reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

No ja siedzę niedaleko swojego mężczyzny i mu uświadamiam, że on obchodzi dzien mężczyzny w Dzień Chłopaka:D:D:D czyli 30 września (w moje urodzinki:D:D:D:D)

reklama
dziewczyny ja mam dosyć głupi problem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, postanowiłam się was poradzić , a mianowicie moja ginekologt przepisała mi globulki , no i na tym opakowaniu pisze że je sobie muszę tam wsadzać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale jast mały problem nie wiem jak daleko:no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pomóżcie mi:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
tylko proszę nie śmiejcie się z mojego durnego pytania

Ina wcale nie głupi problem. Z globulkami jest tak, że im głębiej tym lepiej, wsadzaj tak głęboko aż poczujesz opór. Mniej więcej popychaj ją palcem serdecznym i jak zanurzy się cały to po zabiegu:)

Ina wcale nie głupi problem. Z globulkami jest tak, że im głębiej tym lepiej, wsadzaj tak głęboko aż poczujesz opór. Mniej więcej popychaj ją palcem serdecznym i jak zanurzy się cały to po zabiegu:)
bo jeszcze jedno głupie pytanie mi przychodzi na myśl, a mianowicie czy tym nie zrobię krzywdy dziecku:((

:) No co ty :) Mąż/chłopak krzywdy nie zrobi a globulka z palcem by miała? :) spokojnie.
Też je stosuję - wcześniej lekko zwilż wodą,podobno lepiej się rozpuszczają i lepiej wchodzą.

Melduje sie w duzo lepszym humorze:)
Maly wypad na miasto dobrze mi zrobil (kupilam kilka nowych ciuszkow dla siebie i malego)
Mam wspanialego faceta, dzidziusia w drodze i nawet cudowna tesciowa ,czego chciec wiecej:)

PS. Dostalam dzisiaj kilka porzadnych kopniakowod malenstwa, az mi sie lezki pojawily w oczach, chyba malemu nie spodobala sie smutna mama:)

Hej dziewczyny :-)
Ciężko jest Was nadrobić a pare dni mnei nie było. Musiałam wcześniej wrócić do Szczecina, więc wizyta jutrzejsza w Łodzi odwołana :-( ehhh i czekanie do 29 marca na połówkowe usg. dostałam jakiś bezpłatny zestaw dla kobiet w ciąży - powiem Wam, że fajny: książeczki, mały sudocream, opakwoanie chusteczek nawilżanych, mały szampon i proszek do prania malutki. Ok uciekam prasować firanki. Do wieczorka kochane brzuchatki :-)

hej Mamuśki!
ja juz po toksykologu - moj wynik wskazuje na to, ze jestem w 'szarej strefie', bo IgG tak niskie, ze nie wiadomo, czy juz mialam toxo czy nie miałam nigdy. IgM oczywiscie ujemne, wiec nie mam obecnie, ale mam uważać z mięsem i dokładnie myc owoce i warzywa na wszelkie wypadek, czyli robic to, co i tak robie ;)
i tyle sie dowiedzialam po tym jak 3 godziny czekalam w siedząc na podłodze poczekalni :|. a jeszcze sie na wykład przez to spóźniłam.
a jutro rano ide zanieść mocz, bo za tydzien wizyta, a od poniedzialku do srody nie mam jak pojsc, więc znow stanie w kolejce. oj trzeba sie nachodzic i naczekac w tej ciąży :(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :-)
Ciężko jest Was nadrobić a pare dni mnei nie było. Musiałam wcześniej wrócić do Szczecina, więc wizyta jutrzejsza w Łodzi odwołana :-( ehhh i czekanie do 29 marca na połówkowe usg. dostałam jakiś bezpłatny zestaw dla kobiet w ciąży - powiem Wam, że fajny: książeczki, mały sudocream, opakwoanie chusteczek nawilżanych, mały szampon i proszek do prania malutki. Ok uciekam prasować firanki. Do wieczorka kochane brzuchatki :-)
a skąd dostałaś taki prezencik:))

Do góry