Na obiad dziś mam wątróbkę z próżoną cebulką ,surówkę z kiszonej kapustki, ziemniaczki mniam, jestem głodna po tym wypadzie do miasta
U mnie dziś to samo na obiadek, zaraz będę wcinać , bo tez jestem mega głodna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na obiad dziś mam wątróbkę z próżoną cebulką ,surówkę z kiszonej kapustki, ziemniaczki mniam, jestem głodna po tym wypadzie do miasta
Witam!Rano byłam na USG-jednak dziewczynka.Waży 415g,ile mierzy nie wiem.Wszystko reszta ok.Więc jednak druga córa,o sukienki nie muszę martwić się bo szwagierka ma roczną córę i ma zostać chrzestną to pewnie będzie mi odkładać.
A wczoraj mój starszy syn zastanawiał się czy Zuzia będzie miała trzeciego brata.
Do męża dzwoniłam,mówił że zawsze wiedział że to córeczka a ja chciałam potwierdzenie lekarza.
Niuunia foto relacja Was nie ominie
poza tym zazdroszczę tych 4 kg;-)
Ja raz bardziej odczuwam synusia a raz córcie różnie to bywa i nie wiem od czego zależy. Wiem też że często się któres z nich przemieszcza bo jednego dnia muszę chodzić do toalety co godzinę a innego bardzo rzadko tak samo w nocy, męczące to jest ale dla moich kruszynek przeżyję wszystko. Czasami też łapie mnie taka jakby kolka nerkowa i lekarz stwierdził że dzieje się tak gdy mocz się zastanie, ból niesamowity ale na szczęście po jakimś czasie mija. A może któraś z was ma podobnie, ale nie życzę żadnej tego bo to naprawde męczarnie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Pajka !!!! Gratuluję udanej wizyty i spotkania z synkiem Ale czemu nie dostałaś fotki????Byłaś na NFZ????Kolkę nerkową ja mam miałam juz 4 ataki wiec wiem co to jest za ból. Lekarz urolog polecił pić do min. 4 litrów płynów i nie leżeć na stronie, po której ma sie kolke (ja mam akurat po prawej) bo wtedy moze dojsc do zastoju moczu i moze byc nieciekawie jeżeli chodzi o nerki ja odk.ąd unikam spania na prawej stronie i pije 4 l nie miałam ataku ani razu.
Wróciłam z badanka, ale niestety nie mam foteczki. Mały ustawia się już główką do porodu ewidentnie było dzisiaj widać, ze będzie synuś . Dostałam skierowanie na badanie moczu+morfologia+glukoza, ale mam iść na nie dopiero 5 maja
Szykla trzyma dobrze, wszystko jest dobrze, tętno malucha 130 uderzeń/min, ale mam wysokie ciśnienie - dzisiaj 145/80 i mam robić pomiary ciśnienia 3xdziennie.
Pajka !!!! Gratuluję udanej wizyty i spotkania z synkiem Ale czemu nie dostałaś fotki????Byłaś na NFZ????
Ja jutro mam połówkowe i też na NFZ, ale będę prosić o fotkę, zobaczymy
A jak tam Twoja druga połówka po dentyście-sadyście-chirurgu??? Jakoś żyje, a Ty przy nim ??? hi hi
gratuluje udanej wizyty :-)Wróciłam z badanka, ale niestety nie mam foteczki. Mały ustawia się już główką do porodu ewidentnie było dzisiaj widać, ze będzie synuś . Dostałam skierowanie na badanie moczu+morfologia+glukoza, ale mam iść na nie dopiero 5 maja
Szykla trzyma dobrze, wszystko jest dobrze, tętno malucha 130 uderzeń/min, ale mam wysokie ciśnienie - dzisiaj 145/80 i mam robić pomiary ciśnienia 3xdziennie.