reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Mam rumień guzowaty na nogach w dosc zawansowanym stanie co moze sie jeszcze powiekszac mam lezec cały czas i na razie stosowac masci ale od wczoraj to podwyzszenie temperatury co jest spowodowane moiom doległoscia i nie wiem co robic czy juz zaalarmowac

ja bym alarmowała stan podgorączkowy ma wpływ na ciąże wiec na wszelki wypadek bym sie skontaktowała

reklama
Mam rumień guzowaty na nogach w dosc zawansowanym stanie co moze sie jeszcze powiekszac mam lezec cały czas i na razie stosowac masci ale od wczoraj to podwyzszenie temperatury co jest spowodowane moiom doległoscia i nie wiem co robic czy juz zaalarmowac

Ja myślę podobnie jak Pajkaa i Black Opal-powinnaś już zadzwonic :tak::tak:.

jest b. ładne jednak chyba nie w moim guście, moze dlatego ze upatrzyłam sobie inny

a jaką Ty masz upatrzoną?

fajna karuzela i od razu ze stojakiem mysle ze warto

no własnie tez na to zwóciłam uwage a ceny są różne od 30-300 zł na taką powyzej 100 zł mnie nie stac bo szkoda mi kasy a i tak maluszek bedzie sie tym bawił niezbyt długo tak mi sie wydaje.

Pajeczko- masz rację. Mój mąż poszalał i kupił za 150zŁ (na pilot) a córcia jak zaczęła siedzieć to karuzelę trzeba było odkręcić,żeby na główkę sobie nie zwaliła. A ta co upatrzyłaś ma stojak-to dodatkowy plus. :)

a jaką Ty masz upatrzoną?

no własnie tez na to zwóciłam uwage a ceny są różne od 30-300 zł na taką powyzej 100 zł mnie nie stac bo szkoda mi kasy a i tak maluszek bedzie sie tym bawił niezbyt długo tak mi sie wydaje.
Sama karuzelą zeczywiscie ale ze stojakiem moze słuzyc jako mata edukacyjna połozysz malenstwu kocyk i juz ja kupowałam osobno dla Kuby i wyszło mi ok 200 zł 3i pół roku temu
A zmieniajac temat zadzwoniłam mam poczekac do srody i jeszcze raz sie skontaktowac jesli bedzie wzrastało to do szpitala do srody mam lezeć

reklama
Pajeczko- masz rację. Mój mąż poszalał i kupił za 150zŁ (na pilot) a córcia jak zaczęła siedzieć to karuzelę trzeba było odkręcić,żeby na główkę sobie nie zwaliła. A ta co upatrzyłaś ma stojak-to dodatkowy plus. :)
tez myslałam, zeby na pilota, ale są niestety droższea a tak cena jest fajna wiec powinna byc ok :) chyba ją zamówie jak moj mężus sie wypowie :)

Do góry