reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
Martuskaa jesli faktycznie wiesz dokladnie kiedy nastapiła owulacja no to dobrze.. teraz tylko wyczekac i zrobic test.. czekam niecierpliwie na pozytywny wynik..
Krzynka.. ja niestety wtedy nospy nie miałam pod reką i niestety siegnelam po ibuprom czego bardzo teraz zaluje.. ale to byl tak potworny ból ze faktycznie myslalam ze zaraz ze mnie poleci @.. potem juz zabezpieczylam sie w nospe..
ja niestety nie mam mozliwosci zrobienia bety bo u nas w laboratorium nie wykonują takiego badania.. poczekam na wizyte u doktorka..
Krzynka.. ja niestety wtedy nospy nie miałam pod reką i niestety siegnelam po ibuprom czego bardzo teraz zaluje.. ale to byl tak potworny ból ze faktycznie myslalam ze zaraz ze mnie poleci @.. potem juz zabezpieczylam sie w nospe..
ja niestety nie mam mozliwosci zrobienia bety bo u nas w laboratorium nie wykonują takiego badania.. poczekam na wizyte u doktorka..
bronka78
Początkująca w BB
http://www.pajacyk.pl/
Drogie Mamy!
Jesli codziennie lub czesto masz wlaczony komputer, kliknij tez na brzuszek pajacyka w powyzszym linku.
Nas takie klikniecie nic nie kosztuje, a kazde klikniecie to pomoc dzieciom; sponsorzy placa na rzecz pajacyka za kazda odslone i klikniecie
Pozdrawiam serdecznie, i nie zapomnijcie, codziennie pomoz i kliknij!
Drogie Mamy!
Jesli codziennie lub czesto masz wlaczony komputer, kliknij tez na brzuszek pajacyka w powyzszym linku.
Nas takie klikniecie nic nie kosztuje, a kazde klikniecie to pomoc dzieciom; sponsorzy placa na rzecz pajacyka za kazda odslone i klikniecie
Pozdrawiam serdecznie, i nie zapomnijcie, codziennie pomoz i kliknij!
krzynka77
mdlosci pojawily sie kilka dni po spodziewanej @ no i sa coraaz bardziej uperdliwe. dzisiaj to jest gehenna- nic nie jest otwarte, a jestem pewna,ze uratuje mnie zupka vifon- curry ostra:/
ojoj a może jakaś stacja benzynowa? Wyślij Mka, bo skoro vifon ma pomóc, to musi się znaleźć!!!
A może mnie mdłości ominą? Moja siostra w pierwszej ciąży nie miała a w drugiej rzygała (sorry) jak ta lala!!! i to chyba jakoś do 4-5 mca...
krzynka77
jest watek: Trochę intymności
myślę, że można (bez jakiś wielkich ekscesów ;-) ), ale doświadczenia nie mam :-) chętnie też posłucham...
myślę, że można (bez jakiś wielkich ekscesów ;-) ), ale doświadczenia nie mam :-) chętnie też posłucham...
Witam Sierpnioweczki zarowno te "stare" jak i "nowe"
Mi mdlosci odpuscily jak na razie, ale mam nadal taki gorsze dni, ze wszystko na raz dokucza:-(Odnosnie przytulanka to na szczescie nie ma przeciwskazanno chyba, ze ciaza jest zagrozona:-(I z tego co wiem to mozna sie przytulac ale bez finalu bo to powoduje skurcze macicy niebezpieczne dla fasolki:-(I w ostatnim miesiacu tez odpada bo dzidzia znajdzie sie szybciej na swiecie
Mi mdlosci odpuscily jak na razie, ale mam nadal taki gorsze dni, ze wszystko na raz dokucza:-(Odnosnie przytulanka to na szczescie nie ma przeciwskazanno chyba, ze ciaza jest zagrozona:-(I z tego co wiem to mozna sie przytulac ale bez finalu bo to powoduje skurcze macicy niebezpieczne dla fasolki:-(I w ostatnim miesiacu tez odpada bo dzidzia znajdzie sie szybciej na swiecie
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
hej dziewczynki ja slyszalam że można bez problemu a potem to nawet wskazane tylko czy macie ochote bo ja ledwo żyje nie wiem co bedzie w dziewiątym miesiącu :-(
reklama
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
wciaz nie moge ustawic suwaczka w sygnaturze