reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Izunia dobrze, ze sie dogadałaś z tym lekarzem już niedługo córcia będzie na rączkach, suuuper
Niuunia dziękuje Ci kochana idzie burza, ale na razie tylko idzie więc mam nadzieje, ze lunie, bo w kuchni jest piekarnik od gotowania leczo
koralowa fajnie że masz mamę do pomocy, ochhh mamusie sa kochane

A ja ogarnęłam kuchnie, pogotowałam i czekam na deszcz a tu dooopa pewnie wszystko poszło bokiem.
Nie mam juz siły na nic i chyba tą drugą torbę to naprawde spakuje M jak wróci, bo ja sie nie nadaje dzis do żadnych robót:((((, dobrze, ze mi syn pomaga:))))

Oglądam własnie ciążę z zaskoczenia i tam dziewczyna powiedziała, ze ból porodowy w skali 1:10 jest 30 a póżniej przy końcu brakuje skali, nooo uśmiałam sie z tej wypowiedzi, choć tak jest, chyba sama już o tym zapomniałam!!!!!

witam ponownie... pol dnia przelezalam a pozniej zabralam sie za ponowne rozpakowywanie torby i pakowanie normalnie chyba dostaje swira bo ciagle wydaje mi sieze czegos zapomne spakowac .... hehehe dzis ciagle bola mnie kosci od miednicy masakra ale jakos mozna wytrzmac no i btrzuch twardnieje.... a tu kolejne sie rozpakowuja az ciezko nadazyc:-)

witam ponownie... pol dnia przelezalam a pozniej zabralam sie za ponowne rozpakowywanie torby i pakowanie normalnie chyba dostaje swira bo ciagle wydaje mi sieze czegos zapomne spakowac .... hehehe dzis ciagle bola mnie kosci od miednicy masakra ale jakos mozna wytrzmac no i btrzuch twardnieje.... a tu kolejne sie rozpakowuja az ciezko nadazyc:-)

hehe też tak miałam w pierwszej ciąży, a tak naprawdę na czas porodu potrzebujesz tylko kilku rzeczy(dokumenty, ręcznik, piżama, pantofle, kosmetyki, podkłady poporodowe i woda mineralna) resztę może dowieźć mąż:-D

hej dziewczyny ja jednak pojechałam na ip.I nic się nie dzieje, lekarz nie zauwazył żadnego krwawienia :/ i zadał głupie pytanie dlaczego jeszcze nie rodzę :/ na ktg wyszedł jeden skurcz tak na 80 ale go lekko czułam. Kazał zostać na obserwacji w szpitalu ale się nie zgodziłam bo mam blisko no i zawsze lepiej w domu czekać. No właśnie dalej muszę czekać ...

Zdj_cie007.jpgprzedstawiam Wam krasnoludka Cayra, wymęczony biedaczek.
pencil.png

No kuźwa nie pokazują sie jeszcze nooooo!!!!!!!!!!!

brejka pewnie, ze lepiej w domu czekać, ale już jesteś spokojniejsza:)))

Załączniki

• 27072010015.jpg
    27072010015.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 27
  • 40_Winks.jpg
    40_Winks.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
reklama
Ciekawe czemu tak jest, ze tylko prawa strona tak puchnie. Mama powiedziala, ze mam nogi jak dwa kolki. :p

A cos kontra filmik ehtele. ;)
womensdream.jpg

Dobra, spadam robic to ciasto. :p

Do góry