reklama
Black_Opal
Fanka BB :)
Witam się pięknie
Kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte
Ja po wczorajszej wizycie jestem chyba najszczęśliwszą osobą we Wszechświecie I tego też Wam życzę
Wczoraj miałam po raz pierwszy usg 4d, zupełnie niespodziewanie... Dziś idę do mojego gienka z pendrivem, żeby mi nagrał filmiki, które wczoraj nakręcił
Będę je chyba oglądać bez przerwy! I buziulkę jak ładnie było widać - do tatusia podobny... Mój przystojniaczek, ach.... ROZPŁYWAM SIĘ DZIEWCZYNY
Ja po wczorajszej wizycie jestem chyba najszczęśliwszą osobą we Wszechświecie I tego też Wam życzę
Wczoraj miałam po raz pierwszy usg 4d, zupełnie niespodziewanie... Dziś idę do mojego gienka z pendrivem, żeby mi nagrał filmiki, które wczoraj nakręcił
Będę je chyba oglądać bez przerwy! I buziulkę jak ładnie było widać - do tatusia podobny... Mój przystojniaczek, ach.... ROZPŁYWAM SIĘ DZIEWCZYNY
Bombusia
Tak właśnie dokładnie tak wygląda ta dieta, mnie też pasuje, bo nie chodzi się głodnym, można jeść kiedy się chce te produkty, zobaczymy ile zrzuci mój syn hihi))Ja czytałam tę książkę i trochę się z niej odchudzałam, tzn dokładnie zaczęłam od innej diety, a potem się okazało, że ta jest bardzo podobna. Jest to bardzo fajna dieta, bardzo zdrowa przede wszystkim, Opiera się na eliminowaniu węglowodanów, jesz np. przez jeden tydzień tylko proteiny, a drugi tydzień proteiny + warzywa. Tak stosujesz kilka lub kilkanaście tygodni w zależności od tego ile jest nadwagi. ALE uwaga! Kiedy skończy się dietę to i tak do końca życia autor zaleca, aby choć jeden dzień w tygodniu jeść według jego zasad - czyli tylko proteiny. Moja koleżanka schudła na niej 16kg chyba w 4 miesiące i mimo, że minęło od tego sporo czasu to trzyma wagę pięknie. PO ciąży planuję przejść na tę dietkę.
Kochane ja dziś po pracy wybrałam sie z mężem na zakupy, wrócilismy kolo 21 i myslalam, ze padnę , ale oczywiscie zajrzalam tez tutaj, aby was troche poczytac.
W galerii oczywiscie musialam wejsc do sklepu z ubrankami i choc mialam nic nie kupowac dla dzidzi (nie znam nawet jeszcze plci) to nie moglam oprzec się takiej slicznej malutkiej bluzie z endo... No i oczywiscie lezy tu obok mnie hehe Ale naprawde warto bylo ja kupic, bo jest extra no i do tego sporo przeceniona byla.
Wszystkim sierpniówkom, ktore maja jutrzejsze wizyty życzę powodzenia i satysfakcji z wizyty!!!! PYtajcie swoich lekarzy o wszystko, a potem nam tu opowiadajcie;p
buziole
KINIUSIA nie denerwuj się wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki!!!!!Dzień doberek :-)
Ja właśnie suwam śniadanko i powoli zacznę się szykować na wizytę.
Próbuję być spokojna, ale mimo wszystko się denerwuję.
Miłego dzionka życzę :-)
A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY!!!!!
Ja już wstałam, zjadłam śniadanie i uszykowana jestem, choć nie mam dziś wizyty. Zaraz jadę z moją siostrą do "PTAKA" to taki wielki rynek pod Łodzią, jadę zakupić kreację na wesele (idziemy w Wielkanoc), buty, dodatki no iiii mam w planach kupić cosik ciążowego, także dziś dzień totalnie dla mnie hurrrra!!!! Mam tylko nadzieję, że wrócę zadowolnona z owocnych zakupów))
Życzę wszystkim udanych wizyt.
U nas ładnie świeci słoneczko, nic mnie nie boli, stara spódniczka pasuje, (choć przybyła oponka hihi) więc mam chęci do życia wiiiielkieee)))
BLACK OPAL gratuluję !!!!!! Te wizyty to dla nas zbawienie, na następne dni))
Buziaczki, zajrzę później!!!
polianna
Ja również czekam na wieści z wizyt! ) Dajcie znać jak naprędzej!!
Pajko - no właśnie to ma być sprawa odrzucenia spadku przz nieletnią :-/ Stresuję się potwornie. Bo co mam powiedzieć? Że teściowa jest mloda i jj wolą i zmarłego męża jest by sama dysponowała mieszkaniem? ... to brzmi jakoś sensownie? I jak takie sprawy w ogóle wyglądają? Wchodzi się na salę i mówi przed sądem niczym w Anni Marii Wesołowskiej?
Pajko - no właśnie to ma być sprawa odrzucenia spadku przz nieletnią :-/ Stresuję się potwornie. Bo co mam powiedzieć? Że teściowa jest mloda i jj wolą i zmarłego męża jest by sama dysponowała mieszkaniem? ... to brzmi jakoś sensownie? I jak takie sprawy w ogóle wyglądają? Wchodzi się na salę i mówi przed sądem niczym w Anni Marii Wesołowskiej?
marulka
mamcia wieloetatowa
U mnnie nawet jak do toalety idę,he,he.
To prawda.
Jakbynie liczyć,to ja juz też piąty miesiąc mam
Słuchajcie można,czy nie można w ciąży ryby wędzonej?,bo ja uwielbiam.A,że jestem "nadmorska" kobietka,to nie wyobrażam sobie nie jeść mojej ukochanej rybki wędzonej.Hmmm...
ja w pierwszym trymestrze wsuwałam lososia wędzonego - takiego paczkowanego (wiem że nadmorskiej miłośniczce nie o to chodzi ) nic się w sumie nie stało, a ochotą miałam straszliwą - teraz mi przeszło.. w sumie jeśli ryba pochodzi ze sprawdzonego źródła i jest świeża, to nic się nie powinno stać bo w całym tym zakazie chodzi o to, że wędzenie może nie być wysytarczającą obróbką termiczną w której zginą wszystkie pasożyty... tylko w sumie jak to sprawdzić?
wyznaję zasadę, żeby robić wszystko ale z umiarem, oczywiście nie mówię o alkoholu i paleniu papierosów, bo to absolutnie sobie zakazałam... ale uważam, że jak organizm zawsze coś dostawał a nagle mu się to zupełnie odstawi to dozna jakiegoś tam szoku i niepotrzebnie będzie się nadwyrężał w ciąży do regeneracji lub po prostu detoksykacji jakiejś tam.. przecież on i tak ma obciążenie samo w sobie-ciąża. Wyniki morfologii mam książkowe, no więc bez przesady.. piszę to tu, bo już mam dość słuchania od innych "dobrych cioć" co robię źle...
mój lekarz powiedział, że po pierwszym trymestrze nie trzeba się już tak strasznie napinać, bo dziecku już niewiele zagraża. oczywiście należy się zdrowo odżywiać, jeść dla dwojga, uważać na siebie itd, ALE powiedział dosłownie "jeśli ma pani ogromną ochote na piwo to proszę sobie nalać szklaneczkę i zaspokoić pragnienie. najważniejszy jest umiar może pani robić wszystko, ale z umiarem... oczywiście stosuję się do tego wg swoich zasad, nie mniej gdybym miała ochotę na wędzoną rybę to zjadłabym ją ze smakiem..
I ja się strasznie stresuję jutrzejszą wizytą, ale wierzę, że będzie dobrze
No i w końcu zobaczę moje maleństwo
Od ostatniego usg minęło prawie półtora miesiąca i już się stęskniłam za widokiem machających rączek i nóżek :-)
Czyli we czwórkę jutro mamy wizyty?
Trzymam mocno kciuki za wszystkie :-)
JA chyba dzionek wizyt zaczynam, bo na 10.45 usg i wizyta między 8 a 11 :-)
Teraz już się położę, jutro od razu jak wrócę dam znać.
Proszę o zaciśnięcie mocno kciuków, żeby z dzidzią było wszystko super, no i żeby pokazała co tam chowa między nóżkami
Dobrej nocy kochane :-)
Do jutra
Trzymam mocno kciuki!!!! Za pozostałe dzieczynki oczywiście też :-) Pajka czekam na wieści odnośnie bólu/kłucia brzuszka po jednej stronie
Witam się pięknie
Gratuluję mój doctorek też ponoć robi to usg i to bez dopłat ;-) może akurat się załapię na następnej wizycie... Teraz w sobotę idę ale będzie w szpitalu bo będziemy robic badania..
zielona26
Cześć Dziewczyny!
Wszystkim, które mają dzisiaj wizyty życzę samych dobrych wieści. Trzymam kciuki i czekam na relacje.
Black-Opal gratuluję tak pozytywnych wrażeń z wizyty. Obysmy Wszystkie takie radosne wracały og lekarzy :-)
Bombusia udanych zakupów życzę!
Ja dzis ciężki dzień przed soba, w pracy do 16. Potem na 4-godzinny kurs i dopiero koło 21 dotrę do domku. Ale słoneczko świeci więc energii trochę wiecej. Miłego dnia Kobietki!
Wszystkim, które mają dzisiaj wizyty życzę samych dobrych wieści. Trzymam kciuki i czekam na relacje.
Black-Opal gratuluję tak pozytywnych wrażeń z wizyty. Obysmy Wszystkie takie radosne wracały og lekarzy :-)
Bombusia udanych zakupów życzę!
Ja dzis ciężki dzień przed soba, w pracy do 16. Potem na 4-godzinny kurs i dopiero koło 21 dotrę do domku. Ale słoneczko świeci więc energii trochę wiecej. Miłego dnia Kobietki!
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
No to się zbieram :-)
Za ok. 10 minut wychodzę i już zaczynają mi mięknąć kolana ;-)
Po powrocie od razu dam znać :-)
Buziaki :-)
Za ok. 10 minut wychodzę i już zaczynają mi mięknąć kolana ;-)
Po powrocie od razu dam znać :-)
Buziaki :-)
Witam cieplutko w ten słoneczny poranek sierpniowe mamuski!!!
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Miałam wczoraj napisać jak wypadła moja wizyta ale niestety zabrakło mi czasu. Piszę więc dziś że jestem bardzo szczęśliwa bo z moimi kruszynkami wszystko ok. Mają prawie po 10,5 cm. No i jeszcze jedna wiadomość jeden jest chłopiec a drugie maleństwo nie chciało się ujawnic więc może to nieśmiała dziewczynka Poza tym mam brać tylko magnez B6 2x2.
Miałam wczoraj napisać jak wypadła moja wizyta ale niestety zabrakło mi czasu. Piszę więc dziś że jestem bardzo szczęśliwa bo z moimi kruszynkami wszystko ok. Mają prawie po 10,5 cm. No i jeszcze jedna wiadomość jeden jest chłopiec a drugie maleństwo nie chciało się ujawnic więc może to nieśmiała dziewczynka Poza tym mam brać tylko magnez B6 2x2.
reklama
polianna
Witam cieplutko w ten słoneczny poranek sierpniowe mamuski!!!
Oooo ! To również gratuluję!!!
A to są bliźnięta dwujajowe,tak?