reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam pierwszego Mężczyznę w naszym gronie :). Chetnie poczytam jak facet przeżywa ciąże, bo znam to tylko z relacji mojej drugiej połówki:)
A dzisiaj pierwszy raz snił mi sie poród. I żałuje, że taki poród to tylko sen hehe. Chociaż tak naprawdę nie wiem co mnie czeka to modlę się codziennie żeby poszło bez problemów:)

reklama
pajkaa a rzeczywiście mają rozpięcie w kroku:tak: nie dowidziałam :zawstydzona/y:jeszcze na wzrok mi padło:baffled::-D:-D

Witam pierwszego Mężczyznę w naszym gronie :). Chetnie poczytam jak facet przeżywa ciąże, bo znam to tylko z relacji mojej drugiej połówki:)
A dzisiaj pierwszy raz snił mi sie poród. I żałuje, że taki poród to tylko sen hehe. Chociaż tak naprawdę nie wiem co mnie czeka to modlę się codziennie żeby poszło bez problemów:)
a jak sobie wyobrażasz poród?

Martitka body są urocze. Wszystkie 3 sztuki strasznie mi się podobają:-)

Panicznie się boje porodu. Nie odważyłabym się nawet obejrzeć zadnego filmiku. Staram się o tym nie mysleć aż tak bardzo i mówię, sobię ze dam radę bo nei ja pierwsza i ostatnia. Ale jak myśle o porodzie to mnie trochę paralizuje. Mysle, że to bedą bardzo długie cięzkie godziny, że ponaciniają mnie, że dziecko nie będzie mogło przejść. Wiem w tej kwesti jestem straszna panikara. Czytałam ostatnio opowieści z porodówek styczniówek i miałam ciarki na całym ciele. ;/. Mnie nawet oddanie krwi przyprawia o stres :(

Ostatnia edycja:
Kolejny zimny dzien przed nami brrr
Bogusia- Wspolczuje nieprzespanej nocy, ja juz od 3 dni mam straszne bole nog, budze sie o 3H00 i juz koniec, zaczynaja sie masaze, zimne oklady.Dodam, ze moj m spi w salonie na kanapie bo sie nie wysypia do pracy:baffled:

A o to moje zdobycze z wczoraj, kolejne bodys :zawstydzona/y:i reczniczek z kapturkiem

współczuję takich nocy, ja na szczęście śpię jak dziecko:-):-)

A ciuszki prze fajniutkie :-):-) Dziewczyny szalejecie z tymi zakupami dla maleństw. :-D

bogusia właśnie dzisiaj miałam taką noc cały czas się kręciłam i nie mogłam znaleźć sobie miejsca na dodatek staw biodrowy dawał mi się we znaki:baffled:[/Qto
witam w klubie najbardziej mnie bolal lewy bok .... ale jeszcze przed nami kilkanasie takich nocy

Witam się z rana
mnie też ostatnio pobolewa lewe biodro.
W tym tygodniu rzadko się odzywam, bo mój mężuś jest w domu (po zabiegu)_ i mam utrudniony dostęp do komputera.

To i ja się przywitam. Moja żona to tu aktywnie działa, a ja, skoro oboje mamy dzieciaczka sierpniowego w drodze, też coś mogę popisać, chociaż obawiam się, że jako facet, przez dłuższy czas będę tylko w stanie czytać :)

pozdrawiam

No witamy pierwszego pana w naszym gronie:-D

ale ja widze, ze one mają w kroku napy do odpinania więc nie bardzo rozumiem jak jeszcze mogą byc odpinane bo innych nie spotkałam w sklepach i na allegro.

no ja innych ciuszków nie kupuje oprócz półśpiochów, ale te chyba nigdzie nie są odpinane a szystkie śpiochy mam odpinane i te na allegro tez są chyba, ze ja mam jakieś schizy :)

witam :) a która to ta Twoja kobieta przyznaj się

ja dzisiaj jadę w odiwuedziny do pracy wiec z ami nie posiedze bo potem mykam do mamci:) więc życzę spokojnego czwartku

Zwracam honor:zawstydzona/y: Na niebieskich i czerwonych nie było widać ;-)

Martitka- superowy zakup ;-)

Ostatnia edycja:
Martitka body są urocze. Wszystkie 3 sztuki strasznie mi się podobają:-)

Panicznie się boje porodu. Nie odważyłabym się nawet obejrzeć zadnego filmiku. Staram się o tym nie mysleć aż tak bardzo i mówię, sobię ze dam radę bo nei ja pierwsza i ostatnia. Ale jak myśle o porodzie to mnie trochę paralizuje. Mysle, że to bedą bardzo długie cięzkie godziny, że ponaciniają mnie, że dziecko nie będzie mogło przejść. Wiem w tej kwesti jestem straszna panikara. Czytałam ostatnio opowieści z porodówek styczniówek i miałam ciarki na całym ciele. ;/. Mnie nawet oddanie krwi przyprawia o stres :(
ja też się boję... ale dziecko urodzić trzeba :-D Póki co nie czytam, nie słucham, bo po co tak jak i każda ciąża jest inna tak i poród. To dla nas nowość, więc lepiej się na tym etapie nie denerwować i nie myśleć. Bliżej terminu to będzie nie uniknione, ale teraz cieszmy się dzidziusiami i ciążą :-):-)

reklama
Hej dziewczyny :-)
Dziś mam totalnego lenia a wręcz śpiocha ciągle bym leżała i spała ta pogoda chyba mnie tak dobija:wściekła/y:a poza tym coś bardzo bolą mnie jajniki jak wstaje albo kicham / kaszle :baffled:

A ja wstałam żeby powiedzieć Wam dzień dobry...
ok 13 jadę ale mam sporo rzeczy do zrobienia... muszę:
1. spakować się
2. zrobić jeszcze małe zakupy
3. sprzątnąć ubikację (nie pytajcie czemu hahaha-i tak Wam powiem, kociak wytarł ubabraną łapkę w kupce o płytki)
4. Upiec ciasto "niespodziewajkę" (ulubionego Kreta) dla Tobiego. jak wróci z pracy to się ucieszy...
5. ściągnąć muzyczke na usb do samochodu.
5. NO I OCZYWIŚCIE POPŁAKAĆ SOBIE MUSZĘ...mam tak od wczoraj:(

to mój na dzisiaj ostatni post, trzymajcie się kobietki... i trzymajcie kciuki, żeby podróż przebiegła spokojnie.. obiecuję że odezwę się na miejscu najszybciej jak się da:)

Życzę bezpiecznej podrózy i postaraj się odezwać jak już będziesz na miejscu. a poza tym to nie zły psotnik z Twojego kotka :-D

Kolejny zimny dzien przed nami brrr

A o to moje zdobycze z wczoraj, kolejne bodys :zawstydzona/y:i reczniczek z kapturkiem

rewelacyjne! :-)

Do góry