Witajcie kochane z rana...
Ja dziś mam totalny dzień lenia...nic mi się nie chce...aaaa w nocy dostałam znowu takiego porządnego kopa!!!!!!!!!! Jejku jak ja to kocham...jak ja kocham to życie, które we mnie się tworzy i rodzi...
Bedę mamą i chyba ciągle w to nie wierzę...
Włączcie Dzień dobry TVN temat: ciało kobiet w ciąży...
Pajeczko a ty chodzisz z NFZ? Dziwne to że nie znasz wyników...to jakby lekarka przywiązywała Cię o siebie, żebyś nie miała szansy zmienić...lekarz, z którym masz teraz wizytę będzie prywatnie czy z NFZ? Mam nadzieję, że okaże się lepszy...
No i pewnie to jakaś paskuda bakteria się przypałętała...pewnie na badaniu ginekologicznym lekarz to zauważy i zleci Ci badania....;-);-)
kiniusia no jestem bardzo ciekawa tej Twojej wizyty...obyś poznała płeć
Ja tak wszystkim wiedzącym mamusią zazdroszczę tej wiedzy
ale w sumie 15 marzec to nie tak daleko...
Black_Opal no nieźle 4d z zaskoczenia?
I dzięki temu mogłaś zobaczyć, że Radosław to Radosław
Rozumiem, że chodzisz prywatnie do lekarza? I nie musiałaś nic dodatkowo płacić za 4d...Ja idę na takie w 25 tygodniu;-) Też będę mieć możliwość nakręcenia filmiku...to dla mnie ciągle takie niesamowite... podglądanie dzieciny w brzuszku....
Malagonia na którą wizyta? Pewnie też dziś się dowiesz co i jak...i koniecznie zalej nas zdjęciami
marulka nie zrozum mnie źle, ale lekarz, który mówi pozwól sobie na piwko, czy lampkę wina jest dla mnie na prawdę nieodpowiedzialny...temat ten przyprawia mnie normalnie o dreszcze...Ciągle nie zbadana jest dopuszczalna ilość alkoholu w ciąży...czyli powinnyśmy zakładać, że jest to niedopuszczalne!!!!!!!!! To właśnie tacy lekarze, powodują, że mamy ciche pozwolenie na picie alkoholu... Jestem zdania, że jeśli mnie nie zaszkodzi piwo, to człowieczkowi, który ma 10 cm na pewno!!!!!
To że ja nie jestem pijana to nie znaczy, że robię dobrze...bo "upijam" tę maleńką fasolkę...
To dla mnie straszne, że kobiety w ciąży czasem nie potrafią alkoholu sobie odmówić...to jest takie egoistyczne... leków na przykład nie bierze a alkohol tak
MASAKRA
Marulko oczywiście mnie tylko chodzi o słowa Twojego lekarza i bynajmniej go nie skreślam, bo go nie znam takie po prostu jest moje zdanie na temat alkoholu...;-)
lola2108 cudownie, że wiesz...a tak w ogóle niesamowite to Twoje podwójne szczęście...
Gratuluję...
rozalka mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej..kurczę ból podbrzusza zawsze jest dla mnie mocno niepokojący...nigdy nie wiesz czy to rozciągająca macica czy też dzidzia coś daje znać...:-(