reklama
Dziewczyny, a czy przeszedł Wam już ból piersi... bo mnie nadal to męczy... mniej - co prawda - niż wcześniej, ale nadal bolą...
mnie od samego początku piersi nie bolały i nie bolą ;-)
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
tylko przy dotyku ale czuje sie jak dojna krówka z nimi ja chce swoje malutkie cycuszki spowrotemDziewczyny, a czy przeszedł Wam już ból piersi... bo mnie nadal to męczy... mniej - co prawda - niż wcześniej, ale nadal bolą...
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Mandarynki mogę brać garściamiIna witaj w śród nas
Kiniusia wpadaj do mnie na mandarynki jeszcze troche zostało :-)moge Ci równierz zaproponować jabłka i gruszki
A widze kochane ze zlocik umawiacie jestem jak najbardziej zai Warszawato dobre miejsce
Jeść je mogę 24h/24h, więc z miłą chęcią skorzystam :-)
Dziękuję :-)
Mnie teraz bolą sutki i okolice, wcześniej całe były obolałe, ale przeszło.Dziewczyny, a czy przeszedł Wam już ból piersi... bo mnie nadal to męczy... mniej - co prawda - niż wcześniej, ale nadal bolą...
Szczęściaramnie od samego początku piersi nie bolały i nie bolą ;-)
R
RiSiA
Gość
Dziewczyny, a czy przeszedł Wam już ból piersi... bo mnie nadal to męczy... mniej - co prawda - niż wcześniej, ale nadal bolą...
tak dalej, ale troszke mniej
Mandarynki mogę brać garściami
Jeść je mogę 24h/24h, więc z miłą chęcią skorzystam :-)
Dziękuję :-)
Mnie teraz bolą sutki i okolice, wcześniej całe były obolałe, ale przeszło.
Szczęściara
Kiniusia a Ty juz wiesz co bedziesz miała?? moze Ty na dziewczynke idziesz?/
kiniusia
Pajkaa, jeszcze nie wiem, ale dowiem się 3 marca (mam nadzieję, że maluch pokaże co tam ciekawego ma).tak dalej, ale troszke mniej
Kiniusia a Ty juz wiesz co bedziesz miała?? moze Ty na dziewczynke idziesz?/
To będzie 18 tydzień ciąży szedł :-)
hihihi, uroki ciążydziś aż się sama zadziwiłam - w przypływie impulsu kupiłam 30dkg kiszonej kapusty, którą zeżarłam CAŁĄ prawie prosto z worka. teraz się czuję jak pieróg z kapustą
a na jutro ugotowałam gar żuru.
ja bym osobiście wolała żeby mnie bolałySzczęściara
przed @ zawsze mnie bolały a teraz ani widu ani słychu
kiniusia
A tam, ciesz sięja bym osobiście wolała żeby mnie bolały
przed @ zawsze mnie bolały a teraz ani widu ani słychu
Ja wcześniej nic nie mogłam na siebie włożyć, tak bolały, a jak układałam się do spania to masakra jakaś była
Teraz cieszę się, że boli tylko tam gdzie boli, a czasem nawet swędzi
Ale twarda jestem i nie drapię się ;-)
reklama
AgaS-78
Fanka BB :)
A ja dzisiaj milam byc u kolezanki ale tak sie od rana zasiedzialam to raz z Wami i na allegro, ze zadzwonila inna kol. ze wpadnie do mnie i nic z wyjscia. tzn wlasnie wyszla wiec zaraz robie sobie jakies jedzonko karmie mala i moze do parku na chwilke chociaz wpadniemy. No a jutro to juz od rana w dorge bo inczej to przesiedze znow w domku.
Ja dziewczyny tez nie milam zadnych sensacji z piersiami, i wlasciwie po za spaniem ktore ciagel za mna chodzi mialamtylko male mdlosci do 7 tyg. Reszte czuje sie b. dobrze. Mam nadzieje ze jak nadluzej)) A i jak narazie przestalam plamic, fajnie, chcilabym zeby juz tak bylo i bylo.
Ja dziewczyny tez nie milam zadnych sensacji z piersiami, i wlasciwie po za spaniem ktore ciagel za mna chodzi mialamtylko male mdlosci do 7 tyg. Reszte czuje sie b. dobrze. Mam nadzieje ze jak nadluzej)) A i jak narazie przestalam plamic, fajnie, chcilabym zeby juz tak bylo i bylo.