reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
jenny jak to wypada pępowina???????? pierwszy raz o tym słysz,.koszmar jakiś Ci opowiedzieli znowu!!!!!!!
Niuunia gratuluje udanej wizyty, ............ale wierz mi, ze w ZUSie nie pracuja tylko upośledzone suki:(((( nie można mierzyć wszystkich jedną miarką!

354f7182f9663dcbmed.jpg
jenny
tez słyszałam o wypadaniu pępowiny:baffled:
Niunia Cayra gratuluje udanych wizyt....

a ja zaraz zwymiotuję, juz 2 godziny walczę ze zdjęciem od Bogusi co by je wstawić, ale te pieprzone kable, telefony, Bluetoothy, sterowniki.... wrrr... zaraz sie powinno udać, bo już sie spociłam przy tym:crazy:

dobra jest OTO WIKTORIA BOGUSI:-D:-D:-D:-D

troche mi sie poprzestawiało i pisze posta pod postem bo mi teraz nie chce dytować.. już nie mam siły.... uparte dzieciątko i uparte zdjęcie:-D:-D:-D

Załączniki

• 354f7182f9663dcbmed.jpg
    354f7182f9663dcbmed.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Bombusiu chodzi o to,ze miednica jest nie wypelniona luzna bo dziecko jest wysoko nie wstawione i w momencie odejscia wod nie ma zadnego hamulca w postaci glowki,ktory stanowi bariere wiec pepowina ktora sobie tam w srodeczku jest moze poprostu wyplynac.Nie wiem juz ale doszlam do wniosku,ze w Polsce zajmuja sie jednymi aspektami a tu innymi:szok:chyba oszaleje,jesli odejda mi wody mam wezwac pogotowie i czekac z uniesiona miednica

Bombusia mam nadzieję, że nie uraziłam Cię tym zus-em. Bo sama mam znajomą w ZUS-ie i nie narzekam, a mamuśka ostatnio chodziła do obcej babki to bardzo jej pomogła a drugiego dnia była inna to nawet gadać się z nią nie chciało.

Zadowolona z wizyty zamówiłam wózek he he - jutro ma być okaże się

Ale słodziak :-)

Ostatnia edycja:
jenny to poprostu tak zrobisz i już.....wiedzą co mówią widocznie, najważniejsze, ze z dzidzią jest wszystko ok, a że lubi pływać hmmmm no cóż w końcu są upały...nie martw sie:)))))

Bogusiu jaka śliczna ta Twoja córcia, poprsotu cudeńko, jak słodko śpi!!!!
Ciamajdko dziękujemy,ze jakoś udało Ci sie wstawić tą piękną fotkę:))))
Niuunia spoko:))))

Ja też już chcę robić takie fotki!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry