reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

właśnie dziewczynki ja na Kube najchętniej jadłam śledzie z czekoladom :tak:teraz nie moge patrzeć na kwaśne najchętniej pochłaniałabym słodycze ,owoce karzde i fast foody :tak:wiecie może co sie je na dziewczynke :tak:

reklama
A tam, ciesz się :tak:
Ja wcześniej nic nie mogłam na siebie włożyć, tak bolały, a jak układałam się do spania to masakra jakaś była :sorry:
Teraz cieszę się, że boli tylko tam gdzie boli, a czasem nawet swędzi :eek:
Ale twarda jestem i nie drapię się :sorry:;-)

jak Cie swędzą to smaruj oliwka przeznaczona dla kobiet w ciąży , bo mogą pojawić się rozstępy ;-)
mnie w 1 ciąży w ogóle nie bolały ani nie swędziały,ale jak zaczęły swędzieć i bolec to od razu i rosły ze nie nadążałam i przez to mam rozstępy:sorry:

jak Cie swędzą to smaruj oliwka przeznaczona dla kobiet w ciąży , bo mogą pojawić się rozstępy ;-)
mnie w 1 ciąży w ogóle nie bolały ani nie swędziały,ale jak zaczęły swędzieć i bolec to od razu i rosły ze nie nadążałam i przez to mam rozstępy:sorry:
No to będę smarować, bo brzuszek smaruję, a piersi jakoś omijałam :sorry:

właśnie dziewczynki ja na Kube najchętniej jadłam śledzie z czekoladom :tak:teraz nie moge patrzeć na kwaśne najchętniej pochłaniałabym słodycze ,owoce karzde i fast foody :tak:wiecie może co sie je na dziewczynke :tak:

Podobno słodycze się je na dziewczynkę, a kwaśne na chłopca... Ale u mnie się to chyba nie sprawdzi, bo od początku ciąży pałaszuję słodkie, a juz wiem od lekarza, że na 80% będę miała synka :-D:-D:-D

Heh, a ja nawet potrafię zajadać się kwaśnym, przegryzając słodkie i odwrotnie :-p hihihi :-D
Shyla, no brzuch mi smaruje mój M., piersi też zaczął ;-)smarować, no to jeszcze brzuszek i pośladki...hmmm...No to teraz będę miała dwa razy dziennie super masaże :laugh2: Może na cellulit też coś pomogą :sorry:

I ja witam dopiero teraz:tak:
Wcześniej tylko poczytałam, a potem złapały mnie bóle brzucha takie jak na @:no: Nospę wzięłam, poleżałam i teraz na szczęście nie boli:tak: Nie wiem skąd te bóle, w pierwszej ciąży ich nie miałam-może cc ma coś do tego?:eek:
Chciałam sobie kupić spodnie ciążowe, bo te które dostałam od szwagierki wszystkie są na mnie za duże, ale byłam w H&M i były za 179 zł:szok::cool: Boję się kupić w internecie, bo co firma to inny rozmiar-te z H&M rozm.36 obciskały za bardzo uda, a te z Niveny od szwagierki rozm.M za wielkie:sorry:
Widzę, że zachcianki pędzą przez to nasze forum z prędkością światła:-D

Heh, a ja nawet potrafię zajadać się kwaśnym, przegryzając słodkie i odwrotnie :-p hihihi :-D
Shyla, no brzuch mi smaruje mój M., piersi też zaczął ;-)smarować, no to jeszcze brzuszek i pośladki...hmmm...No to teraz będę miała dwa razy dziennie super masaże :laugh2: Może na cellulit też coś pomogą :sorry:

ja tak miałam na samym początku nagle zagryzłam czekoladę później poleciałam i jadłam kiszona kapustę :-D i wtedy czułam ze coś się dzieje:tak:
chciałaś napisać uda i pośladki :-p
wiem,wiem każdemu zdarzyć się może piczunio:-p:-p:-p
ja zmykam DOBRANOC :-p
iyz2s0l01mp.gif

ps- kasia2506 ja właśnie mialam tak samo wczoraj i dzis rano , i ktos dzis napisal tu na forum ze cc ma z tym cos wspolnego , bo dzwonila jedna z forumowiczek do swojego lekarza ;)
jeśli nie ma plamien to wszytsko jest ok

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewuszki :-) oglądam 'szczęki" i tak zajrzalam co u was. ja zachciewajek szczerze mówiąc to nie mam - ale kto wie może to się zmienić :-D a co do ciuszków to też na allegro zastanawiam się czy rozmiar będzie pasował, bo co krawiec to inny rozmiar. a Shyla podała gdzieś fajny link do super ogrodniczek - fajniusie:-)

Shyla dobranoc :***

Do góry