reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Dziewczyny, a czy przeszedł Wam już ból piersi... bo mnie nadal to męczy... mniej - co prawda - niż wcześniej, ale nadal bolą...:wściekła/y:

reklama
Ina witaj w śród nas
Kiniusia wpadaj do mnie na mandarynki jeszcze troche zostało :-)moge Ci równierz zaproponować jabłka i gruszki:-D

A widze kochane ze zlocik umawiacie jestem jak najbardziej za:tak::tak:i Warszawato dobre miejsce :tak:
Mandarynki mogę brać garściami :-p:laugh2::sorry::zawstydzona/y:
Jeść je mogę 24h/24h, więc z miłą chęcią skorzystam :tak::-)
Dziękuję :-)

Dziewczyny, a czy przeszedł Wam już ból piersi... bo mnie nadal to męczy... mniej - co prawda - niż wcześniej, ale nadal bolą...:wściekła/y:
Mnie teraz bolą sutki i okolice, wcześniej całe były obolałe, ale przeszło.:tak:
mnie od samego początku piersi nie bolały i nie bolą ;-)
Szczęściara:-p

tak dalej, ale troszke mniej

Mandarynki mogę brać garściami :-p:laugh2::sorry::zawstydzona/y:
Jeść je mogę 24h/24h, więc z miłą chęcią skorzystam :tak::-)
Dziękuję :-)

Mnie teraz bolą sutki i okolice, wcześniej całe były obolałe, ale przeszło.:tak:

Szczęściara:-p

Kiniusia a Ty juz wiesz co bedziesz miała?? moze Ty na dziewczynke idziesz?/

dziś aż się sama zadziwiłam - w przypływie impulsu kupiłam 30dkg kiszonej kapusty, którą zeżarłam CAŁĄ prawie prosto z worka. teraz się czuję jak pieróg z kapustą ;)
a na jutro ugotowałam gar żuru.

tak dalej, ale troszke mniej

Kiniusia a Ty juz wiesz co bedziesz miała?? moze Ty na dziewczynke idziesz?/
Pajkaa, jeszcze nie wiem, ale dowiem się 3 marca (mam nadzieję, że maluch pokaże co tam ciekawego ma:-D).:tak:
To będzie 18 tydzień ciąży szedł :tak::-)

dziś aż się sama zadziwiłam - w przypływie impulsu kupiłam 30dkg kiszonej kapusty, którą zeżarłam CAŁĄ prawie prosto z worka. teraz się czuję jak pieróg z kapustą ;)
a na jutro ugotowałam gar żuru.
hihihi, uroki ciąży :-D

ja bym osobiście wolała żeby mnie bolały :-p
przed @ zawsze mnie bolały a teraz ani widu ani słychu:shocked2:
A tam, ciesz się :tak:
Ja wcześniej nic nie mogłam na siebie włożyć, tak bolały, a jak układałam się do spania to masakra jakaś była :sorry:
Teraz cieszę się, że boli tylko tam gdzie boli, a czasem nawet swędzi :eek:
Ale twarda jestem i nie drapię się :sorry:;-)

reklama
A ja dzisiaj milam byc u kolezanki ale tak sie od rana zasiedzialam to raz z Wami i na allegro, ze zadzwonila inna kol. ze wpadnie do mnie i nic z wyjscia. tzn wlasnie wyszla wiec zaraz robie sobie jakies jedzonko karmie mala i moze do parku na chwilke chociaz wpadniemy. No a jutro to juz od rana w dorge bo inczej to przesiedze znow w domku.
Ja dziewczyny tez nie milam zadnych sensacji z piersiami, i wlasciwie po za spaniem ktore ciagel za mna chodzi mialamtylko male mdlosci do 7 tyg. Reszte czuje sie b. dobrze. Mam nadzieje ze jak nadluzej:))) A i jak narazie przestalam plamic, fajnie, chcilabym zeby juz tak bylo i bylo.

Do góry