reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Cayra gratuluje udanej wizyty, czyli u Ciebie cisza hmmmm tylko cikawe czy nie przed burzą, bo tu teraz na BB to nie znasz dnia, ani godziny, nie wspominając o minutach:-D.
polianno pewnie, ze niech M przekłada urlop gdyby zaszła taka konieczność i najaki "odpoczynek" on sie szykuje??? musi pomagać przy dzieciach!!!! dobrze, ze te mecze sie skończyły co???:baffled: mojego M też sie pytali kiedy na urlop powiedział, ze na razie nie idzie, pójdzie jak żona urodzi, no na szczęscie nie robili problemów:-)
Bogusia007 ochh to smutne, ze mamci nie bedzie, ale jak musi pomóc "słabej" siostrze to siła wyższa....ale sie zmówiłyście z siostrą na te ciąze he he jedna po drugiej prawie rodzi:tak:
Monika nie zapomnij po drodze nad jezioro zabrać i mnie z Alankiem to se razem dooope wymoczymy:-D:-D

reklama
a ja w ten skwar poczłapałam do sklepu po lody:) bo muszę małego rozruszać bo coś się nie rusza! wiem że nie ma już w ogóle miejsca ale mógłby chociaż wypiąć co nie co:)
mąz juz dzwonił że na 18 mam być gotowa, i jakieś papu mam mu uszykować bo od razu jak wróci z pracy to jedziemy nad to jezioro, już nie mogę się doczekać.

ehtele a ciebie co za górki i doliny dopadają, kobieto ty sobie poradzisz ze wszystkim:)

marulka jak zawsze twoje rady są niezastąpione!

no Nasza Mała wczoraj na spacerze tak brykała, że mną serio rzucało po chodniku :-p
teraz tez ciagle czuje stópcie pod zebrami, więc chyba troche pocwicze, to moze sie nieco wyciszy, bo Ona najczesciej wlasnie sie rusza jak zbyt dlugo siedze lub leżę :-D

polianno ja mam jeszcze gorszą sytuację bo mój małż dopiero zaczął nową prace w ten poniedziałek i zaden urlop mu sie przez trzy miesiace nie należy:no: i bede całkiem sama z dzidziolkiem siedziec ale to ja sobie jakos poradze gorzej z porodem:( nie chce byc sama:((:)-:)-:)-:)-:)-( Ewentualnie mamuska przyjedzie i pomoze bo blisko jest tyle ze ona tez ma na głowie kupe i firme i dom i małe dziecko.... A tesciowa to niech nie przyjezdza na dłuzej jak dzien bo padne:no: jakos ostatnio mi podpadła kilka razy i nie chce jej na głowie miec!!!!!

Witam
gratuluje udanych wizyt :-Di wspolczuje tych mniej..:blink:
Umnie tak sobie bo w sumie niby wszystkie paramety ok na temat szyjki i rozwarcia nic nie wiem bo tego nie badaja.Okazalo sie jednak,ze moje dziecie bardzo leniwe nie dosc,ze nie chcial fikolka zrobic to teraz sobie plywa lekkoduch i nie chce wstawic sie w kanal.Polozna powiedziala,ze jesli beda same skurcze to normalna procedura dzwonie do szpitala i jade a jesli odejda mi wodu WZYWAM POGOTOWIE bo jesli dziecko nie jest sztywno wcisniete w kanal to po odejsciu wod moze wypac pepowina wiec mam lezec i czekac na pogotowie.Masakra ciagle cos:no:

Bombusia- no wszyscy w rodzinie mowia to samo ze jakos sie zmowilysmy ale siora mi juz przyszykowala pare ciuszkow i chce przyslac tak wiec niemam sie o co martwic jeszcze weselej by bylo jakbysmy calkiem w tym samym miesiacu rodzily bylo by wesolo , siora jak zaszla w ciaze to wcale niewiedziala ze to ciaza bo lekarze mowili ciagle ze to jakis wirus i dali jejantybiotyk dobrze ze z malym wszystko wporzadku.............. tylko szkoda ze ona jest tak daleko nasze dzieci beda w tym samym wieku a miedzy mna a siosta jest 12 lat roznicy

Burza przeszla i jestem. Troche sie ochłodziło:tak:
bogusia007- mam tak samo! Pochłaniam wszystko!;-)
starlet- co do lekarzy to mam takie samo zdanie!! Poco cokolwiek mówic i nastwaiac pacjetki.:no:
milusia83- ja mam termin na 8.08 moze czekasz na mnie:-)
cayra1984- gratuluje wizyty!

Wiecie co? Zaczełam czuć jakis wstręd do mojego lekarza. Zupełnie niewiem dlaczego. Najchętniej juz bym więcej do niego nie poszła. No ale glupotą bylaby zmiana teraz lekarza. We wtorek mam wizyte i wolałabym juz urodzic zeby do niego nie isc.:no::no:

telefon dalej nie przyszedł:wściekła/y::wściekła/y:

I ja melduję się po wizycie :-) szyjka zaczęła się minimalnie skracać, ale nie ma rozwarcia uff. A poza tym wszelkie bóle i kłucia to na tym etapie ciąży możliwe. W poniedziałek jadę na usg ostatni raz zobaczyć w tv moje maleństwo :-) W labolatorium brak mojego Combsa wrr :wściekła/y: no ale może się odnajdzie - reszta wyników jak najbardziej ok. Za tydzień na wizycie dostane właśnie wszystkie potrzebne wyniki do szpitala. Wkońcu wróciła moja pani doktor - śmiałyśmy się, że jak szła na urlop to mały brzuszek a teraz spora piła :rofl2: Pytałam czy opadł mi brzuch to stwierdziła po badaniu, że wszystko jest wysoko a taki urok. Poinformowała także o możliwości deponowania krwi pępowinowej - fajne, ale dość drogo :baffled:

Mama Aneta o ja współczuje z tym ZUS-em. Też musiałam ich odwiedzić dzisiaj ale jak tam mam iść to mnie trafia. Jak dal mnie to Zakład Upośledzonych Suk :-)

Ciamajdka ja kocyków welurowych nie prasowałam ale prześcieradła w miare możliwości potraktowałam żelazkiem :-p

polianna o kurcze współczuje wizyty i oschłego lekarza brr

ewelinka2106 o kurcze :sorry2: z tym telefonem to nie fajnie. Ja takie wartościowe rzeczy to staram sie zamawiać za pobraniem. No ale właśnie jeden sprzedawca jest oki (jak ten od podkładów) a inni do d...

zanetka905 gratuluję udanej wizyty :-)

urszulka202 kurcze z tymi lekarzami to jak z totolotkiem trzeba mieć farta. Ja na swoją nie narzekam z NFZ i teraz wysłała mnie na ost usg

riba_1 no to czekamy na relację z Twojej wizyty :-)

cayra1984 super, że wizyta udana :-) u mnie kg stoją w miejscu przez 2 tyg nic - chyba wszystko się wytapia :-D

reklama
Do góry