dzien dobry
witam sie z Wami z bunkra sypialnianego. wszystko co potrzebne przenioslam tu i tak sobie mieszkamy teraz w jednym pokoiku. M przyniosl wczoraj z piwncy drzwi do duzego pokoju (wyjelismy je, bo lepiej bylo bez nich) teraz je przeprosilismy :-) maly strzela pierwsza drzemke, jakos spi przy tym halasie. aby tylko wytzymac dzesiejszy i jutrzejszy dzien. potem rusza na 3 pietro i mam nadzieje, ze corac ciszej bedzie, i tak do 8go :-(. wczoraj bylam na moich zajeciach dla mamusiek, troche sie rozerwalam, poplywalam :-) dzisiaj czekaja nas zakupy spozywcze i kolejne podejscie do naprawy kompa.
Lea - rzeczywiscie mamy prawie ten sam termin, my rowniez tego dnia mamy drugie szczepienie i potem trzecie po 4 tyg.
urszulko - sliczny zestwik na chrzciny :-) maly przystojniacha bedzie
natko - rzeczywiscie byloby chyba lepiej aby nowy blok wybudowali :-) bo tych prac ma byc jeszcze wiecej. ooo to juz za tydzien bedziesz mieszkac na swoim :-):-):-) i jak zazdroszcze tych zakupow w ikei - uwielbiam. co do filmowania, kupilismy kamere w lipcu, i co?? i tyle. niec nie mamy jeszcze sfilmowane. a mielismy ja w szpitalu
kurcze jestem taka zla jak sobie pomysle, ze moglibysmy miec swietne filmiki
fiuu - w dzien zmieniamy tak co 3 godz, chyba ze jakies iespodzianki sa :-):-), a w nocy tylko raz. takze wychodzi, ze okolo 6 razy, wiadomo, ze czasami wyjdzie wiecej.
weroneczko - dziekuje za troske o moj zdrowie psychiczne
najwyzej na sesje bede tu wpadac, aby sie wygadac, a Wy mi potem rachuneczek wystawicie :-)
wspolczuje tesciowej
, do mnie jak tylko ktos rozkazujacym tonem cos powie, to od razu wlacza mi sie agresor. takze ja na zlosc bym nie pojechala, albo sie spoznila, albo cos innego wymyslila :-) ooo taka zadziora jestem - dobrocia wszystko, rozkazem -
Bombusiu - widzisz jakigo kochanego synka masz?? niektore dzieciaki w jego wieku, a szczegolnie chlopcy, wstydza sie ze maja takie male rodzenstwo. a Twoj?? dumny jak paw - tylko gratulowac wychowania :-):-)