reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
nie no, nie bój się.... ja też się bałam-bo bolało a nic sie nie kręciło, myślałam że to to a ogólnie nic więcej się nie kręciło...
na pewno jak ruszy to już będziesz wiedzieć-specjalistą nie jestem.. ale już po tylu akcjach nocnych czy dziennych co miałam, to jakoś spokojniejsza jestem, bo fałszywe treningi miałam:)
chociaż nie twierdzę że sie u Ciebie nie rozkręci-może to początek:) czego Ci życzę:)

Witam Kochane :happy:

Współczuję Wam tej niepewności co do porodów :sorry2:
Życzę każdej z osobna żeby się w końcu rozkręciło i to czekanie wynagrodził szybki i łatwy poród :tak:

My z Radkiem pozdrawiamy serdecznie. U nas już jest lepiej po kropelkach i maluszek powoli układa sobie normalny rytm dnia i nocy - dziś w nocy spał raz 4h :szok: a było już tak, że co 1 - 1,5h się budził z płaczem przez te bąki paskudne :baffled:

Heja,
I'm still 2in1. ;) I dobrze mi z tym. ;P Tylko chodzic ciezko, bo brzuch napiera na kosc lonowa i boli. :/

Wczoraj maly nastraszyl i mialam 2 x ktg robione. Tak tetno mu skakalo. ALe pozniej bylo juz ok. W nocy ciezko jest mi sie przewrocic z boku na bok - przez spojenie lonowe. I tyle. ;)

Niuunia, to trzymam mocno kciuki za rozkrecenie akcji. ;)

jaki spokój

na znak protestu że nie rodzę, zmieniam avatar na bardziej "optymistyczny" moim zdaniem:)))
nowy będzie jak się dziecię światu pokaże:))))))

Ostatnia edycja:
Cześć Kobietki :-)
Tydzień bez internetu i zaległości jak stąd do tamtąd :-) Tyle kobietek już porodziło, że hohoho.
Gratuluję wszystkim rozpakowanym w tym tygodniu! :-) Gratuluję i zazdroszczę :-)

Ja nadal w dwupaku, ale cosik się powoli dzieje, od wczoraj straszne skurcze w pachwinach i powódź przezroczystego śluzu...Może coś się ruszy, bo synuś chyba się rozleniwił. Jesteśmy już na nowym mieszkanku, dużo sprzątania za nami, może mały czeka, aż się urządzimy? :-) Mam nadzieję, że nie, bo to jeszcze potrwa :-)

No cisza straszna. Ja postanowiłam znów posprzątać i się wykąpałam. Teraz znów mi twardnieje brzuch i mam ból na dole. Zaraz wetnę BIG Milka toffi :-)
Jak mogę wstawić avatar? Kurczę jakoś nie mogę tego ogarnąć :-)

Cześć Kobietki :-)
Tydzień bez internetu i zaległości jak stąd do tamtąd :-) Tyle kobietek już porodziło, że hohoho.
Gratuluję wszystkim rozpakowanym w tym tygodniu! :-) Gratuluję i zazdroszczę :-)

Ja nadal w dwupaku, ale cosik się powoli dzieje, od wczoraj straszne skurcze w pachwinach i powódź przezroczystego śluzu...Może coś się ruszy, bo synuś chyba się rozleniwił. Jesteśmy już na nowym mieszkanku, dużo sprzątania za nami, może mały czeka, aż się urządzimy? :-) Mam nadzieję, że nie, bo to jeszcze potrwa :-)

Witamy, witamy!

Ja już myślałam, że po wszystkim u Ciebie :-) Moja malucha szaleje dalej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka
Podpisuje listę;-)

Padam z nóg, wczorajsze sprzatanie chyba dziś mi wychodzi, popuchnieta jestem nieźle i dostał mi sie ochrzan od męża. A w dodatku musiałam dziś 3 razy ZUS odwiedzić bo ciągle jakieś problemy.
Idę leżeć bo senność mnie ogarnia i brak weny na cokolwiek.
Mallaika ja też jestem ostatnio typem głodomora i widać to po wadze:szok:
ciamajdko może urodzisz w ten week wreszcie ;-)
reszta czeka cierpliwie na swoją kolejkę.

Miłego dnia dziewczyny:-) Później zajrzę...

reklama
Zdrzemnęłam się 3,5 godzinki :szok: a jak się obudziłam zachciało mi się naleśników no i już po smażeniu i konsumpcji:tak::-D w tych ostatnich tygodniach chyba podwoję wagę z 8 miesięcy ciąży:baffled:

Cosya witam z powrotem! mam podobnie: hektolitry białej wydzieliny i taaakie bóle w pachwinach, że wymiękam. Też liczę, że to zwiastun porodu, ale lekarze każą czekać na skurcze a tych brak:crazy:

Black_Opal pozdrowienia dla Ciebie i Radka!:-D

Do góry