reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witam się wtorkowo,
od rana czytam zaległości weekendowe, odpisałam ale coś wcisnęłam i zniknęło, takich sytuacji to ja nie lubię, :wściekła/y: w takim razie nie odniose się wybaczcie bo musiałabym znowu te 25 stron przejżeć a musze jeszcze synusia nakarmić i do miasdta na zakupki wyskoczyć ;o)

z tego co pamiętam to gratuluję mamusiom sierpniowym !!!!

bambusiu strasznie sie ciesze że mały już główka do wylotu, i trzymam kciuki za pobyt w szpitalu,

polianno Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu !!!

Pajka ja nie biorę mleka do szpitala, u nas nadawli mleko jak było potrzebne, dokarmiali swoim a maluszkom podawali je z kieliszka ;o) Jak chcesz kupić mleczo to moge Ci polecic Bebilon , sprawdził sie u znajomych i nie uczulał ;o)

nawijka ja do przekaszenoia nic nie biore, jak mnie pamiec nie myli to głodu po porodzie nie czułam za to straszne pragnienie, dlatego warto zabrac z 2 butelki wody niegsazowanej ;o)

Ehtele widze że już cos się rusza, oby dalej tak do przodu, i w mniejszym bólu!! trzymam kciuki !!!

u nie spokój nawet brzuch już się tak nie napina, wizyte mam 11 we środe jak nie urodze :eek: ale coś się nie zapowiada :-p

pozdrawiam Was !!!!

reklama
Izunia no to dobre wieści :-) jedyne czego zazdroszcze tym co mają cc to to, że znają datę porodu. A człowiek tak to czeka i już czy jeszcze nie teraz ehh. A ja chciałabym, żeby mała się urodziła 13, bo wypada właśnie w piątek a mamusia też jest z 13 :-p

Pajeczko nie martw sie, jeśli Sebuś zdecyduje sie na 13, to napewno będzie to twoja szczęsliwa liczba :-) bo same radości będą z nia związane, a zresztą mysle ze co ma byc to będzie, moj dziadzio jest z 13 i jakos trzyma sie dobrze i wogóle nic mu nie doskwiera ze wzgledu na date takze gitara :-) ja ze wzgledu na to że moge wybrac, zdecydowalam sie na inną, ale jakby Jula sama chciała wyskoczyc w piątek to napewno byłabym równie szczesliwa.

Ostatnia edycja:
ten filmik mnie zaskoczył

Smog.pl - Pord

:-D:-D
hahaha.gif
zdziwiony.gif

Mls - GRATULACJE!!!

Eee normalnie tsunami porodow!!!!:-D:-D:-D
A ja wlasnie jestem z 13 piatek:-p, a moj brat z 13 niedziela heheheh i nie obrazilabym sie wcale gdyby mala wyskoczyla 13 w piatek wlasnie:-D

Niuunia - przybij piatke!!!
Bombusiu - ja ci deszczu nie ukradlam na pewno:)) a moja kosmetyczka jest przyzwyczajona do takich widoczkow:p
Ehtele - Wy to za 2 dni macie chyba I rocznice slubu nie??Moze Olek na ten dzien wlasnie czeka:-D
Polianno - w zwiazku z Wasza Rocznica zycze Wam aby ten rok przyniosl w Waszym zyciu zmiany na lepsze - narodziny drugiej corci, Twoje studia i wzajemne porozumienie i harmonie z M!!!!!
Marulko - :-D:-D:-D:-Djesien sredniowiecza powiadasz......nie spodziewam sie niczego innego:laugh2:
Ciamajdko - podziel sie przepisem!!!! Aaaa i jak mozesz to opierdziel tam tych z gory niech te fotki naprawia!!!:laugh2:

Kurze jednak poscierane - i tak jutro bym musiala to zrobic a tak z glowy:-pIde cos wszamac bo niezly mam zasys juz;-) A potem wybywam.....pewno jak wroce to nastepna sie zdazy rozpakowac:-D
Buzka

Hej. :)

Oczywiscie, znow naskrobane niezle. ;)

Witam wszystkie lipcowo-sierpniowe mamusie.

Gratuluje swiezo rozpakowanym!. :)

U mnie jakos tak nudno. Maly za to sie straaaaasznie rozpycha, jakby mial malo miejsca. Wczoraj to az syczalam czasem z bolu. Dzis za to z rana oberwalam z kopa w zebro, hehe.
Mamuska moja szaleje. ;) Ledwo przyjechala a juz sie za sprzatanie wziela. Tak sie zaaferowala prasowaniem, ze mi zelazko spalila... Coz.
Meza jakbym dlej nie miala, bo pracuje do pozna. Ja za to puchne niemilosiernie. W nocy spie z poducha pod nogami a i tak nic to nie daje. Prawa noga wyglada makabrycznie, jak u martitki dzien przed porodem. :p (ale mam nadzieje, ze maly przynajmniej do piatku posiedzi - MUSI!!!). Na szczescie porobilam zakupy dla malego i mam juz w zasadzie wszystko. Prawie, bo musze kupic jeszcze nosidelko i wozek i to bedzie wsio.
Niestety jestem uziemiona, bo zderzak nam odpadl z naczekow, ktore poprzerdzewialy tak, ze ponownie zderzaka zalozyc sie nie da. Trzeba prowadzic do blacharza. Ale najpierw wyciagnac kase z AC, ponownie. :/ Ech. Jak nie sraczka to urok.

Ide robic bombusiowe ciasto, ale nie z jablkami a z brzoskwiniami. ;)

Koralowa u mnie tez puchnie prawa noga bardzo lewa nwet nie tak mocno. Teraz sobie siedze i mocze stópkiw zimnej wodzie.
Od 2 h wybieram się do sklepu moze o 4 wyjde :-D

reklama
Do góry