reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

No to nas Marulka wykiwała :-( Zostawiła nas same na placu boju tzn mnie, krzynkę, panienkę... ;-) No ale oczywiście ogromne gratulacje dla niej :-D

A ja po kapieli ... prawie godzinnej i hmmm nic mi teraz nie leci ale chyba mnie skurcze łapią... zaczynam liczyć od teraz, zobaczymy czy się rozkręci. Jak nie urodzę to bedę rano a jak urodzę to dam znać przez sms :-)

Lahimka... no ja teraz wlasnie zaczynam liczyć skurczybyki bo stały się na prawdę bolesne, ale nie nakręcam sie zbytnio bo mam głupie przeczucia że to fałszywy alarm. A poza tym podejrzeniem że to moga być wody to maluszek stał się bardzoooo aktywny, a ostatnie dni leniuch był straszny...

Bombusiu póki co kładę się i poobserwuję co się dzieje, no i będę liczyła skurcze.

Panienko, krzynko, Bombusiu w razie czego będę do którejś z Was pisała. A jak nie to do rana!

Ostatnia edycja:
reklama
Bombusia dzięki za odpowiedź :-), pamiętam Twój expresowy poród, tylko pozazdrościć :tak:

Anecia1111 Kochana to powodzenie, niech się Twój skarb zjawi już na świecie :-)

Fakt 5 dni do końca sierpnia, a nas tu kilka 2w1 zostało :-D

Do jutra :-)

Spokojnej nocy dla dzieciaczków by ich mamusie się wyspały.

Hmmmm może jednak coś z tego będzie... miałam 2 skurcze w odstępie 10 minut.... czekam na mniejsze przerwy :-D

A maluszek wierci się jak szalony... chyba mi brzuch rozsadzi :-)

weroneczka i ciocia marulka rozpakowane juuuuupi :-)

rozalka dziś właśnie zastosowałam patent z pieluchą i faktycznie o wiele lepiej. jeszcze kwestia smarowania i ubierania, ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia

polianna jaki śliczny avatar :-)

luizka4don no to super wieści :-)

Anecia1111
aby się rozkręciło :tak:

Panienka
u mnie w szpitalu też robili lewatywe - myślałam, że nie dojdę do ubikacji :-D

Anecia ja w pon i wtorek nie wiedziałam co się dzieje, bo mała taka aktywna była właśnie. I miałam kilka skurczy. A wczoraj i dzisiaj prawie jej nie czuję, mam nadzieję, że zbiera siły na poród:-) fakt, że dziś miałam bardzo stresujący dzień i mam nadzieję, że na małą to jakoś źle nie wpłynęło:no:
Ale coś czuję, że rano będzie od Ciebie info na gorącej że masz dzidzię przy sobie!:tak:

No własnie lahimka ja sie obawiam że to ustanie i będzie dooooopa z tego wszystkiego :-(

A co do stresującego dnia to mała może też być po prostu poddenerwowana ale raczej nie wpływa to na nią źle.

Hmmmm sama bym chciała żeby była ode mnie rano wiadomość o tym że już urodziłam ale pożyjemy... zobaczymy :-) Teraz idę już do wyrka z M i bedziemy liczyć skurczybyki.

Spokojej nocy Wam zyczę!!!! Bo moja to pewnie do takich nie bedzie należała :-)

rozalka dziś właśnie zastosowałam patent z pieluchą i faktycznie o wiele lepiej. jeszcze kwestia smarowania i ubierania, ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia

:-D

No i super.
Ja bym se darowała smarowanie.
Moja tez płakała przy ubieraniu,wiec po kapieli zawijałam ja w ręcznik i chwilke ponosiłam,a wtedy spokojnie ubierałam,jakos pomogło.

Dziewczyny, czy mogę podać ponad 3 tygodniowemu dziecku herbatkę ułatwiającą trawienie mimo iż jest po 1 miesiącu?:( Odstawiłam małej debridat po 2 tygodniach i problemy wróciły:(

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, czy mogę podać ponad 3 tygodniowemu dziecku herbatkę ułatwiającą trawienie mimo iż jest po 1 miesiącu?:( Odstawiłam małej debridat po 2 tygodniach i problemy wróciły:(

Ja to bym chyba nie podała tak wcześnie.
A zwykła koperkowa,czy rumianek sa od 1 tygodnia,mozna od tego zacząc.

Do góry