Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Bombusia ja własnie chcialam na Szterlinga - Rydygiera . Bo jest on przyjazny dziecku i podobno dobry szpital , chociaz jak tam Kiniusie tam potraktowali to troche niesmak jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bombusia ja własnie chcialam na Szterlinga - Rydygiera . Bo jest on przyjazny dziecku i podobno dobry szpital , chociaz jak tam Kiniusie tam potraktowali to troche niesmak jest
Wiesz mojego M kuzynka tam rodziła we wrześniu i była b. zadowolona, jej siostra też, więc chyba zależy na jaką zmianę sie trafi.
Czy u Ciebie też już grzmi??? Będziemy miały chyba niezłą burzę, bo ciemno sie u mnie robi i grzmi
Mam pytanko: Jak czesto na waszych wizytach gin robi badanie wewnetrzne tzn. zaglada do srodka? Ja ostatni raz mialam takie badanie w styczniubo tu do dziurki nie zagladaja...Nie mam rowniez pojecia czy szyjke sprawdzaja w jakis sposob przez usg - na moim ostatnim nie ma nawet slowa. No i nie wiem czy krotka, miekka czy wszystko ok czy nie a cos mnie tam ciagnie w dole brzucha (daj Boze obrocona mala). Moje wizyty wygladaja tak - najpierw pielegniarka, wazy mierzy cisn., siku do kubeczka na leukocyty, cukier i bialko, a potem juz lekarz slucha tetna dziecka i oglada wyniki badan i wpisy w ksiazeczke ciazy. O samolocie i sciaganiu majtek NIGDY nie bylo mowy.Nastepna wizyte mam za 2 tyg i wolalabym wiedziec jak to u was wyglada. Przeciez nie poprosze zeby mi zajrzeli nie?