reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Ja też napewno karuzelę do łóżeczka kupię. Ale nie pokuszę się o żadną na allegro tego względu, że chcę posłuchać jakie melodyjki wydaje. I powiem Wam szczerze, że z takich "grubszych" rzeczy typu łóżeczko, wózek nie mam jeszcze nic na oku. Nie bardzo nawet oglądałam, no chyba że właśnie na allegro. Ale za to w piątek kupiłam 5 par body i dwa pajacyki. To moje pierwsze zakupy dla Maluszka :). teraz systematycznie będę cos dokupowała i kompletowała ciuszki bo super pojść do sklepu i tak wybierać. A potem oglądałam z Mężem z 10 razy pierwsze zakupy he he.

reklama
a jaką Ty masz upatrzoną?

no własnie tez na to zwóciłam uwage a ceny są różne od 30-300 zł na taką powyzej 100 zł mnie nie stac bo szkoda mi kasy a i tak maluszek bedzie sie tym bawił niezbyt długo tak mi sie wydaje.

to prawda dziecko bedzie malo sie tym bawilo tymbardziej zew tym okresie bedzie roslo jak a drozdzach a moje jest takie upatrzone to jestprzyklad bo niewiedzialam die znalez na necie tu cena jest spora ale ja widzialam u mnie na 110 zl nowka w komisie tylko ze chcialabym z rybkami lub z misiami iKARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (943314795) - Aukcje internetowe Allegro

witam dziewczyny w poniedziałek:))))
dzisiaj mam trochę zwariowany dzień bo :)))) zreszta z rana musiała iść z kotkiem do weterynarza bo ma zapalenie dziąseł i nie chce jeść zabardzo, więc dostał zastrzyk , odrobaczyli ją i w czwartek znów do kontroli:)))) i myślę że będzie dobrze :)))

ja Was tylko pozdrowie
ząb dokucza niemilosiernie
zapisalam sie na priv wizyte w koncu...moze tammi pomoga

trzymajcie sie zdrowo ciezaroweczki
ja też już przeżyłam straszne bóle zęba , ale jakoś minęło bo płukałam korą dębu
no i w nkońcu w tym tygodniu mam wizytę u dentysty nareszcie i nie wiem czy mogę dostać znieczulenie bo jak mi zacznie wiercić to chyba z bólu się pod ten fotel zapadnę :)))) hehe

dziewczyny mam do Ws pytanko
bo ja mam dosc czesto biegunki i nie wiem czy to jest normalne :( dzisiaj latam cały czas
ja tez od czasu do czasu mam biegunki , ale to nie wiem z jakiego powodu , może jak za bardzo pomieszam jedzenie :)))

to fajnie jak mi sie uda to moze tam podjade :)

Black ja mam strasznie nabrzmiałe cycki i twarde wiec u mnie pewnie zaczął sie proces rośnięcia bo tak to nieduzo urosły nie dość, ze bolą, swędzą na zmianę to jeszcze ciekną :p

może sama też sie przejadfę do tego sklepu:))))

tez myslałam, zeby na pilota, ale są niestety droższea a tak cena jest fajna wiec powinna byc ok :) chyba ją zamówie jak moj mężus sie wypowie :)

Pilot-fajna sprawa była dopóki się nie posuł:wściekła/y::angry::crazy:.
Mama Aneta- to leż kobietko,odpoczywaj i mierz temperaturkę. Jak coś nie tak (tfu,tfu,tfu)to szybciutko do szpitala;-)

to prawda dziecko bedzie malo sie tym bawilo tymbardziej zew tym okresie bedzie roslo jak a drozdzach a moje jest takie upatrzone to jestprzyklad bo niewiedzialam die znalez na necie tu cena jest spora ale ja widzialam u mnie na 110 zl nowka w komisie tylko ze chcialabym z rybkami lub z misiami iKARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (943314795) - Aukcje internetowe Allegro

fajna, chociaz ja chce troche delikatniejszą jak dla mnie takie wlasnie rozłozone nad główką dziecka liście czy żyrafy jak widziałam znac moje szczęście mojego malucha bedą straszyły dlatego chce takie lagodne, ale karuzekla fajna, ale cena juz niezbyt:) Ja chce max 100 zl dac

Pilot-fajna sprawa była dopóki się nie posuł:wściekła/y::angry::crazy:.
Mama Aneta- to leż kobietko,odpoczywaj i mierz temperaturkę. Jak coś nie tak (tfu,tfu,tfu)to szybciutko do szpitala;-)

dobre :) to juz chyba kupie tą co znalażłam :p

Moja też ma takie światełko,które zmiania kolor,jakieś melodyjki,kołysanki i szum(mojej córci chyba wody płodowe przypominał,bo uspakajała się przy tym:-D) i zwierzaki różne i pilot (popsuty już:wściekła/y:). Ogólnie fajna jest,mam nadzieję,że pilot się jakoś naprawi:sorry2:

ina21 pewnie ze mozesz dostac u dentysty znieczulenie- ja juz 7 zebow zrobilam( 4 jeszce zostaly) i nie wyobrazam sobie bez znieczulenia- tylko powiedz ze jestes w ciazy.

ja mam taka wypatrzona i chyba ja kupie
KARUZELA FISHER PRICE MISIE+PILOT+PROJEKTOR SUPER! (952745849) - Aukcje internetowe Allegro

Kasia co do znieczulenia to zależy od lekarza moj mi powiedział, ze mi nie da znieczulenia bo sie nie podaje ciężarnym do 6 miesiąca ciąży bo jest to niebezpieczne i tak do końca nie wiadomo jak zadziała. Wiec to chyba zależy jednak od lekarza moj sie nie zdecydowął.

zazdroszczę Wam, że mieszkacie w jednym punkcie i możecie kolekcjonować powoli rzeczy dla malucha...cholerna przeprowadzka ;/

reklama
Do góry