Shyla ja też bym chyba zaryzykowała
w końcu weterynarz to też lekarz
Fiufiu trzymam kciuki za wizytę
Ina współczuję takiej pracy
Avenitta bardzo się cieszę, że z maluszkiem wsio oki no i że miałaś okazję tak długiego podglądania
Pajkaa to swędzenie i śluz to tylko jedno - candida - wcale nie musi mieć innego zapachu, u mnie tak było i wyszedł b. obfity wzrost drożdżaka, wspomnij lekarzowi o tym
Ehtele cieszę się, że dzidziulek daje Ci o sobie znać, ja zauważyłam, że jak poćwiczę (bo ostatnio mam siłę na przynajmniej kilka ćwiczeń anaerobowych) i się położę to dzidzia tak kopie, że aż mi się śmiać chce
Chyba się domaga bujania
Ciamajdka nie martw się witaminami (wcale nie trzeba brać codziennie) niektórzy lekarze twierdzą, że jak się prawidłowo odzywiamy to witaminy są wręcz zbędne, ja też czasem wypiję colę i nic się nie dzieje
Niuunia ten klub szalonych dziewic to jak dla mnie pomyłka totalna - beznadzieja, film bardziej przypomina montaż teledysku aniżeli jakąś ciekawą fabułę
Kiniusia trzymam kciuki za wizytę
będzie dobrze
Cayra ja też się cieszę, że maluszki się rozwijają
Ehtele co do alkoholu jestem podobnego zdania, ale 9 miesiąc (ja bym oczywiście tak nie zrobiła) to czas, w którym łożysko ekstra filtruje, a wątroba maluszka jest doskonale rozwinięta, więc z naukowego punktu widzenia nic się nie stanie jeżeli kobieta w czasie przedporodowego stresu napiję się pół lampki wina francuskiego 6 % , epidural podawany w trakcie podoru bądź dolargan to totalna pomyłka
Ja oczywiście pomimo tego, że płakac mi się chce gdy Darek czasem do obiadu napije się wina, całkowicie odrzucam tę myśl od siebie
Mf22 przykro mi bardzo z tego względu ale następnym razem będzie lepiej kochana
A ja dzisiaj smutna jestem, przeczyściło mnie od rana i znowu okazuje się, że nic nie przytyłam
stoję na 57 kg i kurcze brzuszek o połowę mniejszy, i pomyśleć, że to wszystko we mnie siedziało
No nic kochane miłego dnia słoneczka...........