reklama
AgaS-78
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny- ja niezagladalam od niedzieli do Was, a tutaj dzisiaj widze niedobre wiesci:/:-( Mam nadzieje ze jednak wszystko sie dobrze ulozy u Pajeczki, i szybko powstrzymaja te skurcze- bo sama wiem ze one wiele potrafia.
Powiem wam dziewczyny ze jezeli Wam pojawia sie siara-to tez nie jest calkiem w porzadku, wiem to po sobie, i po tym ze zawsze mialm zagrozenie porodem przedwczesny, warto wtedy obserwowac sie jeszcze lepiej zeby nie doszlo do skracania sie wlasnie szyjki. ( sama rodzilam 2 razy w 23 tyg.)
Ja po wczorajszym zastrzyku powiem szczerze niezadowolona- kobieta tak mi sie wbila ze juz pewno jutro z tego zrobi sie olbrzymi i brzydki siniak.
Pozatym teraz czekam spokojnie na usg i wizyte za tydz. powiedzialam sobie ze troche musze odpoczac od forum a zajac sie domkiem, i samym lozkowaniem. Czuje sie ogolnie lepiej niez w poprzedniech ciazach lub poprostu nie mam wogole czasu na wsuchiwanie sie w swoj organizm, ruchy dziedzi czuje sporadycznie - no i waga ruszyla w gore.
Trzymam dziewczyny kciuki za Wasze samopoczucia- oczywiscie dobre- i jeszcze raz mam nadzieje ze u Pajeczki bedzie wszystko w porzadku.
Powiem wam dziewczyny ze jezeli Wam pojawia sie siara-to tez nie jest calkiem w porzadku, wiem to po sobie, i po tym ze zawsze mialm zagrozenie porodem przedwczesny, warto wtedy obserwowac sie jeszcze lepiej zeby nie doszlo do skracania sie wlasnie szyjki. ( sama rodzilam 2 razy w 23 tyg.)
Ja po wczorajszym zastrzyku powiem szczerze niezadowolona- kobieta tak mi sie wbila ze juz pewno jutro z tego zrobi sie olbrzymi i brzydki siniak.
Pozatym teraz czekam spokojnie na usg i wizyte za tydz. powiedzialam sobie ze troche musze odpoczac od forum a zajac sie domkiem, i samym lozkowaniem. Czuje sie ogolnie lepiej niez w poprzedniech ciazach lub poprostu nie mam wogole czasu na wsuchiwanie sie w swoj organizm, ruchy dziedzi czuje sporadycznie - no i waga ruszyla w gore.
Trzymam dziewczyny kciuki za Wasze samopoczucia- oczywiscie dobre- i jeszcze raz mam nadzieje ze u Pajeczki bedzie wszystko w porzadku.
Ostatnia edycja:
Black_Opal
Fanka BB :)
Aga trzymaj się cieplutko i zaglądaj do nas czasem, nie odrywaj się zupełnie
ina-jak naciśniesz na sutek,tzn jakbyś chciała coś z niego wycisnąć((łapiesz kciukiem i wskazującym)i pojawiłby się taki trochę żółtawy płyn to właśnie siara.Tylko że na razie za wcześnie żeby siara już była,raczej tak w końcu ciąży
a ja dziś byłam na badaniu zwykłym.2 godz prawie w kolejce siedziałam.Jest ok.Ruchów nie poczułam jeszcze ale mówiła lek że już są.No i że dziś koniec 17 tyg-nic już nie rozumiem
a ja dziś byłam na badaniu zwykłym.2 godz prawie w kolejce siedziałam.Jest ok.Ruchów nie poczułam jeszcze ale mówiła lek że już są.No i że dziś koniec 17 tyg-nic już nie rozumiem
przecudne zwierzaczki :-)kiedys dziewczyny pisałam wam o moich wierzakach
więc zamieszczam ich zdjęcia)))) oczywiście nie wszystkich bo by miejsca brakło
kurcze Pajki dalej nie ma, ja mam tylko do niej gg , ale jak nie ma na forum jej to na gg również
martwię się czy oby wszystko dobrze
przecudne zwierzaczki :-)
kurcze Pajki dalej nie ma, ja mam tylko do niej gg , ale jak nie ma na forum jej to na gg również
martwię się czy oby wszystko dobrze
tez się martwie bo juz trochę jej nie ma (
Dziewczyny mam do was pytanie
co myślicie o takim przewijaku? Czy jest on potrzebny bo nie będę mieć niskiej komody żeby położyć go na górze więc znalazłam coś takiego...
KOMODA + WANIENKA + PRZEWIJAK SUZIE CEBA +recznik (960550045) - Aukcje internetowe Allegro
po drugie, czy na początku są potrzebne butelki? Jakie kupować szklane, plastikowe? Czy jakaś konkretna firma jest polecana czy nie ma to znaczenia?
Czy dziecko oprócz cyca pije np. wodę z butelki? Czy trzeba mieć ją w zapasie jakby mleka nie było? Doradźcie, bo robię listę zakupów i jestem w kropce
Smoczek sylikonowy czy kauczukowy? Jakaś konkretna firma?
co myślicie o takim przewijaku? Czy jest on potrzebny bo nie będę mieć niskiej komody żeby położyć go na górze więc znalazłam coś takiego...
KOMODA + WANIENKA + PRZEWIJAK SUZIE CEBA +recznik (960550045) - Aukcje internetowe Allegro
po drugie, czy na początku są potrzebne butelki? Jakie kupować szklane, plastikowe? Czy jakaś konkretna firma jest polecana czy nie ma to znaczenia?
Czy dziecko oprócz cyca pije np. wodę z butelki? Czy trzeba mieć ją w zapasie jakby mleka nie było? Doradźcie, bo robię listę zakupów i jestem w kropce
Smoczek sylikonowy czy kauczukowy? Jakaś konkretna firma?
Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam do was pytanie
ostatnio byłam w Smyku i widziałam tyle rodzaji butelek , że aż poprostu trochę zgupiałam
ale nie wiem czy sa potrzebne od poczatku
wogóle jak długo karmi sie dziecko piersia ))
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
ehtele ja nie używałam takiego sprzętu jak w Twoim linku ale słyszałam ze to jednak niepraktyczne bo jedną ręką tego nie obsłużysz po kąpaniu np. ale zaznaczam że tylko słyszałam jak myślisz o przewijaku to może taki zwykły na łóżeczko co do butelek to na wszelki wpadek wystarczy na początek jedna 150ml jak dziecko jest tylko na piersi to nie ma potrzeby dopajania w przypadku podawania mleczka modyfikowanego jest już inaczej ja osobiście używałam butelek tommee tippee i byłam bardzo zadowolna choć może jakieś najtańsze nie są miałam problemy z laktacją a to butelki przeznaczone dla dzieci karmionych piersią w kązdym razie przez rok udało mi się jednocześnie karmić i piersią i z butelki smoczki też miałam tej firmy no i parę innych rzeczy też teraz napewno też zakupie takowe bo sprawdzone i ufam im