reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Black Opal Ja to wiem na 100%,bo ten chopak ze mną pracował,a jego teściowa to księgowa,która też z nami pracowała. To było prawie 4 lata temu.

Kochana... W takich sprawach to ludzie nie chwalą się specjalnie... A jeżeli jego teściowa to była księgowa w firmie no to też wiele mówi.. Nigdy nie wiesz jak się ludzie ostatecznie rozliczają...
Tak jak pisałam - do zasiłku przedkłada się zaświadczenie z US, a tam jest wszystko poza tym co się "ukryło" :tak:

reklama
martitka.. biedactwo.. nie rozumiem takich ludzi, którzy do wlasnych dzieci mają taki a nie inny stosunek.. to takie krzywdzące i smutne.. ściskam Cie mocno..

Kochana... W takich sprawach to ludzie nie chwalą się specjalnie... A jeżeli jego teściowa to była księgowa w firmie no to też wiele mówi.. Nigdy nie wiesz jak się ludzie ostatecznie rozliczają...
Tak jak pisałam - do zasiłku przedkłada się zaświadczenie z US, a tam jest wszystko poza tym co się "ukryło" :tak:

Może i tak. Nie będę się sprzeczać. A Ty chyba w urzędzie pracujesz skoro masz taką wiedzę?

witam dziewczyny!!!
ale mi się nie chciało dzisiaj przyjść do pracy , ale tylko jeszcze jeden dzień ni i wolne
moja mamusia mnie zaskoczyła , a mianowicie była wczoraj w centrum i kupiła mi śpioszki , ale takie cudne , poprostu byłam w szoku:))

witam dziewczyny!!!
ale mi się nie chciało dzisiaj przyjść do pracy , ale tylko jeszcze jeden dzień ni i wolne
moja mamusia mnie zaskoczyła , a mianowicie była wczoraj w centrum i kupiła mi śpioszki , ale takie cudne , poprostu byłam w szoku:))

zdjęcie wklejaj :p
ja porobie moje i wkleje :)

reklama
Do góry