reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
nie no, nie bój się.... ja też się bałam-bo bolało a nic sie nie kręciło, myślałam że to to a ogólnie nic więcej się nie kręciło...
na pewno jak ruszy to już będziesz wiedzieć-specjalistą nie jestem.. ale już po tylu akcjach nocnych czy dziennych co miałam, to jakoś spokojniejsza jestem, bo fałszywe treningi miałam:)
chociaż nie twierdzę że sie u Ciebie nie rozkręci-może to początek:) czego Ci życzę:)

Witam Kochane :happy:

Współczuję Wam tej niepewności co do porodów :sorry2:
Życzę każdej z osobna żeby się w końcu rozkręciło i to czekanie wynagrodził szybki i łatwy poród :tak:

My z Radkiem pozdrawiamy serdecznie. U nas już jest lepiej po kropelkach i maluszek powoli układa sobie normalny rytm dnia i nocy - dziś w nocy spał raz 4h :szok: a było już tak, że co 1 - 1,5h się budził z płaczem przez te bąki paskudne :baffled:

Heja,
I'm still 2in1. ;) I dobrze mi z tym. ;P Tylko chodzic ciezko, bo brzuch napiera na kosc lonowa i boli. :/

Wczoraj maly nastraszyl i mialam 2 x ktg robione. Tak tetno mu skakalo. ALe pozniej bylo juz ok. W nocy ciezko jest mi sie przewrocic z boku na bok - przez spojenie lonowe. I tyle. ;)

Niuunia, to trzymam mocno kciuki za rozkrecenie akcji. ;)

jaki spokój

na znak protestu że nie rodzę, zmieniam avatar na bardziej "optymistyczny" moim zdaniem:)))
nowy będzie jak się dziecię światu pokaże:))))))

Ostatnia edycja:
Cześć Kobietki :-)
Tydzień bez internetu i zaległości jak stąd do tamtąd :-) Tyle kobietek już porodziło, że hohoho.
Gratuluję wszystkim rozpakowanym w tym tygodniu! :-) Gratuluję i zazdroszczę :-)

Ja nadal w dwupaku, ale cosik się powoli dzieje, od wczoraj straszne skurcze w pachwinach i powódź przezroczystego śluzu...Może coś się ruszy, bo synuś chyba się rozleniwił. Jesteśmy już na nowym mieszkanku, dużo sprzątania za nami, może mały czeka, aż się urządzimy? :-) Mam nadzieję, że nie, bo to jeszcze potrwa :-)

No cisza straszna. Ja postanowiłam znów posprzątać i się wykąpałam. Teraz znów mi twardnieje brzuch i mam ból na dole. Zaraz wetnę BIG Milka toffi :-)
Jak mogę wstawić avatar? Kurczę jakoś nie mogę tego ogarnąć :-)

Cześć Kobietki :-)
Tydzień bez internetu i zaległości jak stąd do tamtąd :-) Tyle kobietek już porodziło, że hohoho.
Gratuluję wszystkim rozpakowanym w tym tygodniu! :-) Gratuluję i zazdroszczę :-)

Ja nadal w dwupaku, ale cosik się powoli dzieje, od wczoraj straszne skurcze w pachwinach i powódź przezroczystego śluzu...Może coś się ruszy, bo synuś chyba się rozleniwił. Jesteśmy już na nowym mieszkanku, dużo sprzątania za nami, może mały czeka, aż się urządzimy? :-) Mam nadzieję, że nie, bo to jeszcze potrwa :-)

Witamy, witamy!

Ja już myślałam, że po wszystkim u Ciebie :-) Moja malucha szaleje dalej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka
Podpisuje listę;-)

Padam z nóg, wczorajsze sprzatanie chyba dziś mi wychodzi, popuchnieta jestem nieźle i dostał mi sie ochrzan od męża. A w dodatku musiałam dziś 3 razy ZUS odwiedzić bo ciągle jakieś problemy.
Idę leżeć bo senność mnie ogarnia i brak weny na cokolwiek.
Mallaika ja też jestem ostatnio typem głodomora i widać to po wadze:szok:
ciamajdko może urodzisz w ten week wreszcie ;-)
reszta czeka cierpliwie na swoją kolejkę.

Miłego dnia dziewczyny:-) Później zajrzę...

reklama
Zdrzemnęłam się 3,5 godzinki :szok: a jak się obudziłam zachciało mi się naleśników no i już po smażeniu i konsumpcji:tak::-D w tych ostatnich tygodniach chyba podwoję wagę z 8 miesięcy ciąży:baffled:

Cosya witam z powrotem! mam podobnie: hektolitry białej wydzieliny i taaakie bóle w pachwinach, że wymiękam. Też liczę, że to zwiastun porodu, ale lekarze każą czekać na skurcze a tych brak:crazy:

Black_Opal pozdrowienia dla Ciebie i Radka!:-D

Do góry