reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
Mnie się wydaje, że jasno Shyla wytłumaczyłaś :tak::-)

Dziewczyny, mówię Wam jak mi się chce mandarynek :zawstydzona/y: A w domu nie mam ani jednej :no::sorry::confused2:;-)

hej dziewczyny,

nie wiem czy ja jestem niedouczona,bo nadal nie mam suwaka

Dzisiaj dzień i zachcianki na ogórki kiszone

Pozdrawiam serdecznie

Dziewczyny, mówię Wam jak mi się chce mandarynek :zawstydzona/y: A w domu nie mam ani jednej :no::sorry::confused2:;-)

kiniusia ja czasem potrafię zakręcić ze sama siebie nie rozumiem:-D
no ale mi się wydaje ze chyba tez jasno wytłumaczyłam :zawstydzona/y:ufff
ja mam w domu tylko zielona jabłka ;-)

nareszcie wkleiłam:-D

mam jeszcze jedno głupie pytanie :zawstydzona/y: jak dodać tego suwaka

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Kiniusia chcesz ja mam 2 kg zjadłam 1 i tak mnie zemdliło,z e szok nie moge w ciązy jesc mandarynek a przez pierwsze tyg zajadałam sie nimi

Witam nową sierpnióweczkę

kiniusia ja czasem potrafię zakręcić ze sama siebie nie rozumiem:-D
no ale mi się wydaje ze chyba tez jasno wytłumaczyłam :zawstydzona/y:ufff
ja mam w domu tylko zielona jabłka ;-)
I ja czasem tak mam, że się zakręcam :tak::-D Szczególnie od kiedy pod serduszkiem maleństwo noszę ;-)

Kiniusia chcesz ja mam 2 kg zjadłam 1 i tak mnie zemdliło,z e szok nie moge w ciązy jesc mandarynek a przez pierwsze tyg zajadałam sie nimi

Witam nową sierpnióweczkę
KCEM ;-):tak::-D A ja sie zajadałam od początku i dalej się nimi zajadam :tak:
Mmmm...mandarynki :sorry::laugh2:

reklama
Ina witaj w śród nas
Kiniusia wpadaj do mnie na mandarynki jeszcze troche zostało :-)moge Ci równierz zaproponować jabłka i gruszki:-D

A widze kochane ze zlocik umawiacie jestem jak najbardziej za:tak::tak:i Warszawato dobre miejsce :tak:

Do góry