reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Mam rumień guzowaty na nogach w dosc zawansowanym stanie co moze sie jeszcze powiekszac mam lezec cały czas i na razie stosowac masci ale od wczoraj to podwyzszenie temperatury co jest spowodowane moiom doległoscia i nie wiem co robic czy juz zaalarmowac

ja bym alarmowała stan podgorączkowy ma wpływ na ciąże wiec na wszelki wypadek bym sie skontaktowała

reklama
Mam rumień guzowaty na nogach w dosc zawansowanym stanie co moze sie jeszcze powiekszac mam lezec cały czas i na razie stosowac masci ale od wczoraj to podwyzszenie temperatury co jest spowodowane moiom doległoscia i nie wiem co robic czy juz zaalarmowac

Ja myślę podobnie jak Pajkaa i Black Opal-powinnaś już zadzwonic :tak::tak:.

jest b. ładne jednak chyba nie w moim guście, moze dlatego ze upatrzyłam sobie inny

a jaką Ty masz upatrzoną?

fajna karuzela i od razu ze stojakiem mysle ze warto

no własnie tez na to zwóciłam uwage a ceny są różne od 30-300 zł na taką powyzej 100 zł mnie nie stac bo szkoda mi kasy a i tak maluszek bedzie sie tym bawił niezbyt długo tak mi sie wydaje.

Pajeczko- masz rację. Mój mąż poszalał i kupił za 150zŁ (na pilot) a córcia jak zaczęła siedzieć to karuzelę trzeba było odkręcić,żeby na główkę sobie nie zwaliła. A ta co upatrzyłaś ma stojak-to dodatkowy plus. :)

a jaką Ty masz upatrzoną?

no własnie tez na to zwóciłam uwage a ceny są różne od 30-300 zł na taką powyzej 100 zł mnie nie stac bo szkoda mi kasy a i tak maluszek bedzie sie tym bawił niezbyt długo tak mi sie wydaje.
Sama karuzelą zeczywiscie ale ze stojakiem moze słuzyc jako mata edukacyjna połozysz malenstwu kocyk i juz ja kupowałam osobno dla Kuby i wyszło mi ok 200 zł 3i pół roku temu
A zmieniajac temat zadzwoniłam mam poczekac do srody i jeszcze raz sie skontaktowac jesli bedzie wzrastało to do szpitala do srody mam lezeć

reklama
Pajeczko- masz rację. Mój mąż poszalał i kupił za 150zŁ (na pilot) a córcia jak zaczęła siedzieć to karuzelę trzeba było odkręcić,żeby na główkę sobie nie zwaliła. A ta co upatrzyłaś ma stojak-to dodatkowy plus. :)
tez myslałam, zeby na pilota, ale są niestety droższea a tak cena jest fajna wiec powinna byc ok :) chyba ją zamówie jak moj mężus sie wypowie :)

Do góry