Polianna Kochana Ty powinnaś się cieszyć, że lekarz już mówi o porodzie :-) Lilianna jest po prostu gotowa na wyjścia i tyle :-) Ja mam nadzieje, że w poniedziałek usłyszę, że już niebo i ziemia wskazują na nadchodzący poród ;-)
A tak serio to Ja też już zgłupiałam jeżeli chodzi o terminy w/g jednego mam koniec 36 tyg, w/g drugiego koniec 35... ale nie przejmuje sie tym wcale po prostu co ma być to będzie :-) Ja już jestem gotowa na poród teraz czekam tylko na gotowość Wiktorii
Ehtele Tobie to dobrze fryzjer, kosmetyczka, pedicure ... Hmm fajnie :-)
Ja już nie mam co tutaj rozmawiać, bo na cokolwiek zwrócę uwagę to słyszę, że w ciąży się czepiam- chociaż mój Marcin uważa tak samo jak Ja... Np dzisiaj zobaczyłam świadectwo 14letniej siostry i powiedziałam: "Brawo, na pewno dostaniesz się do dobrego LO
A nie Ty przecież masz plan na przyszłość sprzątać ulice..." Ona ma 5 dopuszczalnych, jedną czwórkę -z religii i jedną 5 z informatyki, a nawet z WF-u ma 3
masakra... I co usłyszałam od mojej mamy? "Kalasz własne gniazdo"
A robimy zakład która pierwsza urodzi?? Może zrobimy ankietę
Ciamajdo Gratuluje wizyty u ortopedy:-)
Ja się zgadzam z Twoim lekarzem, że jesteś jakimś cudem :-) Dla Niego dlatego, że masz giętkie bioderka, dla Nas za poprawę humoru w każdy dzień :-)
Kasia181 Gratuluje udanej wizyty :-)
Kasia2506 No piknie na basen beze mnie :-( A moja teściowa pracuje w tym Aqua Parku więc co jakiś czas mam darmowe wejściówki
Fajnie było zimą jak się wypływało "leniwą rzeką" na dwór, a tam ludzie w kurtkach
Ja prawdopodobnie będę chodziła na basen z Wiktorią jak skończy 3 miesiące :-)
Pajkaa Nie martw się kochana Twoja lekarka na pewno coś poradzi na tego paciorkowca... Najważniejsze nie łamać się teraz musimy mieć siłę dla Naszych dzieciaczków :-)
Sierpnień Ja nie miałam jeszcze KTG, tylko słuchałam serduszka ale zapisu nie miałam... Zobaczymy w poniedziałek czy nam zrobi.
Navijka Ja się bałam, że nie będę wiedziała kiedy poród się zacznie i go "przegapię"
wiem głupia jestem, ale nadal nie wiem jakie to uczucie ten skurcz...
Anecia Gwiazdo poodpoczywaj troszkę, bo na prawdę się zamęczysz... A co do Twojego podłego nastroju to całkowicie rozumiem, bo sama ostatni mam takie dni... Wszędzie jesteśmy świadkami braku tolerancji dla naszego wyjątkowego stanu, a przecież w ciąży nie jest każdy codziennie... Ech... Ale dobrze powiedziałaś tej pi...
Różyczka Dobrze, że to był fałszywy alarm... Spokojnie niech Twoja kruszynka posiedzi u mamusi co prawda wyścig na porodówkę zacznie się za chwilę ale na prowadzeniu muszą być dziewczyny które są po 37 tygodniu :-)
A Ja teraz mam super humorek bo mam napompowaną piłkę taką dużą rehabilitacyjną, na której sobie skaczę i mnie biodra nie bolą, ani kręgosłup nie boli, ani nic mnie nie boli i jestem
Wreszcie jakieś dobre chwile :-)
A i już są zarezerwowane 4 z 5 kociaków, a są już takie zaradne, że aż szok, że One tak szybko rosną... Już nawet zgrabnie biegają, wchodzą wszędzie, dwa piją mleko z miseczki, a jeden to nawet już zaczoł karmy próbować :-)