reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Mnie się wydaje, że jasno Shyla wytłumaczyłaś :tak::-)

Dziewczyny, mówię Wam jak mi się chce mandarynek :zawstydzona/y: A w domu nie mam ani jednej :no::sorry::confused2:;-)

hej dziewczyny,

nie wiem czy ja jestem niedouczona,bo nadal nie mam suwaka

Dzisiaj dzień i zachcianki na ogórki kiszone

Pozdrawiam serdecznie

Dziewczyny, mówię Wam jak mi się chce mandarynek :zawstydzona/y: A w domu nie mam ani jednej :no::sorry::confused2:;-)

kiniusia ja czasem potrafię zakręcić ze sama siebie nie rozumiem:-D
no ale mi się wydaje ze chyba tez jasno wytłumaczyłam :zawstydzona/y:ufff
ja mam w domu tylko zielona jabłka ;-)

nareszcie wkleiłam:-D

mam jeszcze jedno głupie pytanie :zawstydzona/y: jak dodać tego suwaka

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Kiniusia chcesz ja mam 2 kg zjadłam 1 i tak mnie zemdliło,z e szok nie moge w ciązy jesc mandarynek a przez pierwsze tyg zajadałam sie nimi

Witam nową sierpnióweczkę

kiniusia ja czasem potrafię zakręcić ze sama siebie nie rozumiem:-D
no ale mi się wydaje ze chyba tez jasno wytłumaczyłam :zawstydzona/y:ufff
ja mam w domu tylko zielona jabłka ;-)
I ja czasem tak mam, że się zakręcam :tak::-D Szczególnie od kiedy pod serduszkiem maleństwo noszę ;-)

Kiniusia chcesz ja mam 2 kg zjadłam 1 i tak mnie zemdliło,z e szok nie moge w ciązy jesc mandarynek a przez pierwsze tyg zajadałam sie nimi

Witam nową sierpnióweczkę
KCEM ;-):tak::-D A ja sie zajadałam od początku i dalej się nimi zajadam :tak:
Mmmm...mandarynki :sorry::laugh2:

reklama
Ina witaj w śród nas
Kiniusia wpadaj do mnie na mandarynki jeszcze troche zostało :-)moge Ci równierz zaproponować jabłka i gruszki:-D

A widze kochane ze zlocik umawiacie jestem jak najbardziej za:tak::tak:i Warszawato dobre miejsce :tak:

Do góry