reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

I ja mówię dzień dobry :-)
Ale za oknem śniegu, że ho ho :baffled: A ja miałam sobie buty letnie dziś kupić :dry:

Dzisiaj miałam taki sen, że jak się obudziłam do wc, to musiałam M. obudzić, żeby mu opowiedzieć. Śniło mi się, ze poszłam z M. na usg, a tam dr (jakiś inny i jakaś inna przychodnia) do mnie z tekstem, że pewnie przyszłam po antykoncepcje :szok:, ja w szoku i mu tłumaczę, że nie, ze przyszłam na usg, bo jestem w ciąży w 5-tym m-cu. On na to, że na pewno nie, no to M. mi podnosi bluzkę i pokazuje na brzuch i mówi, że 1,5 tygodnia temu byliśmy na usg i, że jestem w ciąży! On przykłada tą głowicę do mojego brzucha i nie może nic znaleźć i mówi, ze mówił Nam przecież, że to nie ciąża. Tak się wściekłam, że wyjęłam mu z ręki tą głowicę przyłożyłam niżej (pod pępkiem, bo on mnie badał na wysokości żołądka :dry:), a tam na ekranie pojawia się mój maluch :-) (dziwne to usg było, jakby 4d :sorry2:).
Na szczęście już w tym śnie nie musiałam tego dr oglądać i obudziłam się do wc ;-)

Jeszcze 2 tygodnie do mojego usg, mam nadzieje, że wszystko z maluchem jest w porządku :tak:

Dziewczyny życzę Wam miłego weekendu :-)

reklama
Dzień dobry:)
Widzę, że nie tylko u mnie weekend upłynie na świętowaniu-na razie się troszkę obijam, bo mąż pojechał malować ściany (znak, że naprawdę remont się kończy), ale po południu mamy zaległe imieniny teścia. Jak znam życie, to nakarmią mnie tak, że do jutra nie będę mogła się ruszać...:)
Sobotka na razie ładna, świeci słoneczko, choć wiosny ani śladu, a w nocy dopadał nowy śnieg...
Pięknego, leniwego weekendu!:)

[FONT=&quot][/FONT]

witam się, nadrobię Was jak wrócę. Mam dziisja trochę bieganiny- muszę z Jasiem obskoczyć sesje fotograficzne i "zrobić" twarz kilku dziewczynom. Zycze udanego dnia!

Witam weekendowo:-)
Mieliśmy pojechać do któryś dziadków na obiad, ale i u jednych, i u drugich chore dzieci więc nie będziemy ryzykować:sorry2: Pewnie odwiedzimy jakiś sklep, bo zakupy trzeba zrobić, a jutro wybierzemy się z małą do cyrku (na szczęście nie ma tam dużych zwierząt-nie lubię patrzeć jak je męczą:no:), tylko akrobaci i clowny-dla Basi będzie atrakcja:tak:

Witajcie:rofl2:
zajechaliśmy dzisiaj w nocy po 3. Ale co się nastresowałam, uuuuu....:confused2: cały czas myślałam "oby tylko dojechać już". Za 3 tyg wracam, więc 3 tyg spokoju i znowu stres...
za to jestem z mamą:-) i do tego mam se z kim pogadać jak są w pracy, bo z nimi jest mój piesek, którego miałam rok, a później wzięła go mama do Holandii, żeby "też miała z kim pogadać":-p

Mój Tobi po znalezieniu ciasta w lodówie napisał mi tak "jesteś cudowna, nie mogłem wymarzyć sobie lepszej narzeczonej, kocham Cię każdą myślą". No więcej tam było, ale co będę całość pisać haha, rozpłynęłam się po tym smsie:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

pozdrawiam Was wszystkie, posty że tak powiem "przeleciałam". Może tylko tyle w odniesieniu:
1. Yasiu Ty nie jesteś od fiuufiuu?:)
2. Myszko gratuluję:rofl2: działacie ekspresowo:-p
3. Mama Aneta zdrówka życzę:happy:

Kasia 2506 na razie wiem tylko ze 2 tygodnie a potem zobacze co bedzie dalej mam nadzieje ze bede mogła chodzić
Super, że jesteś już na miejscu:tak: Co do sms-a to zazdroszczę, bo mój M nie cierpi ich pisać i nigdy nie dostałam nic romantycznego sms-em:dry:

hmm też na początku myślałam że Yasiu jest od naszej Fiufiu, ale coś ostatnio wspominał, że wozi małą do żłobka czyli musi być mężem mamusi która już ma córeczkę, czyli krąg się zawęża ;p ale mamy zagadkę. To może żonka się przyzna której to mąż tutaj buszuje ;o)

Jęśli chodzi o nieobecnych to już dawno nie odzywała się nasza Wrocławianka Joanna Zofia
Czy pisała coś o dłuższej nieobecości?
Ja też myślę, że to nie jest mężczyzna Fiuu, bo pisał o dziecku;-)

Mysza84 gratuluje! zdrowej i spokojnej ciazy zycze!

A wam udanego weekendu :-) U nas weekend imprezowy imieninowo-urodzinowy :-)

Wczoraj zrobilam kontrole toxo igm i na szczescie ujemne, jeszcze ostatnia kontrola w III trymestrze.
Życzę udanych imprez:-)

Witam Was :tak:!
U mnie za oknem biało i zimno , ale minmo to mam bardzo dobry humor ! ;-) Wczoraj wieczorkiem jak leżałam juz w łożku, poczułam silne kopniaczki od mojego maleństwa, aż normalnie sie popłakałam ze szczescia :-D ! Dziś rano oczywiscie tez poczułam kopniaczki ;-), jakie to miłe i cudowne uczucie ! :tak:
Pozdrawiam Was, i życze miło spędzonej soboty :tak:
Gratuluję kopniaczków:happy2:

Dzień dobry:)
Widzę, że nie tylko u mnie weekend upłynie na świętowaniu-na razie się troszkę obijam, bo mąż pojechał malować ściany (znak, że naprawdę remont się kończy), ale po południu mamy zaległe imieniny teścia. Jak znam życie, to nakarmią mnie tak, że do jutra nie będę mogła się ruszać...:)
Sobotka na razie ładna, świeci słoneczko, choć wiosny ani śladu, a w nocy dopadał nowy śnieg...
Pięknego, leniwego weekendu!:)

[FONT=&quot][/FONT]
Nie daj się z tym jedzeniem:-D

I ja mówię dzień dobry :-)
Ale za oknem śniegu, że ho ho :baffled: A ja miałam sobie buty letnie dziś kupić :dry:

Dzisiaj miałam taki sen, że jak się obudziłam do wc, to musiałam M. obudzić, żeby mu opowiedzieć. Śniło mi się, ze poszłam z M. na usg, a tam dr (jakiś inny i jakaś inna przychodnia) do mnie z tekstem, że pewnie przyszłam po antykoncepcje :szok:, ja w szoku i mu tłumaczę, że nie, ze przyszłam na usg, bo jestem w ciąży w 5-tym m-cu. On na to, że na pewno nie, no to M. mi podnosi bluzkę i pokazuje na brzuch i mówi, że 1,5 tygodnia temu byliśmy na usg i, że jestem w ciąży! On przykłada tą głowicę do mojego brzucha i nie może nic znaleźć i mówi, ze mówił Nam przecież, że to nie ciąża. Tak się wściekłam, że wyjęłam mu z ręki tą głowicę przyłożyłam niżej (pod pępkiem, bo on mnie badał na wysokości żołądka :dry:), a tam na ekranie pojawia się mój maluch :-) (dziwne to usg było, jakby 4d :sorry2:).
Na szczęście już w tym śnie nie musiałam tego dr oglądać i obudziłam się do wc ;-)

Jeszcze 2 tygodnie do mojego usg, mam nadzieje, że wszystko z maluchem jest w porządku :tak:

Dziewczyny życzę Wam miłego weekendu :-)
Sny w ciąży-też tak mam-czasami myślę, że to prawda:blink:

Witam Kobietki w dniu dzisiejszym :-) U mnie też weekend imieninowo - urodzinowy... dzisiaj imprezka u bratowej a jutro u przyjaciół :-) Ale pogoda to u nas taka średnia... trochę śniegu popruszyło, a musze jeszcze dzisiaj na zajęcia jechać :baffled: Ale wróce do Was wieczorem żeby Was poczytać :-)

Dzień dobry,

witam po kolejnej dłuuugiej przerwie. Niestety czasu brak by do Was zaglądać. Praca, córak, mąż i dom skutecznie wypełniają dzień po brzegi. Na dodatek rozchorowałam się. :(
Chciałam Was zapytać, czy znacie już płeć Waszych sierpniątek? Ja w poniedziałek zaczynam 17ty tydzień i zastanawiam sie czy iść do lekarza już w przyszłym, czy dopiero w kolejnym tygodniu. Straszine mnie korci, bo już nie mogę się doczekać kiedy się dowiem, ale z drugiej strony boję się, że pójdę i będzie jeszcze za wcześnie...

Dzień dobry,

witam po kolejnej dłuuugiej przerwie. Niestety czasu brak by do Was zaglądać. Praca, córak, mąż i dom skutecznie wypełniają dzień po brzegi. Na dodatek rozchorowałam się. :(
Chciałam Was zapytać, czy znacie już płeć Waszych sierpniątek? Ja w poniedziałek zaczynam 17ty tydzień i zastanawiam sie czy iść do lekarza już w przyszłym, czy dopiero w kolejnym tygodniu. Straszine mnie korci, bo już nie mogę się doczekać kiedy się dowiem, ale z drugiej strony boję się, że pójdę i będzie jeszcze za wcześnie...

Witam z zimowego rańca

Co do płci to różnie bywa, ja nadal nie wiem

zanetka905 gratuluję kopniaczków cieszę się razem z Tobą...

FeFe poczekaj jeszcze...u mnie w 17 tyg było nie wiele widać...zresztą większość dziewczyn, które miały wizyty w tym tyg raczej nie wspominają jej najlepiej:)
Bo jest to taki tydz.. w którym chyba nie wiele widać, bo to zazwyczaj pierwsze USG przez brzuch...lepiej poczekaj...

I Js sie witamn w ten sloneczny ale zimny poranek!!!!
u mnie weekend zapowiada sie dosc spokojnie wiec troszke sobie poleniu****emy.
wczoraj mialam wizyte u dentysty- 3 zeby mi zrobila i na szczescie zostaly tylko 4- jakos wytrzymam.
do mojej wizyty coraz blizej- juz w srode - nie moge sie doczekac.
milego dnia kobietki

reklama
Witam Was, Dziewczynki. U mnie jesienno - zimowo - deszcz na zmianę ze śniegiem i zimno... :-(

Na szczęście dzisiaj nigdzie się nie wybieram, muszę troszkę uporządkować domek, bo od poniedziałku mężuś zaczyna remont pokoiku dla dziecka :-D

Miłego weekendu Wam życzę, zajrzę jeszcze do Was :-)

Do góry