reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Ethele ja miałam bardzo liczne bakterie to już dostałam antybiotyk (jednorazową dawkę po której przeszło jak ręką odjął), a do tego urosept. Proponuję zadzwonić do lekarza jeśli nie masz niedługo wizyty :tak:
Mi mój gin powiedział, że tragedii nie ma i że często się zdarzają infekcje dróg moczowych, ale trzeba je koniecznie szybko leczyć, bo nie leczone mogą być bardzo groźne dla dzidziusia.

A tak w ogóle to się WITAM Z "RANA" :-D

Heheh.. Kiniusia widzę szalejesz ;-) Szybka jesteś Kochana :-D Dziewczyny mamy naprawdę super "Modera" :-D

reklama
ehtele moje usg wygladalo tak, ze lekarz sprawdzal glowke, mozg - jest tam kilka elementow ktore mierzyl czy sa w normie i np. nie ma wodoglowia, warge gorna sprawdzal, budowe i prace serca, tetnice, zoladek, konczyny, kosc udowa, lozysko moje, moja tetnice maciczna i czy dobre sa przeplywy, no i plec dziecka.
wszystko bylo w 2D, nie chcemy 3D, bo nie ma to dla nas sensu ;-)
Imie nie wybrane na 100% jeszcze :-)

No i z badan mam teraz zrobic obciazenie glukoza i toxoplazmoze IGM, bo nie chorowalam.

To i ja się przywitam. Moja żona to tu aktywnie działa, a ja, skoro oboje mamy dzieciaczka sierpniowego w drodze, też coś mogę popisać, chociaż obawiam się, że jako facet, przez dłuższy czas będę tylko w stanie czytać :)

pozdrawiam

witamy i przyznaj się do kobiety :p

dzień w Szczecinie dzisisja mamy mgłisty- tak więc ja siedzę w łóżku w wyciągnietym dresie a Jasio obrabia zdjęcia knajpy, co by je obchnąć za gruby szmal, zeby było na smalec :)
wczorja rozcięłam sobie łapę...maszynką do golenia, któa wystawała z pojemika ;/ rana jest brzydka i sie babrze. Nie mam pomysłu na obiad- pomocy!

To i ja się przywitam. Moja żona to tu aktywnie działa, a ja, skoro oboje mamy dzieciaczka sierpniowego w drodze, też coś mogę popisać, chociaż obawiam się, że jako facet, przez dłuższy czas będę tylko w stanie czytać :)

pozdrawiam
witamy mężczyznę:-) Zdradź Kogo jesteś mężem/partnerem ?

starlet najważniejsze że z dzieciątkiem wszystko dobrze :-) Ja raczej też nie zdecyduję się na 3D.

fiuufiuu kurcze to uważaj na tą ranę, współczuję :baffled:

Fiufiu Ja mam dzisiaj fileciki rybne z ziemniaczkami i surówką z kapustki kiszonej :)
My wegetarianie jesteśmy to taki obiadek to dla nas WYPAS :D

:-)Cześć babeczki !!!
Witam w kolejny słoneczny dzień... poźno dzis wstałam bo mialam ciężką noc - od wczoraj wieczora bolało mnie cale pod brzusze .,a nad ranem kolo 4 rano tak mnie skrecilo ze nie mogłam sie ułożyc lezac to wstawalam potem zas chodzilam az wkonu sie uspokoilo ... malenstwo tak glosno bulgotalo i dosc mocno sie wiercilo ... normalnie nocny marek i to juz nie pierwszy raz. Czasem cisza ajak da czadu to na maksa . Czy macie takie podobne nocki ? :confused:Na dodatek kolejny raz pisze ta wiadomosc bo ciagle u mnie prad wylanczaja.:wściekła/y:

bogusia właśnie dzisiaj miałam taką noc cały czas się kręciłam i nie mogłam znaleźć sobie miejsca na dodatek staw biodrowy dawał mi się we znaki:baffled:

Fajne,fjne,ale z doświadczenia wiem,że lepsze są rozpinane w kroku. Też takie miałam i rzadko je zakładałam,żeby zmienić pieluszkę trzeba całe śpioszki ściągać;-):tak

ale ja widze, ze one mają w kroku napy do odpinania więc nie bardzo rozumiem jak jeszcze mogą byc odpinane bo innych nie spotkałam w sklepach i na allegro.

dzieńdoberek
u mnie słoneczny poranek :-D

ciamajdka szerokiej drogi!!:tak: i nie przejmuj się płakaniem ja to potrafię na reklamie się popłakać:-D:-D to nic niezwykłego w ciąży , popłacz jeśli przynosi ulgę :tak::tak:

jak ostatnio pakowałam walizki na 10cio dniowy pobyt w Polsce to znajoma myślała, że się wyprowadzam:cool:

Pajkaa nie polecam śpioszków bez rozpinanego kroku kiepsko z przebieraniem, ja dostałam takie i założyłam je jeden raz -chociaż były słodkie:sorry2:

no lecę na kawkę

no ja innych ciuszków nie kupuje oprócz półśpiochów, ale te chyba nigdzie nie są odpinane a szystkie śpiochy mam odpinane i te na allegro tez są chyba, ze ja mam jakieś schizy :)

pozdrawiam

witam :) a która to ta Twoja kobieta przyznaj się

ja dzisiaj jadę w odiwuedziny do pracy wiec z ami nie posiedze bo potem mykam do mamci:) więc życzę spokojnego czwartku

reklama
Kolejny zimny dzien przed nami brrr

Starlet-gratuluje coreczki,
Alaa-trrymam kciuki zeby wszytsko bylo ok;
Shyla- uciekinier sie pojawil?
Ciamajdko- szybkiej podrozy i udanych wakacji.
Bogusia- Wspolczuje nieprzespanej nocy, ja juz od 3 dni mam straszne bole nog, budze sie o 3H00 i juz koniec, zaczynaja sie masaze, zimne oklady.Dodam, ze moj m spi w salonie na kanapie bo sie nie wysypia do pracy:baffled:

A o to moje zdobycze z wczoraj, kolejne bodys :zawstydzona/y:i reczniczek z kapturkiem

Załączniki

• IMG_0108..jpg
    IMG_0108..jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0109..jpg
    IMG_0109..jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_0111..jpg
    IMG_0111..jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 28
Do góry