reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
nie nadrobię oczywiście, bo mi oczy wysiądą przed pc. Jestem po sprawie w sądzie, która mnie wykończyła :/
Jutro lekarz na 17:20 więc nic tylko odliczam!
Co do wagi... hmm wczoraj przełamałam strach i wlazłam na wagę w domu mojej mamy i... <werble> moje drogie od ostatniej wizyty w 12 tc schudłam 4 kg. Nie martwi mnie to, bo ciała to ja mam sporo, a teraz zaczęłam się zdrowo odżywiać jak nigdy jem posiłki co 2godziny- raz to kanapka, a raz jabłuszko innym razem jogurt więc nie mam jako takiego ssania.
Zyczę spokojnego wieczora drogie panie.

fiuufiuu - ja tak spytam...jak wygląda taka sprawa sądowa? Nie wiem oczywiście z jakich powodów tam bylaś,ale za 2 tygodnie i ja mam się udać do sądu. :/ CHodzi o wyjasnienie,dlaczego odrzucamy spadek po zmarłym tesciu i boję się ostrzału pytań :-/ szczególnie,że mówiąc szczerze to pomysł teściowej i nie wiem jaki sensowny powód podać ...

A malutka jest teraz bardzo aktywna :) cały dzień cisza a teraz ją cały czas czuję. Moja gwiazdeczka kochana :))

co do zaparć...niestety dręczą mnie od tygodnia, do tego dzis mi tak ciężko na żołądku,niedobrze...jakaś niestrawnośc czy cuś...

Ostatnia edycja:
mój mąż jakiś miesiąc temu miał sprawę sadowa w Polsce ale właśnie o spadek po własnym ojcu...
ina21 współczuję Ci siedzenia w pracy do 21 :(

ja jutro tez mykam na wizyte do innej pani ginekolog chociaz dobrze jakbym miała juz wyniki moczu bo mam dziwną przypadłosc chyba jakas batkeria mi sie przypałętała:( jestem ciekawa co powie lekarka jutro az sie stresuje:(

No to trzymam kciuki:-D Rozumiem, że zastanawiasz się nas zmianą?
Czujesz pieczenie? Swędzenie?

Witam ponownie
Jestem już po wizycie. Tak długo dzisiaj podglądałam mojego maluszka, że żal mi, że mąż nie mógł ze mną tam być. Oczywiście wszystko ok i z dzidzią, szyjką i wynikami - wszystko dokładnie sprawdzone . Małe stópki machały do mnie dzisiaj przez całe badanie.
Maluszek ma ok. 163g (+/-)

Gratulacje:-D Same dobre wieści...:-):-)

a ja niedawno wrocilam z zakupow i jestem padnieta . ae w koncu kupilam cos dla mojej dzidzi.oto one
Zobacz załącznik 220492

nononon słodkie, piękne...

ja tez szybko tyje- zaczelam od 59 kg a teraz 68 kg

u mnie 6kg na plusie:no: Aż się boję wchodzić na wagę...

kochana dziś już jest lepiej ,zaczęłam znowu myśleć pozytywnie :-)
a dzidzia znów dala znać :-)
ciesze się bardzo :-):-):-)

No to mnie ucieszyłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D ruchy są więc jest tak jak być powinno...dzidzia zdrowa, normalnie extra:-D:-D:-D:-D:-D

A malutka jest teraz bardzo aktywna :) cały dzień cisza a teraz ją cały czas czuję. Moja gwiazdeczka kochana :))

.

Ja dziś również ruchy czułam mocniej yupiii:tak::tak::tak::tak:

reklama
nie nadrobię oczywiście, bo mi oczy wysiądą przed pc. Jestem po sprawie w sądzie, która mnie wykończyła :/
Jutro lekarz na 17:20 więc nic tylko odliczam!
Co do wagi... hmm wczoraj przełamałam strach i wlazłam na wagę w domu mojej mamy i... <werble> moje drogie od ostatniej wizyty w 12 tc schudłam 4 kg. Nie martwi mnie to, bo ciała to ja mam sporo, a teraz zaczęłam się zdrowo odżywiać jak nigdy jem posiłki co 2godziny- raz to kanapka, a raz jabłuszko innym razem jogurt więc nie mam jako takiego ssania.
Zyczę spokojnego wieczora drogie panie.

to będziemy się stresowały dwie bo ja jutro walcze z lekarką o 16:00

fiuufiuu - ja tak spytam...jak wygląda taka sprawa sądowa? Nie wiem oczywiście z jakich powodów tam bylaś,ale za 2 tygodnie i ja mam się udać do sądu. :/ CHodzi o wyjasnienie,dlaczego odrzucamy spadek po zmarłym tesciu i boję się ostrzału pytań :-/ szczególnie,że mówiąc szczerze to pomysł teściowej i nie wiem jaki sensowny powód podać ...

co do zaparć...niestety dręczą mnie od tygodnia, do tego dzis mi tak ciężko na żołądku,niedobrze...jakaś niestrawnośc czy cuś...

ja jak miałam sprawe o spadek - ale przyjęcie to pytali sie czy przyjmujemy spadek, my tak, wiecej pytań było do mojej mamy, czy tato miał inne dzieci itd.
Gorzej jest z odrzuceniem bo wiem ze jak sie ma dzieci nieletnie to trzeba to przez sad rodzinny robic - mieliśmy tak przez odrzucenie spadku po dziadku i na to jest czas pół roku od śmierci danej osoby.

No to trzymam kciuki:-D Rozumiem, że zastanawiasz się nas zmianą?
Czujesz pieczenie? Swędzenie?
QUOTE]

niestety jakies dziwne swędzenie, ale śluz nie ma jakiegos dziwnego koloru ani zapachu wiec nie wiem co to mzoe byc powiem jutro tej lekarce tylko szkoda, ze nie bede miała wyników moczu bo moja idiotyczna lekarka jeszcze ich nie oceniła. Bo u mnie jest tak, ze najpierw lekarka dostaje wyniki do oceny a potem ja je widze na internecie - i oczywiscie to zależy od tego jak bardzo zdyscyplinowany jest lekarz - a moja lekarka na wszystko ma czas....

Do góry