reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

ja przytylam 10 kg ale juz nie dopinam sie w spodnie niestety.

Ale w nogach normalnie wchodzisz?? Ja prawie wszystkie spodnie sprzed ciąży mam niskie biodróweczki takie uwielbiałam i w takie się mieszcze, a w te z wyższym stanem to nie zaspne :)
Ja nie wiem jak to jest dzidzia teraz nawet pół kilograma nie waży a my z wagą o tyle kilo w góre :) Jak czytam o kobitkach które przez całą ciąże przytyły 10 kg to zastanawiam się jakim cudem :)

reklama
no ja ciagle jestm kilo na minusie, w poprzedniej ciazy przytylam okolo 8,5 kg, ale to troche zasluga diety.
W pierwszych dwoch ciazach do 23 tyg. przytylam 6 kilo:/

witam sie
dziewczyny nie wiem co sie ze mną dzieje w nocy mam te dusznosci a w dzien jestem jakby mnie ktos obuchem w łeb walnął zle sie czuje i cąły czas bym spała nie mam apetytu i caly czas mam biegunke:( masakra jakas nie wiem czy isc do lekarza?
Niby spanie to normalna sprawa, ale ta biegunke bym sprawdzila- bo moze tez chciec Ci sie spac z jej powodu, dluzo pijesz w ciagu dnia? A wogole tak od poczatku ciazy Ty chyba mialas problemy z biegunka?

Ostatnia edycja:
Ale w nogach normalnie wchodzisz?? Ja prawie wszystkie spodnie sprzed ciąży mam niskie biodróweczki takie uwielbiałam i w takie się mieszcze, a w te z wyższym stanem to nie zaspne :)
Ja nie wiem jak to jest dzidzia teraz nawet pół kilograma nie waży a my z wagą o tyle kilo w góre :) Jak czytam o kobitkach które przez całą ciąże przytyły 10 kg to zastanawiam się jakim cudem :)

w nogach normalnie sie mieszcze ale w biodrach przytylam troche i nawet biodrowek niskich- ktore tez uwielbiam- sie nie dopinam.

no ja ciagle jestm kilo na minusie, w poprzedniej ciazy przytylam okolo 8,5 kg, ale to troche zasluga diety.
W pierwszych dwoch ciazach do 23 tyg. przytylam 6 kilo:/

Niby spanie to normalna sprawa, ale ta biegunke bym sprawdzila- bo moze tez chciec Ci sie spac z jej powodu, dluzo pijesz w ciagu dnia? A wogole tak od poczatku ciazy Ty chyba mialas problemy z biegunka?

ogólnie to wiem,z e w czasie ciązy mozna miec problemy z biegunką i podobno to lepsze niz zaparcia. Ja pije bardzo duzo i moze dlatego? tez jem inaczej i to zależy od dnia. Ogólnie jestem przeziębuona juz chyba od miesiaca w poniedziałek pojde do lekarki I kontaktu zobacze co mi powie.

[
ogólnie to wiem,z e w czasie ciązy mozna miec problemy z biegunką i podobno to lepsze niz zaparcia. Ja pije bardzo duzo i moze dlatego? tez jem inaczej i to zależy od dnia. Ogólnie jestem przeziębuona juz chyba od miesiaca w poniedziałek pojde do lekarki I kontaktu zobacze co mi powie.
No moze faktycznie, jednak jesli dochodzi do tego jakies przeziebienie , goraczka to lepiej sprawdzic to u lekarza- moze wystarczy male leczenie i wszystko minie.
A wizyta Ci nie zaszkodzi:)))

[ No moze faktycznie, jednak jesli dochodzi do tego jakies przeziebienie , goraczka to lepiej sprawdzic to u lekarza- moze wystarczy male leczenie i wszystko minie.
A wizyta Ci nie zaszkodzi:)))

wiesz ja przeziebieie lecze juz 2 miesiace :( bez antybiotyku na razie sie obyło ale teraz mam te dusznosci i albo to przez katar mi gdzies blokuje albo cos z oskrzelami wiec pewnie zobacze a mysle, ze to nie wina maluszka bo głowa mnie boli dziennie ogólnie czuje sie strasznie osłabiona miesnie mnie bolą martwi mnie zeby to grypa jakas nie była:(

Pajkaa faktycznie lepiej, żebys się dobrze przebadała skoro przeziębienie nie mija. Ja np. mam czasem dusznośc w nocy ale to z powodu tego, że produkuję bardzo dużo śliny, która w nocy spływa do gardła i dusze się. Dzisiaj przeprowadziliśmy się w końcu :) nie moge się przyzwyczaić do nowego lokum, a wogóle to jest tu zimno bo okna są nieszczelne. Tzn nie tyle zimno co zimniej niż w poprzednim mieszkaniu. Moje dolegliwości powoli ustępują, więc chyba leczenie pomaga. Najgorsze dalej jest to, że przy oddawaniu moczu ból nie z tej ziemi, ehhhhh :((((

reklama
Do góry