reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Macie rację w 100 % ubranka i akcesoria dla Maluszków sa niesamowicie drogie. Gdyby to wszystko co niezbędne zsumował to ładna kwota by wyszła a wiadomo, że zawsze się kupi coś ponad to. I przeważnie z tego względu, że cieszy oko rodziców. A w praktyce może w ogóle nie być przydatne. Ja powiem szczerze, że nie zastanawiałam się jeszcze nad wanienkami, laktatorem, sterylizatorem, nocnikiem i tym podobne. Dopiero mam pierwsze sztuki ubranek zakupione. A wiem, że jeszcze daleka droga zanim skompletuję wszystko. Mam nadzieję, że nie dam się zwariować tym wystawom, reklamom i radom typu " bez tego się nie obejdziesz". Poza tym to nie komuna jak będzie coś niezbędne to dokupie po porodzie i nie widzę w tym żadnej tragedii. Narazie najważniejsze, żeby Maluszek rósł sobie zdrowo a bez wózka czy wanienki napewno się nie wychowa.

reklama
Ostatnia edycja:
Wiecie, kupiłam sobie takie dresiki
Rosnące z Mamą Spodnie Ciążowe z panelem r XL (941030875) - Aukcje internetowe Allegro

I polecam :) Właśnie je założyłam i są super! Za taką cenę rewelacja!

A mężusiowi zakupiłam taki zapach

AVON FULL SPEED 75ml wysyłka 24h TANIEJ 50% ubezp (943724628) - Aukcje internetowe Allegro

Super jest! Nie mogę się nawąchać :)

Ale się pochwaliłam zakupami hihih... :)

ja mam te spodnie- juz od jakiegos miesiaca je nosze- sa super. naprawde wygodne- ciagle po domu w nich chodze- rewelacja

Macie rację w 100 % ubranka i akcesoria dla Maluszków sa niesamowicie drogie. Gdyby to wszystko co niezbędne zsumował to ładna kwota by wyszła a wiadomo, że zawsze się kupi coś ponad to. I przeważnie z tego względu, że cieszy oko rodziców. A w praktyce może w ogóle nie być przydatne. Ja powiem szczerze, że nie zastanawiałam się jeszcze nad wanienkami, laktatorem, sterylizatorem, nocnikiem i tym podobne. Dopiero mam pierwsze sztuki ubranek zakupione. A wiem, że jeszcze daleka droga zanim skompletuję wszystko. Mam nadzieję, że nie dam się zwariować tym wystawom, reklamom i radom typu " bez tego się nie obejdziesz". Poza tym to nie komuna jak będzie coś niezbędne to dokupie po porodzie i nie widzę w tym żadnej tragedii. Narazie najważniejsze, żeby Maluszek rósł sobie zdrowo a bez wózka czy wanienki napewno się nie wychowa.
Ja osobiście nic jeszcze nie kupiłam dla maleństwa sporo rzeczy mam po Kubusiu a jeszcze wiecej naszykowanych u siostry mojego męża która rodziła w sierpniu w zeszłym roku wiec wsumie musze przejrzec co dokupic co do wanienki jestem zwolenniczką zwykłych najzwyklejszych sa bardzo praktyczne i na dłuzej starczają

Rosnące z Mamą Spodnie Ciążowe z panelem r XL (941030875) - Aukcje internetowe Allegro

fajne fajne i rzeczywiscie nie drogie :-D

Hej mamuśki :-) Właśnie wróciłam ze spacerku i jestem naładowana energią :tak:

m-f22 ja już dostałam taką herbatkę :tak:

Pajkaa wszystko będzie ok - czekamy na wieści.

Black_Opal spodnie fajne - ten sprzedawca akurat ma pare fajnych rzeczy. Ja w domu też śmigam w dresach albo legginsach, bo najwygodniej :-) aaaa perfumki znam - ładny zapach

A mężusiowi zakupiłam taki zapach

AVON FULL SPEED 75ml wysyłka 24h TANIEJ 50% ubezp (943724628) - Aukcje internetowe Allegro

Super jest! Nie mogę się nawąchać :)

Ale się pochwaliłam zakupami hihih... :)

super spodnie widzialam je na kasi 181 ;) powoli tez sie zatanawiam czy sobie nie kupie ?
PAJECZKO - TRZYMAM KCIUKI WSZYTKO BEDZIE DOBRZE

witam dziewczyny!!!
tem śnieg mnie juz powoli dobija :(((( , ja już na niego nie umiem patrzeć a co dobiero mam gdzieś wychodzić , a tu tżeba bo nik inny na mnie nie zapracuje:((( ale tylko do końca miesiąca i idę na l4:))))
wkońcu udało mi się skopiować moje zdjęcia i wkleję je w odpoowiednich watkach:)))
Pajeczko trzymaam za was kciuki !!!!!!!!!!

tam gdzie jest lista zakupów wkleiłam moje zakupy dla dzidziusia:))))

Ostatnia edycja:
Pajko wszystko bedzie dobrze trzymajcie sie dzielnie!!!!!!

nie dac sie zwariowac..szczegolnie wielu radą..kążdą przemyślec..i swój rozum mieć;-)ja nie mialam pokarmu po porodzie wcale ani kropelki wycinsac nie dalam rady ale jak w 2 dobie dali mi coreczke naprodukował sie...laktator kupilam reczny lovi po..przydał sie jak wrocilam do pracy
mnie tez śnieg dobija

świetne te gaciorki
ja chce kupic getry z pasem będzie na lato do tunik..jak w ogole bedzie lato

Pajka my też myślimy o Was z całego serducha!!!

Dziękuję wszystkim za wsparcie w temacie glukozowym. Następnym razem-słowo honoru-z najmniejszymi wątpliwościami, choćby się mieli za mnie śmiać, będę dzwonić do którejś ze znajomych położnych, bo nie uwierzę już w nic tym głupim babskom. Dziś już trochę ochłonęłam , staram się nie martwić na zapas, jutro-jak pisałam-pobawię się glukometrem teścia, a w piątek nareszcie-wizyta u gina. Jak tylko będzie można, powtórzę glukozę (siedząc na pupie i po odpowiednim czasie), i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

[FONT=&quot][/FONT]

reklama
Witam dziewczyny.

Dzisiaj wyszlam ze szpitala. W niedziele dostalam silnych skurczy, bolu plecow, ze az chodzic nie moglam a jak zobaczylam krew w moczu to prawie zemdlalam Dostalam ten sam pokoj w ktorym lezalam w sierpniu:(
No i w poniedzialek urodzilam....... Kamienia!!!! Glupi kamien tyle strachu nam narobil!!
Okazalo sie, ze nerki probowaly go wydalic i przez to pojawily sie skurcze. Najwiazniejsze, ze z malenstwem wszytsko jest w porzadku
Moja zabka ma juz cale 20 cm i wedlug leakrzy jes w swietnej formie:)

PAJKA Mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze. Na moje skurcze dostalam kroplowki i przeszlo ,mam nadzieje , ze i w twoim przypadku tak bedzie.

Do góry