reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
No to nieźle masz z tą siarą :-D Mi nic na razie nie cieknie... tylko wieczorem kryształki (jak to ktoś określił) zbieram z sutków, ale mało tego jest :tak:

milusia- zgadzam się z Tobą w 100% w temacie soków;-):tak:, a bobofruty-są pyszne(czasem podpijam córci:zawstydzona/y:)
martuśka- maj się zbliża wielkimi krokami, aby wszystko było tak jak sobie wymarzyłaś;-):tak::-)
pajkaa- fajne te tuniczki,ale ja musze mieć albo krótki albo długi rękaw:zawstydzona/y:(do łokcia nie uznaję:sorry2:)

Pajeczko to jest na głównej ulicy Modrzejowskiej jak się idzie od Centrum, to tak w połowie drogi po lewej stronie. Zawsze wystawione są manekiny z różnymi rzeczami:)

Pajeczko to jest na głównej ulicy Modrzejowskiej jak się idzie od Centrum, to tak w połowie drogi po lewej stronie. Zawsze wystawione są manekiny z różnymi rzeczami:)

to fajnie jak mi sie uda to moze tam podjade :)

Black ja mam strasznie nabrzmiałe cycki i twarde wiec u mnie pewnie zaczął sie proces rośnięcia bo tak to nieduzo urosły nie dość, ze bolą, swędzą na zmianę to jeszcze ciekną :p

Cześć dziewczyny
u mnie raczej weekend solo bo mój M sporo pracuje w ten weekend ale ja jestem 6 dzień w pracy i ledwo patrzę na oczy więc odpocznę sobie i postaram się wyspać.
zanetka905 moja Mała też wczoraj dawała czadu;-), super uczucie, od jakiegoś czasu czuję ją ale wczoraj pokazała na co ją stać:happy2: aż się brzuszek ruszał:-)
Mama Aneta zdrówka życzę i żeby szybko przeszło, niestety przechodziłam przez to więc nie zazdroszczę uziemienia ale trzymam kciuki za Ciebie
wszystkim imprezowiczkom;-) udanych spotkań z rodziną i przyjaciółmi, a ja po 15 z pracy do domu, jakieś szybki zakupy i chyba do łózka...
Dziekuje bardzo a czym sie leczyłas ja nie bardzo wiem co rfobić stosuje maści i leze tak jak lekarka kazała ale od wczoraj mam podwyszoną temperature na 37 10 nie chce panikować lekarka kazała dzwonic ale nie wiem czy juz czy jeszcze poczekać
Ina trzymaj sie kochana i badz dzielna widac tak musiało być nie był wart ale jeszcze pozałuje zobaczysz
Pajkaa zycze ci zdróweczka

Dziekuje bardzo a czym sie leczyłas ja nie bardzo wiem co rfobić stosuje maści i leze tak jak lekarka kazała ale od wczoraj mam podwyszoną temperature na 37 10 nie chce panikować lekarka kazała dzwonic ale nie wiem czy juz czy jeszcze poczekać
Ina trzymaj sie kochana i badz dzielna widac tak musiało być nie był wart ale jeszcze pozałuje zobaczysz
Pajkaa zycze ci zdróweczka

a co Ci dolega bo nie doczytalam? Ogolnie podwyższona tempka nie jest dobra wiec ja bym skontaktowała sie z lekarzem.

Pajka mi urosły z miseczki C na DD i powoli dalej rosną, ale już nie w tak expresowym tempie jak na początku ;-) Myślę, że to od miziania mężusiowego masz taką akcję dziś :-D

Mama Aneta proponuję już zadzwonić, bo temperatura jak rośnie to ani się obejrzysz i będzie wyższa, a to nie jest dobrze :-( Dzwoń Kochana niech się lekarz wypowiada! I niech Ci nie jest głupio, bo fachowcem nie jesteś, a o dzidzię trzeba dbać i od tego są lekarze :tak:

reklama
a co Ci dolega bo nie doczytalam? Ogolnie podwyższona tempka nie jest dobra wiec ja bym skontaktowała sie z lekarzem.
Mam rumień guzowaty na nogach w dosc zawansowanym stanie co moze sie jeszcze powiekszac mam lezec cały czas i na razie stosowac masci ale od wczoraj to podwyzszenie temperatury co jest spowodowane moiom doległoscia i nie wiem co robic czy juz zaalarmowac

Do góry