reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć!
No tak-już po świętach:tak: Ale my jutro jeszcze na imprezę idziemy-ślub kościelny brata M i chrzciny jego synka-żadnej wielkiej fety nie będzie, ale restaurację zaliczymy, no i może jakieś inne jedzenie niż na święta, bo lodówki otwierać nie mogę tak mi te mięsiwa śmierdzą:eek: Cała lodówka żarcia, a ja patrzę na to wszystko bykiem-niby żadnych strasznych mdłości nie mam, ale to nie te smaki:rofl2: Rano jest najgorzej... O ciąży powiedzieliśmy-wszyscy się trochę zdziwili, ale byli szczęśliwi, mówili, że to już najwyższa pora, żeby za dużej różnicy wieku między dziećmi nie było:happy: Basia jeszcze nie wie-tzn przygotowujemy ją na to, pytamy czy chciałaby rodzeństwo, rozmawiamy:tak:
Widzę, że dużo nowych sierpniówek dołączyło-gratuluję i pozdrawiam:-)

reklama
wciaz nie moge ustawic suwaczka w sygnaturze:wściekła/y:

Kochana,na górze na różowym pasku widnieje napis USTAWIENIA,klikasz go.
Potem szukasz w pasku po lewej hasła Edytuj Sygnaturę,klikasz.
W okienko(takie jak post)wklejasz adres suwaczka(kopiujesz go poprostu),ale ten ,który ma URL,(w ramce pod suwaczkiem go szukasz)i i zapisujesz.:tak:
Patrz pod stworzony suwaczek,w ramce pod BBCode.

Ostatnia edycja:
jak juz wrocisz sobie suwaczek zazwyczaj pojawiaja sie pod suwaczkiem rakie ramki z dziwnymi tekstami i musisz wybrac taką co pisze BBCode i całośc wklejasz do sygnaturki

Gratulacje wszystkim nowym sierpnióweczkom:)
Poczytajcie troszkę poprzednich stron żeby nadrobić zaległości:)
Znajdziecie tam odpowiedzi na mnóstwo pytań;):):)

Czesc i czołem!!
U mnie plamienia się skończyły!! Hurraaa!!! Co prawda muszę brać aż 4 Duphastony dziennie (wydatek ok. 30 zł na 5 dni:shocked2:) ale wreszcie podziałało!!
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki, chyba naprawdę będzie babyboom :)

Święta, Święta i po Świętach, objadłam się nieco za dużo, od dziś przestaję-obiecuje sobie ze tym razem nie utyje az tyle w ciąży:zawstydzona/y: Na szczęście wiele pokarmów mi nie smakuje, więc może się uda hehehe

Święta, Święta i po Świętach, objadłam się nieco za dużo, od dziś przestaję-obiecuje sobie ze tym razem nie utyje az tyle w ciąży:zawstydzona/y: Na szczęście wiele pokarmów mi nie smakuje, więc może się uda hehehe

He,he,ja sobie też tak obiecuje.Ale mam dni,że bym zjadła "konia z kopytami",a inne,ze na widok jedzenia lecę do łazienki.:sorry:

Dziś ten dzień,kiedy lodówy otworzyc nie mogę,bo zaraz wizyta w toalecie:sorry:

Mama Aneta śliczny suwaczek;-)

A ja pomimo,że jadam baaardzo dużo ;) to nie przytyłam (uff). Waga pokazuje dokładni tyle ile było.
Wczoraj byliśmy na Avatarze- POLECAM!!! Już kombinuję żeby ponownie się wybrać tylko do Imaxa bo byliśmy w Multikinie.

Jeszcz tylko 2 dni do kolejnego USG - boję się czy będzie serduszko. Mam takie dziwne uczucie,jakbym sobie tę ciążę wymyśliła. No bo poza lekkimi mdłościami (no dobra...czasem nie lekkimi) i bólm piersi nic więcej się nie zmieniło. Tym bardziej abstrakcyjne wydaje mi się ,że pójdę do lekarza a tam drugie serce... Dziwne mam ta "przemyślenia". Rodzina podczas wigilii pytała mnie o szpital i inne a ja odpowiadałam jakbym jakąś bajkę opowiadała,coś nierealnego! Chyba to wszystko do mnie nie dociera... może jak brzuszek się pojawi albo jak już usłyszę pikanie serduszka to będzie inaczej . Hmm....

reklama
Witam poświątecznie.
Nektarynka-Ty podobnie jak ja -5 tydz.,tyle że ja 5i5 dni .Nie wiem kiedy iść do ginka,a Ty byłaś,kiedy?
Pisałam Wam kiedyś że mam 3 je dzieci,to teraz to tak niespodziewanie.

Do góry