reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

No ja siedzę niedaleko swojego mężczyzny i mu uświadamiam, że on obchodzi dzien mężczyzny w Dzień Chłopaka:D:D:D czyli 30 września (w moje urodzinki:D:D:D:D)

reklama
dziewczyny ja mam dosyć głupi problem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, postanowiłam się was poradzić , a mianowicie moja ginekologt przepisała mi globulki , no i na tym opakowaniu pisze że je sobie muszę tam wsadzać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale jast mały problem nie wiem jak daleko:no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pomóżcie mi:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
tylko proszę nie śmiejcie się z mojego durnego pytania

Ina wcale nie głupi problem. Z globulkami jest tak, że im głębiej tym lepiej, wsadzaj tak głęboko aż poczujesz opór. Mniej więcej popychaj ją palcem serdecznym i jak zanurzy się cały to po zabiegu:)

Ina wcale nie głupi problem. Z globulkami jest tak, że im głębiej tym lepiej, wsadzaj tak głęboko aż poczujesz opór. Mniej więcej popychaj ją palcem serdecznym i jak zanurzy się cały to po zabiegu:)
bo jeszcze jedno głupie pytanie mi przychodzi na myśl, a mianowicie czy tym nie zrobię krzywdy dziecku:((

:) No co ty :) Mąż/chłopak krzywdy nie zrobi a globulka z palcem by miała? :) spokojnie.
Też je stosuję - wcześniej lekko zwilż wodą,podobno lepiej się rozpuszczają i lepiej wchodzą.

Melduje sie w duzo lepszym humorze:)
Maly wypad na miasto dobrze mi zrobil (kupilam kilka nowych ciuszkow dla siebie i malego)
Mam wspanialego faceta, dzidziusia w drodze i nawet cudowna tesciowa ,czego chciec wiecej:)

PS. Dostalam dzisiaj kilka porzadnych kopniakowod malenstwa, az mi sie lezki pojawily w oczach, chyba malemu nie spodobala sie smutna mama:)

Hej dziewczyny :-)
Ciężko jest Was nadrobić a pare dni mnei nie było. Musiałam wcześniej wrócić do Szczecina, więc wizyta jutrzejsza w Łodzi odwołana :-( ehhh i czekanie do 29 marca na połówkowe usg. dostałam jakiś bezpłatny zestaw dla kobiet w ciąży - powiem Wam, że fajny: książeczki, mały sudocream, opakwoanie chusteczek nawilżanych, mały szampon i proszek do prania malutki. Ok uciekam prasować firanki. Do wieczorka kochane brzuchatki :-)

hej Mamuśki!
ja juz po toksykologu - moj wynik wskazuje na to, ze jestem w 'szarej strefie', bo IgG tak niskie, ze nie wiadomo, czy juz mialam toxo czy nie miałam nigdy. IgM oczywiscie ujemne, wiec nie mam obecnie, ale mam uważać z mięsem i dokładnie myc owoce i warzywa na wszelkie wypadek, czyli robic to, co i tak robie ;)
i tyle sie dowiedzialam po tym jak 3 godziny czekalam w siedząc na podłodze poczekalni :|. a jeszcze sie na wykład przez to spóźniłam.
a jutro rano ide zanieść mocz, bo za tydzien wizyta, a od poniedzialku do srody nie mam jak pojsc, więc znow stanie w kolejce. oj trzeba sie nachodzic i naczekac w tej ciąży :(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :-)
Ciężko jest Was nadrobić a pare dni mnei nie było. Musiałam wcześniej wrócić do Szczecina, więc wizyta jutrzejsza w Łodzi odwołana :-( ehhh i czekanie do 29 marca na połówkowe usg. dostałam jakiś bezpłatny zestaw dla kobiet w ciąży - powiem Wam, że fajny: książeczki, mały sudocream, opakwoanie chusteczek nawilżanych, mały szampon i proszek do prania malutki. Ok uciekam prasować firanki. Do wieczorka kochane brzuchatki :-)
a skąd dostałaś taki prezencik:))

Do góry