reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

To ja zaraz robię paste z tuńczyka i sałatkę owocową na kolację. A na pizze to nie moge już patrzeć, przez ostatnie 2 miesiące ciągle zamawialiśmy na obiad i chyba już mi się przejadła.

kiniusia ja myślę, że zlocik to w Warszawie bo chyba mamy przewagę liczebną :p
W sumie masz rację :-D

reklama
Warszawa to i tak dla mnie za daleko , nawet jak bym była w Polsce ;-)
ale ciesze się ze wy się chociaż spotkacie ;-):tak:
jak dojdzie do spotkanka ;-)

wy jesteście kobiety po prostu szalone nie dość żę nadrabiałam 15 stron :eek::eek: to zrobiłam się głodna a dopiero co wszamałam kanapki z wielozbożowego chlebka z wędlinką i surową papryką a i donosze uprzejmie że od dwóch dni bardzo delikatnie daje o sobie znac moje maleństwo :-):-)
milusia gratuluje synka :tak::tak:narazie mężczyźni w przewadze babeczki bardziej wstydliwe
ehtele współczuję stosunków z mamą :-( dobrze macie siebie i będziecie mieć fajnego malucha :tak: co do pełnej rodzinki to i owszem niby jestem szczęśliwą posiadaczką ale mój tata należy do osób które by się udławiły gdyby miały powiedzieć coś miłego on jeszcze do swoich wredności dorzuca uśmiech i uważa że to ubaw po pachy tylko nikt poza nim się nie śmieje :cool::cool:
kiniusia ja też raczej kryzysowe obiadki popieram bo w sumie niby jeszcze mieszkamy u moich rodziców ale coraz bardziej mnie to uwiera :oo: u nas jutro na obaidek kasza gryczana niepalona z sosem pieczarkowym mój tata będzie jadł resztki z dzisiaj bo on takich "amerykańskich" wynalazków nie uznaje
ina21 witam nową sierpnióweczkę :tak:
AgaS to moze taki jakiś dobry przepisk na pizzę na wąteczku kulinarnym :tak:
Ciamajdka ja też zauważyłam listopadówki :-) pniemy się w górę i przyjdzie taka chwila że będziemy na początku wśród przyszłych mam :tak:

Puchatko, gratuluję pierwszych ruchów maleństwa :-D:-D:-D
Ale super :-D
Kiedy ja będę czuła dzidziusia i czuła, ze to na pewno on/ona...
Ina21, witaj :tak::-)

m.linijka.i.8066.jpg
[/URL][/IMG]w dalszym ciągu kombinuję jak dodać zdjęcie mojej dzidzi

reklama
Do góry