reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

no kochana mam nadzieję, że będzie dobrze:):) Trzeba być dobrej myśli...ale kurczę aż w takim momencie musialo wyskoczyć. Trzymam kciuki kochanie...tak poza tym jak się czuje mamusia i dzidzia? Poza tym wszytsko ok?

A co się dzieje Z Bombusią???? Ktoś coś wie?
Ehtele, Bombusia pisała, że przez jakiś czas nie będzie jej na forum. Czują się dobrze i ja mam nadzieję, że za niedługi czas znów spowrotem będzie z Nami tu pisała. :tak: Na pewno tak będzie.:tak:
Mama Aneta, i ja trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i na pewno tak będzie :tak:
Ciamajdko, i też myślę cicho, że może Yasiu jest od Naszej Fiuu ;-)Co do tego smsa, to też bym się rozpłynęła :rolleyes:Cieszę się, że bezpiecznie dotarliście, obyś w drodze powrotnej się już tak nie stresowała.
Shyla, :-)

A ja 2 godzinki drzemałam i wracam spowrotem lulać ;-)
Dobranoc dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorowo nocną - pora!
Myszka ogromne gratulacje! trzymam mocno kciuki żeby tym razem się udało!
Shyla gratuluję synka, widzę że tak jak ja więcej zobaczyłaś sama niż Ci lekarz powiedział ;)

Witajcie:rofl2:

pozdrawiam Was wszystkie, posty że tak powiem "przeleciałam". Może tylko tyle w odniesieniu:
1. Yasiu Ty nie jesteś od fiuufiuu?:)
2. Myszko gratuluję:rofl2: działacie ekspresowo:-p
3. Mama Aneta zdrówka życzę:happy:

hmm też na początku myślałam że Yasiu jest od naszej Fiufiu, ale coś ostatnio wspominał, że wozi małą do żłobka czyli musi być mężem mamusi która już ma córeczkę, czyli krąg się zawęża ;p ale mamy zagadkę. To może żonka się przyzna której to mąż tutaj buszuje ;o)

Jęśli chodzi o nieobecnych to już dawno nie odzywała się nasza Wrocławianka Joanna Zofia
Czy pisała coś o dłuższej nieobecości?

Ehtele wracając jeszcze do twoich wyników moczu, to nie masz się czym przejmować bo jeśli białka nie ma w moczu to bakterie nie przeszkadzają,one się mnożą w kosmicznym tempie, nawet podczas transportu do labolatorium, dlatego zawsze należy go od razu do lodówki schować zanim zawieziesz do badania. Tak mi to tłumaczyła pediatra mojego synka ;o) U mnie też było napisane dość liczne w polu widzenia a wszystko było Ok.

pozdrawiam i dobranoc

Witajcie kobitki z rana:-)
Tak myślałam, że dziś tu będę pierwsza...wstałam żeby pożegnać się z mężem, który wyjeżdżał z szwagrem połazić po górach...;-) śnieg za oknem a oni zamierzają spać pod namiotem:baffled: Makabra, ale o tyle czuję się bezpiecznie, że jak kiedyś zdobywał Mont Blanck to było -50 i sobie poradził:-D
Troszkę mimo wszystko mi smutno, ale cóż kiedy jak nie teraz? Jak pojawi się dzidzia trudniej będzie gdziekolwiek wyjechać...niech chłopak się cieszy póki ja w dwupaku:-)

Panienka no to cieszę się, że trafiłaś na tego swojego, wybranego lekarza..;-)
Ciamajdko Twój mężczyzna rzeczywiście uroczy...sms typu wyciskacz łez...:tak:

A mój Szymon na wczorajszych zakupach podchodzi do mnie, że ma coś dla mnie...zza pleców wyciągnął ziemniaka w kształcie serca...:-D:-Duśmiałam się, no ale to też swego rodzaju romantyzm...oj kocham tego szaleńca...

Sarka uspokoiłaś mnie znacznie:-):-) Na prawdę dziękuję za informacje... czyli nie muszę się nie potrzebnie martwić, wyniki w normie...:tak::tak:
A co do Joanny Zofii to ja napisałam do niej kiedyś na prv czy wszystko u nich w porządku i odp mi, bez wchodzenia w szczegóły że i ona i dzidza ma się dobrze...na razie nie ma czasu się udzielać bo coś ważnego dzieje się u niej, ale niebawem do nas powróci:-D:-D

Pewnie przez weekend standardowo będzie puściej...miłego dnia dwupaczki

Jęśli chodzi o nieobecnych to już dawno nie odzywała się nasza Wrocławianka Joanna Zofia
Czy pisała coś o dłuższej nieobecości?

O tez sie zastanawiałam co z nią ostatnio,chyba,że cos przegapiłam.

Witam babeczki.U nas dziś wariacki dzień,zakupy,robienie torta na chrzest mojej siostrzenicy,prasowanko i sprzątanko...eh..
Życzę miłego dzionka,ostatnio sie nie wyrabiam i nawet nie mam ak poczytac,co u której z Was,ale sercem jestem z brzuchatkami siepniowymi.Pa.

Dzień dobry.

Dziwna noc za mną - zawsze potrafię zasnąć przed 20, szybciej od córki, ale pobudka 6 rano. A dzisiaj poszłam spać poo 1 w nocy ...i pobudka o 6 rano. Tragedia:)

Miłego dnia, ja zamierzam koordynować odkurzanie i mycie podłogi i nic poza tym, o.

Mysza84 gratuluje! zdrowej i spokojnej ciazy zycze!

A wam udanego weekendu :-) U nas weekend imprezowy imieninowo-urodzinowy :-)

Wczoraj zrobilam kontrole toxo igm i na szczescie ujemne, jeszcze ostatnia kontrola w III trymestrze.

witam
widzę że zakupy pełną para..śliczne te Wasze ubranka:-) tzn Waszych skarbusiów.
MamaANeta zdrowia życzę...nie wiem co to za paskudztwo..ale widzę że Cię unieruchomiło:-(

Gratuluję kolejnych potwierdzeń płci :-)

Myszko a Tobie życzę spokoju zdrowka i szczęśliwej ciąży :-)

mój leniuszek..słabo daje mi się odczuć..co mnie troszku bardzo smuci..córka o tym juz nieźle czadu dawała
ząb dokucza
i na słodkie mnie zaczęło ciągnąć ekhmmmmm

reklama
Witam Was :tak:!
U mnie za oknem biało i zimno , ale minmo to mam bardzo dobry humor ! ;-) Wczoraj wieczorkiem jak leżałam juz w łożku, poczułam silne kopniaczki od mojego maleństwa, aż normalnie sie popłakałam ze szczescia :-D ! Dziś rano oczywiscie tez poczułam kopniaczki ;-), jakie to miłe i cudowne uczucie ! :tak:
Pozdrawiam Was, i życze miło spędzonej soboty :tak:

Do góry