Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Właśnie patrze na repertuar kin na niedziele bo mieliśmy ze Sławkiem iśc ale z tego co widze same smęty będą:-(może kturaś wie co warto obejrzeć typowe romansidła mnie nudzą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie patrze na repertuar kin na niedziele bo mieliśmy ze Sławkiem iśc ale z tego co widze same smęty będą:-(może kturaś wie co warto obejrzeć typowe romansidła mnie nudzą
tez o tym czytalam..na tej stroniepo za tym można zakręcić o 2 tys nie o 1 ale na razie nic więcej nie pisze bo niewiem jak sie dowiem to dam znać
super wieści.. oby tak dalej.. gratuluje zdrowego dzieciaczkaCześć Dziewczyny,
Jestem już po wizycie,jestem uspokojona,wszystko jest w porządku. Przezierność karkowa również super... :-) zwolnienie przedłużone,duphaston i luteina też... a wynikami narazie nie mam sie martwić,bo wszystko jest w porządku.
Ja po USG wczoraj,dzidzia ma 6,3 cm.Termin o 4 dni się przesunął i dziś niby w 13 tyg jestem.
Acha,a jak to jest z prenatalnym?Czy trzeba powiedzieć a może lek musi to zaznaczyć.Ja chyba tego teraz nie miałam bo badanie trwało tylko chwilkę.
Witam! ale tu się dzieje. Z forum chyba nie należy sie wylogowywać zeby być na bieżąco. Wczoraj miałam USG Dzidziuś ma 11 cm i waży 119 g. Wiercipienta Mała, ciągle machał rączkami, może przeczuwał ze podglądany jest. A co do tygodni. 15 tydzień i drugi dzień i lekarz nie mówił ze to 16 tydzien tylko ze jestem w 15. A widok dziecka na monitorku i usłyszenie bicia jego serca jest naprawde niesamowite
to jest to o czym mówiłam tylko byłam przekonana że to jeszcze nie weszło ale ma zamiar no cóż sory że wprowadziłam w błąd;-)Tutaj macie wypowiedzi rzecznika Ministerstwa Zdrowia w sprawie becikowego w 2010 roku:
Ministerstwo Zdrowia
dzięki zaraz poszukam czy wogóle beda graćJa ostatnio byłam na : "KSIĘDZE OCALENIA" z Denzelem Washingtonem. film bardzo zaskakujący,ale muszę powiedzieć,że ciekawy.
dzięki zaraz poszukam czy wogóle beda grać
nie musi być dla mnie musi sie po prostu coś dziać w filmie byle nie byłogłupkowate romansidło bo obawiam się że wypad bez dziecka do kina skończył by sie tym że bysmy się pospaliZ tym,że nie jest to jakiś lekki i śmieszny film,ale mnie sie podobał.