reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć Dziewczynki :)
Do tej pory raczej tylko czytałam wasze forum ale tak tu fajnie i dobrze jest mieć kogoś z kim można porozmawiać a jest na podobnym etapie ciąży że postanowiłam się przywitać :) i jeśli nie będziecie miały nic przeciwko kolejnej sierpnióweczce na forum to trochę bym tu została :)
pozdrawiam Was słonecznie bo się tak ładnie dziś zrobiło - aż żal siedzieć w pracy :(

witamy!!!! jestesmy na tym samym etapie ciazy- fajnie

reklama
Witamy, witamy nową sierpnióweczkę:)

Co do zaproszeń, to ja mam na śluby i wesela:

4 wrzesień
18 wrzesień
2 październiki

Na 4 tego udam się chyba tylko do kościółka

Ale 18 wrzesień i październik są moje:D mam nadzieję, że będę o siłach i wyszaleję się za wszystkie czasy:) Mleczko odciągnę do butli i zostawię:) Dobrze że wesela są niedaleko, więc będę się urywała :) i niestety nie będę piła alkoholu:( No ale co tam:)

Witamy, witamy nową sierpnióweczkę:)

Co do zaproszeń, to ja mam na śluby i wesela:

4 wrzesień
18 wrzesień
2 październiki

Na 4 tego udam się chyba tylko do kościółka

Ale 18 wrzesień i październik są moje:D mam nadzieję, że będę o siłach i wyszaleję się za wszystkie czasy:) Mleczko odciągnę do butli i zostawię:) Dobrze że wesela są niedaleko, więc będę się urywała :) i niestety nie będę piła alkoholu:( No ale co tam:)

Milusia moze tego 2 bawimy sie u tej samej osoby :p bo ja tez 2 października :p ide szaleć a maluszka u mamy mojej zostawiamy

z alkoholem nie ma problemu bo nigdy nie lubiałam pic i nie piłam na tego typu imprezach wiec mnie to jakos nie interesuje:)

Do tej pory raczej tylko czytałam wasze forum ale tak tu fajnie i dobrze jest mieć kogoś z kim można porozmawiać a jest na podobnym etapie ciąży że postanowiłam się przywitać :) i jeśli nie będziecie miały nic przeciwko kolejnej sierpnióweczce na forum to trochę bym tu została :)
pozdrawiam Was słonecznie bo się tak ładnie dziś zrobiło - aż żal siedzieć w pracy :(

witaj wśród sierpniowych mam a na kiedy masz termin:))

Witam Nową Sierpnióweczkę :).
Nas też ominie 3 wesela ( jedno w lipcu i dwa w sierpniu) bo te sierpniowe już po porodzie a wiadomo, że z malutkim Dzieckiem nigdzie nie pojadę. W ostatnią sobotę czerwca też mamy ale na to na dzień dzisiejszy sie wybieram ;). Lubie takie uroczystości i trochę mi żal ale jakbym tak patrzyła na te sprawy to nigdy bym w ciąże nie zaszła.

super ze do nas dolaczylas - trojmiasto nam rosnie ;) pozdrawiam

Witam Nową Sierpnióweczkę :).
Nas też ominie 3 wesela ( jedno w lipcu i dwa w sierpniu) bo te sierpniowe już po porodzie a wiadomo, że z malutkim Dzieckiem nigdzie nie pojadę. W ostatnią sobotę czerwca też mamy ale na to na dzień dzisiejszy sie wybieram ;). Lubie takie uroczystości i trochę mi żal ale jakbym tak patrzyła na te sprawy to nigdy bym w ciąże nie zaszła.

wiesz mi jest o tyle szkoda,z e to moj najbliższy kuzyn :( i nie wiem czy nawet do kościoła podjade bo maluszek bedzie miał moze tydzien

ina21 termin wg OM mam na 7 sierpnia i to będzie nasze pierwsze dzieciątko :-D najprawdopodobniej córeczka bo na ostatnim USG pan dr powiedział że "na 95% brak siusiaka;-)" a na dziewczynkach ponoć się zna bo sam ma 3:cool2: zobaczymy czy się potwierdzi na następnej wizycie 25 marca - już się oboje nie możemy doczekać żeby zobaczyć naszą Niunię
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe powitanie i postaram się aktywnie udzielać, co prawda nie wiem jak praca pozwoli ale myślę że dam radę.
kassia181 fajny zbieg okoliczności, ciekawe jak będzie z datami porodu ;-)

Ostatnia edycja:
Witam wsrod nas:))))witam wszystkich jesli kogos ominelam- Widze ze ciagle nas przybywa.

ja znów mam zaproszenie na komunie w maju , i tez nie pojadę bo niestety jazda autem będzie dla mnie mecząca a w ,samolot już mnie nie wezmą...
A dlaczego nie wezma do samolotu? pytalas o to?

A u nas w koncu brzydka pogoda, bruuuuuuuuu:((( mam nadzieje ze juz jutro sie poprawi.
Ja nie mam mozliwosci Was nadrobic , bo tyle naprodukowalyscie- sprobuje w miedzyczasie ale nie wiem czy mi sie uda::-:)-:)-(.
Mam dosyc sporo pracy z tym moim allegro ostatnio- no i dzisiaj zbieram sie tez do zamowienia bielizny Victori Secret ( polecam) i jakis bluzeczek dla siebie samej:))) bedzie mi weselej jak sobie tez przyjemnosc zrobie.
Pozdrawiam Was wszystkie, i trzymam kciuki za Wasze brzuszki- mnie ostatnio cos zaczal pobolewac , no i jeszcze wczoraj coreczka na niego wskoczyla:(((och bolalo ale na szczescie przeszlo.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry