reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

napisałam posta i mi go zeżarło. :(
Co do płci, to koleżanka, która ma termin na 11.09.10 już wie, że będzie miała chłopca! Strasznie zazdraszczam, bo ja z tych niecierpliwych ;) USG przez brzuch miałam robione już w 13tyg, więc ok. Z Mają dowiedziałam się, że będzie dziewczynka w mniej więcej tym samym czasie.
Chcę wiedzieć, by móc zacząć zakupowe szaleństwo ;)
Właśnie słyszę, że obudziła sie córa. Narazie gada z misiami w łóżeczku, ale to oznacza rychły koniec porannego leniuchowania.
Miłej soboty dziewczynki!

edit:

Mysza, Anioły nie odchodz, tylko zmieniają datę przyjścia na ziemię :) GRATULACJE i spokojnych 9miesięcy!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki.Ja czuję delikatne ruchy dzieciątka tak zresztą miałam w pierwszej ciąży.
Wiem, że to zależy od położenia łożyska.We wtorek mam wizytę może dowiem się jakiej płci jest nasze dziecko a 12 kwietnia idę na prenatalne.Trzymajcie kciuki dziewczyny.

Cześć dziewczyny
u mnie raczej weekend solo bo mój M sporo pracuje w ten weekend ale ja jestem 6 dzień w pracy i ledwo patrzę na oczy więc odpocznę sobie i postaram się wyspać.
zanetka905 moja Mała też wczoraj dawała czadu;-), super uczucie, od jakiegoś czasu czuję ją ale wczoraj pokazała na co ją stać:happy2: aż się brzuszek ruszał:-)
Mama Aneta zdrówka życzę i żeby szybko przeszło, niestety przechodziłam przez to więc nie zazdroszczę uziemienia ale trzymam kciuki za Ciebie
wszystkim imprezowiczkom;-) udanych spotkań z rodziną i przyjaciółmi, a ja po 15 z pracy do domu, jakieś szybki zakupy i chyba do łózka...

Czesc Kochane. Nie czytam nic dzisiaj w poniedziałek w pracy wszystko nadrobię:). wpadlam tylko życzyć wszystkim udanego weekendu i duzo słoneczka. ja do poniedziałku się nie pojawię bo weekend zaplanowany i musze odpoczywac od kompa po całotygodniowej pracy. sciskam Was:-)

Witajcie w sobotę ;)
kiniusia ja tez mam takie chore sny :-) wczoraj zanim poszłam do lekarza śniło mi się ze byłam gdzieś na wykładach, siedziałam w ławce jak większość i nagle było urządzenie do USG i ja ta głowice wzięłam i przystawiłam sobie do brzucha i widziałam dziecko haha które miało zęby no i siusiaka:rofl2: było to USG 4D i wtedy obudziłam się przerażona :-D
i takie dziwne sny mam co jakiś czas:tak:
miłego popołudnia;-)

Witam się i ja po dłuższej przerwie :)
Chyba nie nadrobię wszystkich postów.. trochę naskrobałyście. Miałam dzisiaj wizytę i dowiedziałam się, że będę miała chłopca :).. Także będzie parka.. Niki chciała siostrę i nie chciała słyszeć o braciszku, ale bardzo się zdziwiłam, bo jak wróciłam do domu i oznajmiłam jej, że będzie chłopczyk, to powiedziała.. "To ja muszę jakiś samochód kupić, bo przecież nie będzie się bawił moimi lalkami" :)... a wracając do wizyty to lekarz strasznie mnie rozbawił, bo powiedział, żeby w święta nie jeść dużo maku, bo potem dzieci usypiają i przez dłuższy czas nie dają znaku, a zestresowane mamuśki bombardują go telefonami :):)

Witajcie w sobotę ;)
kiniusia ja tez mam takie chore sny :-) wczoraj zanim poszłam do lekarza śniło mi się ze byłam gdzieś na wykładach, siedziałam w ławce jak większość i nagle było urządzenie do USG i ja ta głowice wzięłam i przystawiłam sobie do brzucha i widziałam dziecko haha które miało zęby no i siusiaka:rofl2: było to USG 4D i wtedy obudziłam się przerażona :-D
i takie dziwne sny mam co jakiś czas:tak:
miłego popołudnia;-)
No ja miałam przerwę w dziwnych snach i teraz spowrotem ;-) Nie ma to jak psychika ciężarnych, która na sny pada ;-)

Ja właśnie robię wielki gar zalewajki pyszniutkiej. Kto chętny?
Za ok. pół godzinki będzie gotowa :-) Zapraszam :-)

Witam się i ja po dłuższej przerwie :)
Chyba nie nadrobię wszystkich postów.. trochę naskrobałyście. Miałam dzisiaj wizytę i dowiedziałam się, że będę miała chłopca :).. Także będzie parka.. Niki chciała siostrę i nie chciała słyszeć o braciszku, ale bardzo się zdziwiłam, bo jak wróciłam do domu i oznajmiłam jej, że będzie chłopczyk, to powiedziała.. "To ja muszę jakiś samochód kupić, bo przecież nie będzie się bawił moimi lalkami" :)... a wracając do wizyty to lekarz strasznie mnie rozbawił, bo powiedział, żeby w święta nie jeść dużo maku, bo potem dzieci usypiają i przez dłuższy czas nie dają znaku, a zestresowane mamuśki bombardują go telefonami :):)

No kochana cudownie...chyba każda mamusia marzy o parce... przynajmniej ja...:):):) Gratuluję i zazdroszczę tej wiedzy...liczę, że na USG poniedziałkowym dzidzia będzie tak łaskawa i rozchyli nóżki by się w pełni zaprezentować rodzicom:):):) Chyba musze tochę sobie pojeść słodkości przed wizytą może to zadziała;)
Swoją drogą ciekawe czemu tak jest z tym makiem? Bo jest cięzkostrawny? I tak nie przepadam, ale dobrze, że wiem to tym bardziej będę go unikać:)

Kiniusia zalewajka rzeczywiście pyszni brzmi, ale zadowolę się ogórkową z wczoraj bo tak mnie bierze na kwaśne, ze wytrzymać nie umiem:)

Hej kobietki.
duralex- gratuluję parki!! :)

Ja dzisiaj mam dzień "handlowy" - właściwi nie wiem nawet po co idę do CH,ale przynajmniej rozchodzę moje rozleniwione nogi.
Mała dziś spokojna,mam nadzieję,że nie zaszkodziły jej poranne przytulasy z mężem ;-) (ło kurcze, pierwszy raz od miesiąca..to dopiero niespodzianka).
Do wizyty tylko12 dni ;) wytrzymam,wytrzymam,wytrzymam.

reklama
Ehtele, przyjeżdżaj do mnie na zalewajkę, jest taka fajne kwaśnawa ;-)Więc nie zastanawiaj się, już jest prawie gotowa :-)
Duralex, gratuluję synusia :-)
Polianna, wytrzymasz, wytrzymasz :-) Ja do wizyty mam 16 dni, ale do USG też ok. 12 (zależy, w który dzień pójdę). Także poczekamy razem i wytrzymamy :-) Przytulanko z mężem na pewno nie zaszkodziło, raczej ukołysało do snu ;-)

No to nikt się nie skusi na zalewajkę? Wyszła pyyyyyszna :tak::-D

Ostatnia edycja:
Do góry