reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Martuśka bez paniki. Takie rzeczy zdarzają się bardzo rzadko. Statystycznie większe prawdopodobieństwo jest przenoszenia ciąży niż poród przedwczesny.
Smutne są takie sprawy, ale nie możemy się nakręcać...

Ehtele ja, ja-że samemu można wydrukować certyfikat czytałam na stronie, chodziło mi o to, że nie przysyłają gotowego, ładnego (to wersja nie dla "planujących"), ale trudno, wydrukuję sobie sama:) Jak skończę, oczywiście...:)

Ojejku co ja czytam!!!! Lipcówka rodzi??? :szok:zeby u nas nie było takich wczesniaczków, mam nadzieję, ze pomogą dzidziolkowi i mamusi, dobrze, ze jest w porządnym szpitalu:):tak:
O moim łódzkim szpitalu, w którym bede rodziła napisali też w piątkowej, łódzkiej gazecie, ze 60 % Polek korzysta już ze znieczulenia przy porodzie i bardzo sobie pacjentki chwalą, zobaczymy jak to będzie "w praniu":eek:
Obejrzałam teraz wieczorne fakty iiiii się popłakałam, matulu jacy Ci ludzie biedni z tej powodzi, koszmar i tragedia. Jak bardzo mi szkoda tych osób!:no:
Czemu tą naszą Polske takie tragedie narodowe spotykają??? Za co???:wściekła/y::wściekła/y:

U nas dziś b. ciepło, na razie nie pada! Iiiiii po weekendzie:(

hehe, no oby ;-)
dobrze że mam tylko 3 w tej sesji :-)
nie no nie panikuje, bo to nic nie da, a moze zaszkodzic
Fiu, widze ze zostalo Ci niecale 4 tygodnie do obrony..jak tam idzie?

Piszę drugi rozdział, po weekendzie długim muszę oddac wszystko, co by się wyrobić "w terminie". We czwartek mam kolosa- mój ostatni ustny egzamin z 5 lat studiów:)

reklama
Ehtele ja, ja-że samemu można wydrukować certyfikat czytałam na stronie, chodziło mi o to, że nie przysyłają gotowego, ładnego (to wersja nie dla "planujących"), ale trudno, wydrukuję sobie sama:) Jak skończę, oczywiście...:)

No to się nie zrozumiałyśmy :-):-)
No ale ja kupię taki gruby papier i wydrukuję go na drukarce laserowej u męża w pracy...jeśli nie masz dostępu do wydrukuj w jakiejś drukarni;-)

Obejrzałam teraz wieczorne fakty iiiii się popłakałam, matulu jacy Ci ludzie biedni z tej powodzi, koszmar i tragedia. Jak bardzo mi szkoda tych osób!:no:
Czemu tą naszą Polske takie tragedie narodowe spotykają??? Za co???:wściekła/y::wściekła/y:

U nas dziś b. ciepło, na razie nie pada! Iiiiii po weekendzie:(

ja dokładnie to samo...był tam tauś, który trzymał na rękach małe dziecko i powiedział, że przez wzgląd na niego musieli się ewakuować...no i ja wtedy w płacz...:-(

a ja jutro zaczynam 31 tydzień, więc mnie nie straszcie porodem...współczuję dziewczynie...:-( ehh trzeba na siebie uważać...

Do góry