiego posta i go zeżarło więc się obraziłam na komputer i poszłam spać.
Noc mineła jak co noc. 2 pobudki za to krótkie wiec nie jest źle. Teraz jesteśmy po śniadanku i wybieramy sie na drzemkę. Znowu sami, bo M pracuje, więc może troszke poleniu****e, jak mały pozwoli. Na razie fascynuje się czarno białą bajeczką.

Miłego dnia dziewczyny!

dzien dobry

witam sie z Wami z bunkra sypialnianego. wszystko co potrzebne przenioslam tu i tak sobie mieszkamy teraz w jednym pokoiku. M przyniosl wczoraj z piwncy drzwi do duzego pokoju (wyjelismy je, bo lepiej bylo bez nich) teraz je przeprosilismy :-) maly strzela pierwsza drzemke, jakos spi przy tym halasie. aby tylko wytzymac dzesiejszy i jutrzejszy dzien. potem rusza na 3 pietro i mam nadzieje, ze corac ciszej bedzie, i tak do 8go :-(. wczoraj bylam na moich zajeciach dla mamusiek, troche sie rozerwalam, poplywalam :-) dzisiaj czekaja nas zakupy spozywcze i kolejne podejscie do naprawy kompa.
Lea - rzeczywiscie mamy prawie ten sam termin, my rowniez tego dnia mamy drugie szczepienie i potem trzecie po 4 tyg.
urszulko - sliczny zestwik na chrzciny :-) maly przystojniacha bedzie :-D
natko - rzeczywiscie byloby chyba lepiej aby nowy blok wybudowali :-) bo tych prac ma byc jeszcze wiecej. ooo to juz za tydzien bedziesz mieszkac na swoim :-):-):-) i jak zazdroszcze tych zakupow w ikei - uwielbiam. co do filmowania, kupilismy kamere w lipcu, i co?? i tyle. niec nie mamy jeszcze sfilmowane. a mielismy ja w szpitalu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kurcze jestem taka zla jak sobie pomysle, ze moglibysmy miec swietne filmiki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

fiuu - w dzien zmieniamy tak co 3 godz, chyba ze jakies iespodzianki sa :-):-), a w nocy tylko raz. takze wychodzi, ze okolo 6 razy, wiadomo, ze czasami wyjdzie wiecej.

weroneczko - dziekuje za troske o moj zdrowie psychiczne :-D:-D:-D najwyzej na sesje bede tu wpadac, aby sie wygadac, a Wy mi potem rachuneczek wystawicie :-)
wspolczuje tesciowej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, do mnie jak tylko ktos rozkazujacym tonem cos powie, to od razu wlacza mi sie agresor. takze ja na zlosc bym nie pojechala, albo sie spoznila, albo cos innego wymyslila :-) ooo taka zadziora jestem - dobrocia wszystko, rozkazem - :no::no::no::no:

Bombusiu - widzisz jakigo kochanego synka masz?? niektore dzieciaki w jego wieku, a szczegolnie chlopcy, wstydza sie ze maja takie male rodzenstwo. a Twoj?? dumny jak paw - tylko gratulowac wychowania :-):-)

dziewczyny powiedzcie mi ile wasze maluchy mocza pieluch na dobę- bo moj lulas to 10 na pewno i sie zastanawiam czy to nie za duzo- cholerny wrqazliwiec na tym punkcie jest i ciagle chce miec zmienianego.

Moja z 5(rano ,przed spacerem,po spacerze,po karmieniu ok 16 i wieczorkiem po kapieli),z tym,że spi cała noc w jednym.no chyba,że kupke zrobi.mniej wiecej tak to wygląda.

Ostatnia edycja:
Hejka!
U nas mgła jakby mleko rozlali, zero świata:szok:
Na 13.00 mamy rehabilit. późno dzis, ale dobrze,ze mnie wcisnęli, bo takto by była tylko jedna wizyta w tym tygodniu, co prawda musiałam spotkanie z koleżanką przełozyc na jutro, ale co sie odwlecze:-D..... rodzi w listopadzie także spotykamy sie na ostatni dzwonek:tak:

riba cudownie sobie tak popływać co??? ale byłas sama, jeszcze bez synka rozumię???........swoją drogą to u nas jak są remonty bloków to nigdy nie słyszałam, aby wymieniali okna:eek:, a tym bardziej balkony:szok:, niesamowite co tam u Was wyprawiają i kto to finansuje???.......a z kamery koniecznie korzystajcie , ja bym nagrywała takie etapy rozwoju mojego synka, co mu później pokażesz??? a takto super pamiątka:))))
weroniczka ja napiszesz długiego posta to sobie go skopiuj i w razie czego potem tylko wklejasz, ja juz mam nauczkę i tak robie;-)
Niuunia to opuściłas juz moje rodzinne miasto???? wypoczęłas chociaż troszku?:happy:

Miłego dnia Mamuski:-)

witam was....

dzis malutka obudzila sie z przerazliwym placzem o 5.30 niewiedzialam o co jej chodzi a tu mokry pampers a jak dostala mleko spokoj hehe i jak zwykle chciala tuli tuli .... a dzis zostalo mi tylko biurko do oproznienia bo tak wszystko jest gotowe

Dziewczynki witajcie kochane....słońca moje drogie wszystko u mnie w porządeczku, przepraszam, że nie pisałam....daję słowo harcerza, że nadrobię:)
Dziś wieczorem przysiądę i ponadrabiam...buziolki całuję mocno....

reklama
Pierwsza drzemka zaliczona, mamusia też skorzystała i się drzemnęła. Teraz mały po raz drugi kima a ja próbuję ogarnąć wszystko.

Heheheh riba widzę że ten sam typ jesteś. Po dobroci wszystko, a ton rozkazujący rozgrzewa mnie do czerwoności. I właśnie dlatego postanowiłam że nie jedziemy, jak chcą wnuka oglądać to niech sobie przyjadą, wiadomo gdzie mieszkamy. A żeby było lepiej to zaprosiłam ich na niedzielę na obiad i powiedzieli że przyjadą to po jakiego hu** każą nam jechać do nich w sobotę. Normalnie rączki opadają.
Jak masz kamerkę to filmuj, fajnie będzie potem oglądać.

Bombusiu to przekaż koleżance niech się wyśpi zawczasu :-D A jeśli chodzi o pisanie postów to zawsze kopiuję, wczoraj nie zdążyłam. A jak idzie rehabilitacją metodą Bobathów? Jesteś zadowolona?

No i znów popisane... Eh takie życie.

Do góry