reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Witam pierwszego Mężczyznę w naszym gronie :). Chetnie poczytam jak facet przeżywa ciąże, bo znam to tylko z relacji mojej drugiej połówki:)
A dzisiaj pierwszy raz snił mi sie poród. I żałuje, że taki poród to tylko sen hehe. Chociaż tak naprawdę nie wiem co mnie czeka to modlę się codziennie żeby poszło bez problemów:)

reklama
pajkaa a rzeczywiście mają rozpięcie w kroku:tak: nie dowidziałam :zawstydzona/y:jeszcze na wzrok mi padło:baffled::-D:-D

Witam pierwszego Mężczyznę w naszym gronie :). Chetnie poczytam jak facet przeżywa ciąże, bo znam to tylko z relacji mojej drugiej połówki:)
A dzisiaj pierwszy raz snił mi sie poród. I żałuje, że taki poród to tylko sen hehe. Chociaż tak naprawdę nie wiem co mnie czeka to modlę się codziennie żeby poszło bez problemów:)
a jak sobie wyobrażasz poród?

Martitka body są urocze. Wszystkie 3 sztuki strasznie mi się podobają:-)

Panicznie się boje porodu. Nie odważyłabym się nawet obejrzeć zadnego filmiku. Staram się o tym nie mysleć aż tak bardzo i mówię, sobię ze dam radę bo nei ja pierwsza i ostatnia. Ale jak myśle o porodzie to mnie trochę paralizuje. Mysle, że to bedą bardzo długie cięzkie godziny, że ponaciniają mnie, że dziecko nie będzie mogło przejść. Wiem w tej kwesti jestem straszna panikara. Czytałam ostatnio opowieści z porodówek styczniówek i miałam ciarki na całym ciele. ;/. Mnie nawet oddanie krwi przyprawia o stres :(

Ostatnia edycja:
Kolejny zimny dzien przed nami brrr
Bogusia- Wspolczuje nieprzespanej nocy, ja juz od 3 dni mam straszne bole nog, budze sie o 3H00 i juz koniec, zaczynaja sie masaze, zimne oklady.Dodam, ze moj m spi w salonie na kanapie bo sie nie wysypia do pracy:baffled:

A o to moje zdobycze z wczoraj, kolejne bodys :zawstydzona/y:i reczniczek z kapturkiem

współczuję takich nocy, ja na szczęście śpię jak dziecko:-):-)

A ciuszki prze fajniutkie :-):-) Dziewczyny szalejecie z tymi zakupami dla maleństw. :-D

bogusia właśnie dzisiaj miałam taką noc cały czas się kręciłam i nie mogłam znaleźć sobie miejsca na dodatek staw biodrowy dawał mi się we znaki:baffled:[/Qto
witam w klubie najbardziej mnie bolal lewy bok .... ale jeszcze przed nami kilkanasie takich nocy

Witam się z rana
mnie też ostatnio pobolewa lewe biodro.
W tym tygodniu rzadko się odzywam, bo mój mężuś jest w domu (po zabiegu)_ i mam utrudniony dostęp do komputera.

To i ja się przywitam. Moja żona to tu aktywnie działa, a ja, skoro oboje mamy dzieciaczka sierpniowego w drodze, też coś mogę popisać, chociaż obawiam się, że jako facet, przez dłuższy czas będę tylko w stanie czytać :)

pozdrawiam

No witamy pierwszego pana w naszym gronie:-D

ale ja widze, ze one mają w kroku napy do odpinania więc nie bardzo rozumiem jak jeszcze mogą byc odpinane bo innych nie spotkałam w sklepach i na allegro.

no ja innych ciuszków nie kupuje oprócz półśpiochów, ale te chyba nigdzie nie są odpinane a szystkie śpiochy mam odpinane i te na allegro tez są chyba, ze ja mam jakieś schizy :)

witam :) a która to ta Twoja kobieta przyznaj się

ja dzisiaj jadę w odiwuedziny do pracy wiec z ami nie posiedze bo potem mykam do mamci:) więc życzę spokojnego czwartku

Zwracam honor:zawstydzona/y: Na niebieskich i czerwonych nie było widać ;-)

Martitka- superowy zakup ;-)

Ostatnia edycja:
Martitka body są urocze. Wszystkie 3 sztuki strasznie mi się podobają:-)

Panicznie się boje porodu. Nie odważyłabym się nawet obejrzeć zadnego filmiku. Staram się o tym nie mysleć aż tak bardzo i mówię, sobię ze dam radę bo nei ja pierwsza i ostatnia. Ale jak myśle o porodzie to mnie trochę paralizuje. Mysle, że to bedą bardzo długie cięzkie godziny, że ponaciniają mnie, że dziecko nie będzie mogło przejść. Wiem w tej kwesti jestem straszna panikara. Czytałam ostatnio opowieści z porodówek styczniówek i miałam ciarki na całym ciele. ;/. Mnie nawet oddanie krwi przyprawia o stres :(
ja też się boję... ale dziecko urodzić trzeba :-D Póki co nie czytam, nie słucham, bo po co tak jak i każda ciąża jest inna tak i poród. To dla nas nowość, więc lepiej się na tym etapie nie denerwować i nie myśleć. Bliżej terminu to będzie nie uniknione, ale teraz cieszmy się dzidziusiami i ciążą :-):-)

reklama
Hej dziewczyny :-)
Dziś mam totalnego lenia a wręcz śpiocha ciągle bym leżała i spała ta pogoda chyba mnie tak dobija:wściekła/y:a poza tym coś bardzo bolą mnie jajniki jak wstaje albo kicham / kaszle :baffled:

A ja wstałam żeby powiedzieć Wam dzień dobry...
ok 13 jadę ale mam sporo rzeczy do zrobienia... muszę:
1. spakować się
2. zrobić jeszcze małe zakupy
3. sprzątnąć ubikację (nie pytajcie czemu hahaha-i tak Wam powiem, kociak wytarł ubabraną łapkę w kupce o płytki)
4. Upiec ciasto "niespodziewajkę" (ulubionego Kreta) dla Tobiego. jak wróci z pracy to się ucieszy...
5. ściągnąć muzyczke na usb do samochodu.
5. NO I OCZYWIŚCIE POPŁAKAĆ SOBIE MUSZĘ...mam tak od wczoraj:(

to mój na dzisiaj ostatni post, trzymajcie się kobietki... i trzymajcie kciuki, żeby podróż przebiegła spokojnie.. obiecuję że odezwę się na miejscu najszybciej jak się da:)

Życzę bezpiecznej podrózy i postaraj się odezwać jak już będziesz na miejscu. a poza tym to nie zły psotnik z Twojego kotka :-D

Kolejny zimny dzien przed nami brrr

A o to moje zdobycze z wczoraj, kolejne bodys :zawstydzona/y:i reczniczek z kapturkiem

rewelacyjne! :-)

Do góry