reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Natka proszę bardzo :) jak klikniesz w pozostałe przedmioty użytkownika to znajdziesz jeszcze inne zestawy * Ubranko do chrztu ANTOŚ, komplet * R.80 (1274375669) - Aukcje internetowe Allegro

Ale fajnie że na dniach przeprowadzka :) Dwa lata temu mieliśmy remont kapitalny mieszkania, wszystko skute do cegły, instalacje od nowa, wiec prawie jak na budowie ;) za jakiś czas chcemy kupić działkę i powoli zacząć budowę domku, więc też czeka mnie ogromne zamieszanie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
ANDZIA ty planujesz kupić rozm 80 ? w sumie mamy jesczcze 1,5 mca mój młody już wskakuje w 74 , no ale 86 to chyba byłaby przesada , ale znowu na dłużej by było
budowa domku mówisz :) oj no to cie czeka ogromne wyzwanie , my jesteśmy już strasznie zmęczeni ale robiliśmy to w expresowym tempie zdecydowanie za szybko , ale z drugiej strony zastanawiam się co ja teraz będe robić :) cały czas taki kocioł a teraz hmmm
dobranoc

Witam z rana.
Wczoraj wieczorkiem napisałam super długiego posta i go zeżarło więc się obraziłam na komputer i poszłam spać.
Noc mineła jak co noc. 2 pobudki za to krótkie wiec nie jest źle. Teraz jesteśmy po śniadanku i wybieramy sie na drzemkę. Znowu sami, bo M pracuje, więc może troszke poleniu****e, jak mały pozwoli. Na razie fascynuje się czarno białą bajeczką.

Miłego dnia dziewczyny!

dzien dobry

witam sie z Wami z bunkra sypialnianego. wszystko co potrzebne przenioslam tu i tak sobie mieszkamy teraz w jednym pokoiku. M przyniosl wczoraj z piwncy drzwi do duzego pokoju (wyjelismy je, bo lepiej bylo bez nich) teraz je przeprosilismy :-) maly strzela pierwsza drzemke, jakos spi przy tym halasie. aby tylko wytzymac dzesiejszy i jutrzejszy dzien. potem rusza na 3 pietro i mam nadzieje, ze corac ciszej bedzie, i tak do 8go :-(. wczoraj bylam na moich zajeciach dla mamusiek, troche sie rozerwalam, poplywalam :-) dzisiaj czekaja nas zakupy spozywcze i kolejne podejscie do naprawy kompa.
Lea - rzeczywiscie mamy prawie ten sam termin, my rowniez tego dnia mamy drugie szczepienie i potem trzecie po 4 tyg.
urszulko - sliczny zestwik na chrzciny :-) maly przystojniacha bedzie :-D
natko - rzeczywiscie byloby chyba lepiej aby nowy blok wybudowali :-) bo tych prac ma byc jeszcze wiecej. ooo to juz za tydzien bedziesz mieszkac na swoim :-):-):-) i jak zazdroszcze tych zakupow w ikei - uwielbiam. co do filmowania, kupilismy kamere w lipcu, i co?? i tyle. niec nie mamy jeszcze sfilmowane. a mielismy ja w szpitalu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kurcze jestem taka zla jak sobie pomysle, ze moglibysmy miec swietne filmiki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

fiuu - w dzien zmieniamy tak co 3 godz, chyba ze jakies iespodzianki sa :-):-), a w nocy tylko raz. takze wychodzi, ze okolo 6 razy, wiadomo, ze czasami wyjdzie wiecej.

weroneczko - dziekuje za troske o moj zdrowie psychiczne :-D:-D:-D najwyzej na sesje bede tu wpadac, aby sie wygadac, a Wy mi potem rachuneczek wystawicie :-)
wspolczuje tesciowej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, do mnie jak tylko ktos rozkazujacym tonem cos powie, to od razu wlacza mi sie agresor. takze ja na zlosc bym nie pojechala, albo sie spoznila, albo cos innego wymyslila :-) ooo taka zadziora jestem - dobrocia wszystko, rozkazem - :no::no::no::no:

Bombusiu - widzisz jakigo kochanego synka masz?? niektore dzieciaki w jego wieku, a szczegolnie chlopcy, wstydza sie ze maja takie male rodzenstwo. a Twoj?? dumny jak paw - tylko gratulowac wychowania :-):-)

dziewczyny powiedzcie mi ile wasze maluchy mocza pieluch na dobę- bo moj lulas to 10 na pewno i sie zastanawiam czy to nie za duzo- cholerny wrqazliwiec na tym punkcie jest i ciagle chce miec zmienianego.

Moja z 5(rano ,przed spacerem,po spacerze,po karmieniu ok 16 i wieczorkiem po kapieli),z tym,że spi cała noc w jednym.no chyba,że kupke zrobi.mniej wiecej tak to wygląda.

Ostatnia edycja:
Hejka!
U nas mgła jakby mleko rozlali, zero świata:szok:
Na 13.00 mamy rehabilit. późno dzis, ale dobrze,ze mnie wcisnęli, bo takto by była tylko jedna wizyta w tym tygodniu, co prawda musiałam spotkanie z koleżanką przełozyc na jutro, ale co sie odwlecze:-D..... rodzi w listopadzie także spotykamy sie na ostatni dzwonek:tak:

riba cudownie sobie tak popływać co??? ale byłas sama, jeszcze bez synka rozumię???........swoją drogą to u nas jak są remonty bloków to nigdy nie słyszałam, aby wymieniali okna:eek:, a tym bardziej balkony:szok:, niesamowite co tam u Was wyprawiają i kto to finansuje???.......a z kamery koniecznie korzystajcie , ja bym nagrywała takie etapy rozwoju mojego synka, co mu później pokażesz??? a takto super pamiątka:))))
weroniczka ja napiszesz długiego posta to sobie go skopiuj i w razie czego potem tylko wklejasz, ja juz mam nauczkę i tak robie;-)
Niuunia to opuściłas juz moje rodzinne miasto???? wypoczęłas chociaż troszku?:happy:

Miłego dnia Mamuski:-)

witam was....

dzis malutka obudzila sie z przerazliwym placzem o 5.30 niewiedzialam o co jej chodzi a tu mokry pampers a jak dostala mleko spokoj hehe i jak zwykle chciala tuli tuli .... a dzis zostalo mi tylko biurko do oproznienia bo tak wszystko jest gotowe

Dziewczynki witajcie kochane....słońca moje drogie wszystko u mnie w porządeczku, przepraszam, że nie pisałam....daję słowo harcerza, że nadrobię:)
Dziś wieczorem przysiądę i ponadrabiam...buziolki całuję mocno....

reklama
Pierwsza drzemka zaliczona, mamusia też skorzystała i się drzemnęła. Teraz mały po raz drugi kima a ja próbuję ogarnąć wszystko.

Heheheh riba widzę że ten sam typ jesteś. Po dobroci wszystko, a ton rozkazujący rozgrzewa mnie do czerwoności. I właśnie dlatego postanowiłam że nie jedziemy, jak chcą wnuka oglądać to niech sobie przyjadą, wiadomo gdzie mieszkamy. A żeby było lepiej to zaprosiłam ich na niedzielę na obiad i powiedzieli że przyjadą to po jakiego hu** każą nam jechać do nich w sobotę. Normalnie rączki opadają.
Jak masz kamerkę to filmuj, fajnie będzie potem oglądać.

Bombusiu to przekaż koleżance niech się wyśpi zawczasu :-D A jeśli chodzi o pisanie postów to zawsze kopiuję, wczoraj nie zdążyłam. A jak idzie rehabilitacją metodą Bobathów? Jesteś zadowolona?

No i znów popisane... Eh takie życie.

Do góry