reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Cześć Dziewczynki :)
Do tej pory raczej tylko czytałam wasze forum ale tak tu fajnie i dobrze jest mieć kogoś z kim można porozmawiać a jest na podobnym etapie ciąży że postanowiłam się przywitać :) i jeśli nie będziecie miały nic przeciwko kolejnej sierpnióweczce na forum to trochę bym tu została :)
pozdrawiam Was słonecznie bo się tak ładnie dziś zrobiło - aż żal siedzieć w pracy :(

witamy!!!! jestesmy na tym samym etapie ciazy- fajnie

reklama
Witamy, witamy nową sierpnióweczkę:)

Co do zaproszeń, to ja mam na śluby i wesela:

4 wrzesień
18 wrzesień
2 październiki

Na 4 tego udam się chyba tylko do kościółka

Ale 18 wrzesień i październik są moje:D mam nadzieję, że będę o siłach i wyszaleję się za wszystkie czasy:) Mleczko odciągnę do butli i zostawię:) Dobrze że wesela są niedaleko, więc będę się urywała :) i niestety nie będę piła alkoholu:( No ale co tam:)

Witamy, witamy nową sierpnióweczkę:)

Co do zaproszeń, to ja mam na śluby i wesela:

4 wrzesień
18 wrzesień
2 październiki

Na 4 tego udam się chyba tylko do kościółka

Ale 18 wrzesień i październik są moje:D mam nadzieję, że będę o siłach i wyszaleję się za wszystkie czasy:) Mleczko odciągnę do butli i zostawię:) Dobrze że wesela są niedaleko, więc będę się urywała :) i niestety nie będę piła alkoholu:( No ale co tam:)

Milusia moze tego 2 bawimy sie u tej samej osoby :p bo ja tez 2 października :p ide szaleć a maluszka u mamy mojej zostawiamy

z alkoholem nie ma problemu bo nigdy nie lubiałam pic i nie piłam na tego typu imprezach wiec mnie to jakos nie interesuje:)

Do tej pory raczej tylko czytałam wasze forum ale tak tu fajnie i dobrze jest mieć kogoś z kim można porozmawiać a jest na podobnym etapie ciąży że postanowiłam się przywitać :) i jeśli nie będziecie miały nic przeciwko kolejnej sierpnióweczce na forum to trochę bym tu została :)
pozdrawiam Was słonecznie bo się tak ładnie dziś zrobiło - aż żal siedzieć w pracy :(

witaj wśród sierpniowych mam a na kiedy masz termin:))

Witam Nową Sierpnióweczkę :).
Nas też ominie 3 wesela ( jedno w lipcu i dwa w sierpniu) bo te sierpniowe już po porodzie a wiadomo, że z malutkim Dzieckiem nigdzie nie pojadę. W ostatnią sobotę czerwca też mamy ale na to na dzień dzisiejszy sie wybieram ;). Lubie takie uroczystości i trochę mi żal ale jakbym tak patrzyła na te sprawy to nigdy bym w ciąże nie zaszła.

super ze do nas dolaczylas - trojmiasto nam rosnie ;) pozdrawiam

Witam Nową Sierpnióweczkę :).
Nas też ominie 3 wesela ( jedno w lipcu i dwa w sierpniu) bo te sierpniowe już po porodzie a wiadomo, że z malutkim Dzieckiem nigdzie nie pojadę. W ostatnią sobotę czerwca też mamy ale na to na dzień dzisiejszy sie wybieram ;). Lubie takie uroczystości i trochę mi żal ale jakbym tak patrzyła na te sprawy to nigdy bym w ciąże nie zaszła.

wiesz mi jest o tyle szkoda,z e to moj najbliższy kuzyn :( i nie wiem czy nawet do kościoła podjade bo maluszek bedzie miał moze tydzien

ina21 termin wg OM mam na 7 sierpnia i to będzie nasze pierwsze dzieciątko :-D najprawdopodobniej córeczka bo na ostatnim USG pan dr powiedział że "na 95% brak siusiaka;-)" a na dziewczynkach ponoć się zna bo sam ma 3:cool2: zobaczymy czy się potwierdzi na następnej wizycie 25 marca - już się oboje nie możemy doczekać żeby zobaczyć naszą Niunię
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe powitanie i postaram się aktywnie udzielać, co prawda nie wiem jak praca pozwoli ale myślę że dam radę.
kassia181 fajny zbieg okoliczności, ciekawe jak będzie z datami porodu ;-)

Ostatnia edycja:
Witam wsrod nas:))))witam wszystkich jesli kogos ominelam- Widze ze ciagle nas przybywa.

ja znów mam zaproszenie na komunie w maju , i tez nie pojadę bo niestety jazda autem będzie dla mnie mecząca a w ,samolot już mnie nie wezmą...
A dlaczego nie wezma do samolotu? pytalas o to?

A u nas w koncu brzydka pogoda, bruuuuuuuuu:((( mam nadzieje ze juz jutro sie poprawi.
Ja nie mam mozliwosci Was nadrobic , bo tyle naprodukowalyscie- sprobuje w miedzyczasie ale nie wiem czy mi sie uda::-:)-:)-(.
Mam dosyc sporo pracy z tym moim allegro ostatnio- no i dzisiaj zbieram sie tez do zamowienia bielizny Victori Secret ( polecam) i jakis bluzeczek dla siebie samej:))) bedzie mi weselej jak sobie tez przyjemnosc zrobie.
Pozdrawiam Was wszystkie, i trzymam kciuki za Wasze brzuszki- mnie ostatnio cos zaczal pobolewac , no i jeszcze wczoraj coreczka na niego wskoczyla:(((och bolalo ale na szczescie przeszlo.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry