reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Fiuu normalnie po uszach powinnaś dostać za takie proroctwa... Ja na początku lipca (ok. 5go) planuję (a co, planować sobie mogę:)) jechać ponad 300 km w miejsce, gdzie chcę rodzić, daj mi szansę!:) Ale jak trafisz, zapamiętam Ci to, i będziesz musiała wypełnić mi kupon totka:)

Marulka jesteś naszym kaowcem:)

Do jutra!:)

reklama
Dziewczyny, nie wiem, czy dobrze czytam, ale na lipcówkach jedna dziewczyna chyba rodzi już... :-( A termin miała mieć na 30 lipca...

Edit: sorki za zamieszanie, dopiero doczytałam, że Wy już poinformowane...

Ostatnia edycja:
wuzelku- mnie tez na początku lipca czeka wyprawa do mamy, co by rodzić na prowincji, ba w weekend w ololicach 10 mam wieeelki festyn i zamierzam się na nim dorobić jak grubi murzyni na raperskich teledyskach :) a potem to do słupska muszę jechać, bo zaplanowałąm sobie swatanie takich fajnych ludzi, wiec ja rodzę od 1 sierpnia.

Ehtele koniecznie na laserówce, a papier jak na wizytówki:)

dokładnie tylko taki papiór wchodzi w grę:-)

ojj kochane co do rozpakowania to ja chciałabym tak od 12 lipca:-D:-D

do tego czasu będę już przygotowana...ostatni zakup to wózeczek na początku lipca...;-)

Marulka wywołuj wilka z lasu, czekam na gorący temat...:-p:-p

no to jutra...

ps. Black opal zainspirowała mnie i kupuję ten garnek do gotowania na parze...czytam właśnie przepisy i sposoby takie gotowania:tak: od czerwca Kalinka przechodzi już na zdrowe dożywiane...:-D fast foody WON, wszystko zdrowo i bez tłuszczu:-) a ze słodyczy to tylko lodziki, których sobie nie odmówię...mam nadzieję, że to spowoduje, że mało na końcówce ciąży przytyję...się okaże czy wytrwam:-) Już mężowi oświadczyłam, że od czerwca tylko ZDROWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
swoją drogą może są jakieś książki kucharskie, przepisy do gotowania na parze:-p:-p

podpisuję się pod ehtele. Co mam jutro na obiad zrobić? :)

A co do pytań i wątpliwości... Proszę o radę doświadczone mamuśki
O co kaman z tym czopem? Kiedy należy się martwić a kiedy nie? Bo ja się czuję trochę zagubiona w tym temacie. :zawstydzona/y:

Ehtele koniecznie na laserówce, a papier jak na wizytówki:)

Ma dziewczyna rację, porodem nie straszcie, bo ja idę tuż za nią (30 tc z OM, 31 tc z usg) i ta szyjka krótka w tyle głowy mi siedzi... ja jeszcze 7-8 tygodni planuję!:)

No ja z USG mam 31 tydzień,ale mam nadzieje pokulam sie jeszcze do chociażby połowy lipca,więc musze sie oszczędzac.a z OM 30.
Synka urodziłam w 37 tygodniu i spoko było.

Ale sie dziewczyny nie przejmujcie na zapas.

Cześć gwiazdy :-)

Dziewczyna z Lipcówek urodziła Laure zdrową z wagą 1760g:-) Więc gratulacje :-)

A My urodzimy kiedy Nasze maleństwa uznają niestety same nie mamy na to wpływu ;-)

A Ja się zabieram za porządki :-)

Witam się w poniedziałkowy słoneczny poranek :-)
Wczoraj poczytałam o porodach majówek a Wy piszecie o lipcóweczce aj.Musze doczytać, choć nie wiem czy to dobry pomysł, bo jak mam twardy brzuch to mam głupie myśli :eek: Poza tym spróbuje się dziś wbić do dentysty, bo wyrwany ząb wyrwanym ale boli mnie chyba obok i mam nadzieję, że infekcja się nie przeniosła. a ten ból przyprawia mnie dodatkowo o stresa a co za tym idzie to ból brzuszka i twardnienie :-(

reklama
ja również witam z samego rana:)
pogoda taka sobie , nie pada ale mocno wieje i zimno:(

ja już po śniadanku, pobudka oczywiście była przed 4 rano bo mąż jechał na delegację:( synuś postanowił się pozegnać z tata i zrobił sobie trening od rana, więc znów był problem ze zaśnięciem!

dziś w planach spacerek do mamy, wycieczka po lumpkach z koleżanką, mam nadzieję że coś wynajdziemy ciekawego:) i ogólnie błogie lenistwo!

miłego dnia wam życzę!
ps. a co do lipcówki to też czytałam , troche się przeraziłam, ale cieszę się że wszystko ok. z nią i maleństwem!

Do góry