ewelinka2106
Fanka BB :)
Ewelinka gratulacje z synusia, wagą się nie amrtw, każdy dzidziuś ma swoje rozmiary, przecież genetycznie też dziedziczy
Bogusiu legitymacja ubezpieczeniowa jest do końca roku jeszcze ważna jeśli masz starą i masz miejsce na stempelki to możesz ją stemplować i okazywać w szpitalach, przychodniach, niestety ważna jest tylko miesiąc, więc trzeba pilnować dat, ja tak robię i gitara
Wow wow Kiniusia no gratulacje , proszę jak ładnie załatwiliście i obrączki będą złote, no suuuper.
W którym urzędzie masz ślub na al. Piłsudskeigo??? Pytam z ciekawości, ja tam miałam
Witam Mamuśki!!!
Wróciłam od mojej dr gieni, zbadała mnie na samolocie, szewek trzyma.....jejku jak się cieszę, bo obawiłam się czy tam w środku wszystko gra, ale tak.
Ponadto mam sie b.oszczędzać, o szkole rodzenia mogę zapomnieć i dostałam skierowanie na ten "pioruński" pomiar cukru , mam kupić 75 ml i iść z tym rano do laboratorium i tam 2 godz. posiedzieć.
Moje pytanie brzmi: brałyście jakieś cytyny o co chodzi???? Proszę mi napisać, wiem, ze mam byc na czczo i wziąść ze sobą tą glukozę, którą mam sama zakupić i co dalej??????
Aaaa pani dr chciała posuchac jeszcz tętna małego, ale jak jej zasadził kopa w to KTG to już wiedziała, ze jest ok
Na 17.30 jadę jeszcze na USG maluszka, a teraz przyszła ekipa remontowa i zaczyna się "sajgon" w mieszkaniu brrrr!!!!!
Gratuluje udanej wizyty. I trzymam kciukasy za Usg
Co do cytryny to ja nie miałam i tez szło to przezyc ;D Tylko tyle za ja ta glukoze mogłam sobie wypic w domku i dopiero po godzinie jechac na pobranie krwi. Mi to bardzo odpowiadało ;D