reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

a ja zrobiłam sobie drzemkę i co tu zaglądam to kolejne dziecko na świecie!

bombusia u mnie leje równo raz na krzaczek raz na gó.....o:)

obiad już się robi, ale nie wiem czy mam ochotę coś jeść, cały dzień co zjem to mi się cofa, bardzo nieprzyjemne uczucie:(

reklama
Dziewczynki, tak z innej beczki. Mimo że zostało mi jeszcze kilka dni do terminu to mam jakieś dziwne przeczucia i stąd to pytanie. Może trochę głupie, ale cóż... Czy do szpitala spakowałyście się w walizkę czy w torbę? Ja jestem spakowana w walizkę, chociaż na ulotce ze szpitala napisali, żeby spakować się w reklamówkę (ciekawe jak ma się w niej zmieścić to wszystko, co wymienili do zabrania...) Jak Wy rozwiązałyście ten dylemat?

Dziewczynki, tak z innej beczki. Mimo że zostało mi jeszcze kilka dni do terminu to mam jakieś dziwne przeczucia i stąd to pytanie. Może trochę głupie, ale cóż... Czy do szpitala spakowałyście się w walizkę czy w torbę? Ja jestem spakowana w walizkę, chociaż na ulotce ze szpitala napisali, żeby spakować się w reklamówkę (ciekawe jak ma się w niej zmieścić to wszystko, co wymienili do zabrania...) Jak Wy rozwiązałyście ten dylemat?
:-D w reklamówkę :-D to chyba facet pisał :-D ja jestem spakowana w mega dużą torbę podróżną :-D bo walizki nie mam :)

Bombusiu spróbuj przez zten program ja umiem wrzucic fotke na forum http://pl.tinypic.com/?t=postupload

ja mam dużą torbę podróżną:)

inkaa- ja spakowałam się w dwie nieduże torby sportowe. Jedna jest z moimi rzeczami a druga z rzeczami maluszka. Też się zastanawiałam jak mam się zmieścić w jedną reklamówkę

a ja znowu po płaczu...
mąż pojechał po kebaby bo nie chce mi sie gotować:(

navijka za 5 dni mamy rocznicę - ale do tego czasu ja będę strzępkiem nerwów...:(

inkaaa4 ja spakowałam się w dwie torby - jedna dla mnie druga mała dla Olka...i niech sobie myślą w szpitalu co chca...

a ja znowu po płaczu...
mąż pojechał po kebaby bo nie chce mi sie gotować:(

navijka za 5 dni mamy rocznicę - ale do tego czasu ja będę strzępkiem nerwów...:(

inkaaa4 ja spakowałam się w dwie torby - jedna dla mnie druga mała dla Olka...i niech sobie myślą w szpitalu co chca...

Ehtele Słonce a dlaczego płakusiasz??

zmykam na te zakupy bo juz 16 :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki dziewczynki za trzymanie kciuków..

Różyczka będzie dobrze, jutro zrobią wszystkie badania.. i szybciutko wyjdziesz do domu..

Pajeczko jak dobrze ze synus Cie słucha.. bardzo grzeczny chłopczyk..

Polianna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu..

Ehtele wow co za filmik..

Inkaaa ja spakowałam sie w taką walizeczke na kółkach.. nie jest ona jakas mała ale tez nie jest wielka.. wygonic pewnie nie wygonią.. a nie bede sie pakowac w dwie torby czy tez pisac męzowi co 5 minut przywiez mi jeszcze to czy tamto..

a co u mnie..
wody płodowe dalej na tym samym poziomie, ale pani doktor wysłała mnie do szpitala by zrobic przepływy.. takze jutro ide do szpitala na jeden góra dwa dni.. mam nadzieje ze na jeden, nie lubie spac w szpitalu.. jak słysze słowo szpital to az mnie skreca.. w kazdym razie jak trzeba to trzeba, porobią badania i wyjdę.. mam numery telefonow jak cos bede pisać.. w sumie mogłabym isc juz dzis do tego szpitala ale stwierdziłam ze w domu mam jeszcze duzo do zrobienia a poza tym pani doktor powiedziala ze spokojnie moge jutro isc..
poza tym wsio pozamykane i raczej nic nie zapowiada się zeby to było cos przed terminem.. aaa i mały dalej na dupie siedzi..

trzymajcie sie cieplutko, potem jeszcze do Was zajrze..

Ja spakowałam sie w dwie średnie torby jedna z Biedry ..... tzn. kłamie spakuje sie w 2 torby, bo jedna dla mnie już jest na jutro, a w druga pozostałe rzeczy dla maluszka i moje poporodowe, jesli wyjde w piątek z dwupakiem to poprostu przepakuje.

Monika:-D:-D:-D u mnie popadało całe 3 imnuty:((((((((( :wściekła/y::wściekła/y:
Nektarynko to my razem jutro do szpitala!!! powodzenia!!!!

reklama
jz6z2b.jpg
synuś Cayry.:-) wymęczony !!!

Pajko Adi wstawił, on też korzysta z tego programu, dzieki:)))

Do góry