reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bombusia ja nastepna wizyte mam za 2 tygodnie w czwartek wiec wtedy kolejne podglądanko i zobaczymy co z tego wyjdzie..

Ethele piękna furka.. musze przyznac ze w moim fordzie galaxie tez mam czujniki parkowania.. swietna sprawa.. ale niestety ogłupia bo jak sie przesiadam do innego auta to cofam i czekam az zapiszczy.. i po chwili skapuje sie ze to nie to autko:-) oczywiscie zeycze powodzenia na egzaminie

reklama
Nektarynka tak czy inaczej gratuluję wizyty:-) Na pewno dzidzia w odpowiednim momencie zmieni nam pozycję:tak::tak:

monika8112 hehehe już każda, przed gienkiem musi walczyć z lasem za pomocą lusterka:-p Trzyma kciuki za wizytę i czekam na info:tak::tak:

Swoją drogą ta torba z biedrony - nawet jej nie widziałam bo tej gazetki nie mam - może któraś wklei tu zdjęcie bo na necie na str biedrony nie ma tej torby ujętej:-( A tak się napaliłam, że jak nie będzie cacy to pozabijam heheh. Za pomocą skanera, albo zdjęcie gazetce zrobi??? plisssss:-p

pierwsze pranie juz suche , :szok:, a ja do sklepu pognałam po dodatkowe klamerki zamiast spr to pierwsze i podmienić :-D

Niunia ano klimatyzator nie pomaga za mało wydajny , jest jak na taka powierzchnie którą ma schłodzić

Marulka french na stopach no no, ja wczoraj nie mogłam dosięgnąć stóp żeby je umyć

Bombusia a plastry na chrapanie , dostępne w aptekach ??? !!! , no i takie wiesz cmokanie albo gwizdanie :tak:
, a może mąż śpi w złej pozycji ? tzn jemu jest pewnie wygodnie ,ale mój zawsze jak leży na płasko to chrapie ale jak go szturchne żeby się choc troche pozginał poobracał, przewrócił na boczek to przestaje , ale ogólnie to on mało chrapie ale zawsze po spożyciu większej ilośći alkoholu

właśnie Ethele masz racje ja tez chce zobaczyć zdjęcie tej torby z biedrony miałam nawet zamiar wejść na ichh strone i zobaczyc to cudo ale jak ty juz to sprawdziłaś :) a i zdjęcie autka tez nam zrób , przecież chyba nie tylko zdjęcia łóżeczka musimy tu wklejać

monika8112 wy też się budujecie ? ale jak mąż walczy z dachem to rozumiem, że jesteście na etapie dachowym czy tak ?

Ostatnia edycja:
aaaa
zdjęcie już jest Ethele
No piękna skoda , bardzo dobry wybór , głównie sprawa silnika z grupy VW , a te czujniki owszem super sprawa i ja w Galxie je mam a tam sie o tyle przydają ,że w nim początku maski nie widać i wogóle to taki troche autobusik mały

05.jpg

Ehtele suuuper "wózeczek" mąz Ci zakupił, a rączki na kierownicy kochane nie w nosie i d.... hi hi:)
Czekoladka,a Ty gdzie będziesz rodziła????, ja z Kiniusią w Madurowiczu, jest w porzo, ja tam rodziłam i teraz leżałam, a Kiniusia leżała w Rydygiera teraz i była niezadowolona.
Natka mój też na plecach "jeeedzie ino huczy" i tak niestety uwielbia spać,a fakt po alkoholu to wzmożone chyba u każdego faceta:(
Mam te zatyczki woskowe i są niezawodne (choć użyłam raz) więc już nie będe wydawać na inne artykuły, ale dzięki za info o plastrach.

W tej ksiązeczce Biedrony sporo fajnych rzeczy jest bo mam ją w wersji papierowej , trzeba pobuszowac Mamuśki:) Jak to dobrze mieć ten dyskont spożywczy pod nosem:)

reklama
natka tak my tez sie budujemy , a że mój mąz to złota rączka więc większość robi sam, dzisiaj właśnie wziął pracowników ze swojej firmy i pojechali kończyć deskowanie dachu, a co dalej to nie wiem z kasą trochę krucho przez te mrozy zimą sezon firm budowlanych był martwy więc teraz nadciąga te pare miesięcy co siedział w domu:(

ehtel autko super, mój tez powiedział że kupi auto dla mnie i postawi na podwórku to może wreszcie ruszę d.... na ten egzamin:)

przez to zaczytanie przypaliłam makaron przy gotowaniu:) zamiast go mieszać to siedziałam przed kompem:) ale to bb uzależnia!

Do góry