reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Hejka. Noc w miare spokojna mam aniolka nie dziecko heh raz pobudka o 1 dostal cyca i lulku no i o 4 dostal cyca i oczy jak 5 zł ale grzecznie lezal w lozeczku i obserwowal swiat na okolo a ja drzemalam dopiero o 7 zaczal marudzic wzielam go do lozka i zasnal o 9 pobudka bo polozna przyszla ...chciala mi sciagnac szwy (chodz sa rozpuszczalne ale niby dlugo sie rozpuszczaja) no ale jak dotknela mnie tylko to mnie cholernie zabolalo wiec stwierdzilam ze niech sobie beda mi nie przeszkadzaja tak mocno;p Jakos strasznie wrazliwa zrobilam sie na te okolice;p..Mały caly czas chcialby byc przy cycu a ja nie nastarczam z pokarmem wiec musialam mu dzis butle sztucznego mleczka dac bo by mnie zameczyl...Ogolnie grzeczniutkie dzieciatko jak najedzone;) teraz lezy po kapieli i dokazuje ;pwymeczy sie zje i padnie:)

reklama
Mamuśki powiedzcie mi, bo Wy już po. Wydaje mi się, że odszedł mi czop. No i teraz leje się ze mnie. Miałam podejrzenia, że może to wody, ale po bliższym przyjrzeniu wydaje mi się, że to przezroczysty śluz. Jest go dużo i jest dość rzadki, możliwe to? Też tak miałyście przed porodem?

Ciamajdka spóźniłaś się,nie zabiorę Cię bo ja już wróciłam :rofl2::rofl2::rofl2:

navijka supcio, że się odezwałaś. Wiesz jakoś brakuje mi Twoich "tekstów". które zawsze mnie waliły na kolana. Trzymaj się! I pisz częściej jak Ci Mała pozwoli (w co szczerze wątpię)!

O matulu Luizka Ty to masz złote dziecko! Dobrze, że Mały taki grzeczny, możecie sobie razem być i nadrabiać czas spędzony w szpitalu. Trzymajcie się!

Jak już pisałam do Ciamajdki, wróciłam już z porodówki heheheh Stwierdziłam, że głupio tam jest i może jutro seeeeeee pojadę! O ludzie jaki czub ze mnie!

Hej sierpniówki.przekazuję newsy od MiriannyK:
"Dzisiaj ok.godz.17 urodziła się przez cc śliczna Lilianna.Waży 4550g i 61 cm.Ja leżę nieruchomo do jutra,ale jestem szczęśliwa"
Mirka gratulacje!!!

Jeszcze nie wyszłam, czekam na Tobiego i aż moi rodzice i brat pojadą do babci...

tylko ten ostatni musi oczywiście posiedzieć na necie bo by umarł...

weroneczka:-D

Mirianna ale kluseczka:)))))))))))) gratulacje:)

Ostatnia edycja:
Ciamajdko - ja jestem 6 dni po terminie - termin = 14.08 (chciałam zmienić sobie suwaczek na taki, który by to pokazywał, ale nie mogłam znaleźć takiego, gdzie mogłam wpisać swoją datę porodu, najpóźniejszy możliwy do wpisania termin wypadał dziś, a wcześniejszego nie dało się wpisać... - może to i dobrze, przynajmniej mniej się będę dołować :(

Lecę oglądać "Troję", a co... Nic mi się nie chce...

Trzymam kciuki za Niuunię, mam nadzieję, że okaże się, że u niej wszystko w porządku i rozpocznie się ładna akcja.
Za resztę też trzymam kciuki (no i za siebie też)! Buziole :*

reklama
Jejkus czy to nie największe dzięciątko z sierpniówek jak dotąd u MiriannyK????:szok: GRATULACJE wieeeelkie:)))))):-D

Powinnam zacząć ćwiczyć, ale tak mnie napitala kręgosłup po całym dniu, :crazy:ze ledwo siedzę w fotelu, pewnie zaraz sie wykapię i pójde spać:baffled:
Ale najpierw pogrzebię na all, aby zakupić sobie pas co prawda brzucha raczej nie mam juz po ciązy (bardziej skórę), ale za to dooopa i biodra zostały,:wściekła/y::angry: trzeba zacząć działac!!!!!!:tak:

Do góry