reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ethele ja miałam bardzo liczne bakterie to już dostałam antybiotyk (jednorazową dawkę po której przeszło jak ręką odjął), a do tego urosept. Proponuję zadzwonić do lekarza jeśli nie masz niedługo wizyty :tak:
Mi mój gin powiedział, że tragedii nie ma i że często się zdarzają infekcje dróg moczowych, ale trzeba je koniecznie szybko leczyć, bo nie leczone mogą być bardzo groźne dla dzidziusia.

A tak w ogóle to się WITAM Z "RANA" :-D

Heheh.. Kiniusia widzę szalejesz ;-) Szybka jesteś Kochana :-D Dziewczyny mamy naprawdę super "Modera" :-D

reklama
ehtele moje usg wygladalo tak, ze lekarz sprawdzal glowke, mozg - jest tam kilka elementow ktore mierzyl czy sa w normie i np. nie ma wodoglowia, warge gorna sprawdzal, budowe i prace serca, tetnice, zoladek, konczyny, kosc udowa, lozysko moje, moja tetnice maciczna i czy dobre sa przeplywy, no i plec dziecka.
wszystko bylo w 2D, nie chcemy 3D, bo nie ma to dla nas sensu ;-)
Imie nie wybrane na 100% jeszcze :-)

No i z badan mam teraz zrobic obciazenie glukoza i toxoplazmoze IGM, bo nie chorowalam.

To i ja się przywitam. Moja żona to tu aktywnie działa, a ja, skoro oboje mamy dzieciaczka sierpniowego w drodze, też coś mogę popisać, chociaż obawiam się, że jako facet, przez dłuższy czas będę tylko w stanie czytać :)

pozdrawiam

witamy i przyznaj się do kobiety :p

dzień w Szczecinie dzisisja mamy mgłisty- tak więc ja siedzę w łóżku w wyciągnietym dresie a Jasio obrabia zdjęcia knajpy, co by je obchnąć za gruby szmal, zeby było na smalec :)
wczorja rozcięłam sobie łapę...maszynką do golenia, któa wystawała z pojemika ;/ rana jest brzydka i sie babrze. Nie mam pomysłu na obiad- pomocy!

To i ja się przywitam. Moja żona to tu aktywnie działa, a ja, skoro oboje mamy dzieciaczka sierpniowego w drodze, też coś mogę popisać, chociaż obawiam się, że jako facet, przez dłuższy czas będę tylko w stanie czytać :)

pozdrawiam
witamy mężczyznę:-) Zdradź Kogo jesteś mężem/partnerem ?

starlet najważniejsze że z dzieciątkiem wszystko dobrze :-) Ja raczej też nie zdecyduję się na 3D.

fiuufiuu kurcze to uważaj na tą ranę, współczuję :baffled:

Fiufiu Ja mam dzisiaj fileciki rybne z ziemniaczkami i surówką z kapustki kiszonej :)
My wegetarianie jesteśmy to taki obiadek to dla nas WYPAS :D

:-)Cześć babeczki !!!
Witam w kolejny słoneczny dzień... poźno dzis wstałam bo mialam ciężką noc - od wczoraj wieczora bolało mnie cale pod brzusze .,a nad ranem kolo 4 rano tak mnie skrecilo ze nie mogłam sie ułożyc lezac to wstawalam potem zas chodzilam az wkonu sie uspokoilo ... malenstwo tak glosno bulgotalo i dosc mocno sie wiercilo ... normalnie nocny marek i to juz nie pierwszy raz. Czasem cisza ajak da czadu to na maksa . Czy macie takie podobne nocki ? :confused:Na dodatek kolejny raz pisze ta wiadomosc bo ciagle u mnie prad wylanczaja.:wściekła/y:

bogusia właśnie dzisiaj miałam taką noc cały czas się kręciłam i nie mogłam znaleźć sobie miejsca na dodatek staw biodrowy dawał mi się we znaki:baffled:

Fajne,fjne,ale z doświadczenia wiem,że lepsze są rozpinane w kroku. Też takie miałam i rzadko je zakładałam,żeby zmienić pieluszkę trzeba całe śpioszki ściągać;-):tak

ale ja widze, ze one mają w kroku napy do odpinania więc nie bardzo rozumiem jak jeszcze mogą byc odpinane bo innych nie spotkałam w sklepach i na allegro.

dzieńdoberek
u mnie słoneczny poranek :-D

ciamajdka szerokiej drogi!!:tak: i nie przejmuj się płakaniem ja to potrafię na reklamie się popłakać:-D:-D to nic niezwykłego w ciąży , popłacz jeśli przynosi ulgę :tak::tak:

jak ostatnio pakowałam walizki na 10cio dniowy pobyt w Polsce to znajoma myślała, że się wyprowadzam:cool:

Pajkaa nie polecam śpioszków bez rozpinanego kroku kiepsko z przebieraniem, ja dostałam takie i założyłam je jeden raz -chociaż były słodkie:sorry2:

no lecę na kawkę

no ja innych ciuszków nie kupuje oprócz półśpiochów, ale te chyba nigdzie nie są odpinane a szystkie śpiochy mam odpinane i te na allegro tez są chyba, ze ja mam jakieś schizy :)

pozdrawiam

witam :) a która to ta Twoja kobieta przyznaj się

ja dzisiaj jadę w odiwuedziny do pracy wiec z ami nie posiedze bo potem mykam do mamci:) więc życzę spokojnego czwartku

reklama
Kolejny zimny dzien przed nami brrr

Starlet-gratuluje coreczki,
Alaa-trrymam kciuki zeby wszytsko bylo ok;
Shyla- uciekinier sie pojawil?
Ciamajdko- szybkiej podrozy i udanych wakacji.
Bogusia- Wspolczuje nieprzespanej nocy, ja juz od 3 dni mam straszne bole nog, budze sie o 3H00 i juz koniec, zaczynaja sie masaze, zimne oklady.Dodam, ze moj m spi w salonie na kanapie bo sie nie wysypia do pracy:baffled:

A o to moje zdobycze z wczoraj, kolejne bodys :zawstydzona/y:i reczniczek z kapturkiem

Załączniki

• IMG_0108..jpg
    IMG_0108..jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0109..jpg
    IMG_0109..jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_0111..jpg
    IMG_0111..jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 30
Do góry